0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice začínají ztrácet body!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Slavia Jesenice a SK Hvozdnice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek.

Na programu sobotního odpoledne bylo v Jesenicích utkání 14. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body přijeli bojovat hráči z Hvozdnic, kteří byli favoritem pro toto utkání. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Miloš Kaucký , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Vladimír Březnovský  a Jan Kudrjavcev. K utkání bylo přítomno bezmála 100 diváků a s průběhem hry nejspíš nebyli příliš spokojeni.

 

Zatímco v ostatních utkáních padaly góly již v úvodu, tady to tak nebylo. Oba týmy hrály opatrně a ani jeden si nevytvořil stoprocentní gólovou situaci, která by změnila průběh utkání. Nebylo se moc nač dívat a místo toho aby padaly góly, rozhodčí musel vytahovat akorát tak žluté karty. V prvním poločase ji dostal Roman Alba a na druhé straně zas Michal Tomeček. Po prvních pětačtyřiceti minutách hry se šlo do šaten za vyrovnaného a nijak nepozměněného stavu 0:0.

Žádná změna nepřišla ani v druhém poločase.

Domácí trenér Richard Havlík přichystal na druhý poločas změnu a do hry poslal Jana Smolíka za Vojtěcha Mráze a doufal, že to přinese zlepšení hry. Hosté žádné změny nepřipravily a nastoupili ve stejné sestavě. Utkání svůj styl nezměnilo. Opět se hrálo v duchu prvního poločasu a to bez branek. Na hřišti se akorát tak zhoršila disciplína obou mužstev a rozhodčí Miloš Kaucký musel udělit hned další 4 žluté karty. Až do 90. minuty nepadla žádná branka a po základní hrací době byl stav pořád 0:0. Na řadu tak musely přijít pokutové kopy. V těch byli domácí stejně tak špatní, jako při střílení na branku při zápase v tomto utkání. Na penalty to skončilo 4:2 pro Hvozdnice, které si tak domů odvezly dva body. Na domácí tak zbyl pouhý bod za bezbrankovou remízu.



Ohlasy k zápasu



SK Hvozdnice
František Fafejta - trenér: Utkání bylo nepříliš valné úrovně, s mnoha nepřestnostmi. Skončilo nakonec remízou, ke které nám hodně pohoml náš gólman, který chytil v druhém poločase penaltu a i v rozstřelu byl dvakrát úspěšný.



Sestavy


SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - V. Pytelka [-] , M. Beneš [-] , J. Procházka [-] - R. Alba [-] , M. Boubín [-] , V. Glos [-] (84. J. Vošahlík [-] ) - V. Kratochvíl [-] - M. Pilík [-] , J. Táčner [-] , V. Mráz [-] (46. J. Smolík [-] )

SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - O. Lohoyda [-] , M. Matys [-] (72. J. Mrhal [-] ) , J. Hromádka [-] , T. Němec [-] - J. Hušbauer [-] , P. Zavadil [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , M. Tomeček [-] - L. Mráz [-] (53. K. Rochl [-] )

ŽK: 37. R. Alba , 80. M. Pilík , 86. M. Boubín , 87. J. Smolík , 89. M. Beneš - 37. M. Tomeček .
Místo: Slávia Jesenice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kaucký Miloš - BŘEZNOVSKÝ Vladimír, KUDRJAVCEV Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.