M. Tomeček 34. (p.)
2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice opět zvítězily až na penalty


Branky


34. M. Tomeček (p.) - 8. D. Černý
0

Přečtěte si utkání mezi týmy SK Hvozdnice a Mníškem pod Brdy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas byl vyrovnaný

Na programu sobotního odpoledne bylo V Hvozdnicíh utkání 15. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. Bojovat o body přijel Mníšek. Hvozdnice nečekalo vůbec jednoduché utkání, ale potřebovaly bojovat, aby se udržely na druhém místě i přes zimní přestávku. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Martin Stránský, kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Lukáš Rychtář a Matěj Melnar. K utkání přihlíželo celkem 130 diváků, takže zde byla velice slušná návštěva.

 

Mníšek pod Brdy do utkání vlétl opravdu v plném nasazení a již v osmé minutě hry se hosté radovali z vstřelené branky. Na konci akce byl Daniel Černý, který byl střelcem této branky. Domácí se tak museli probrat a snažili se vyrovnat. Vytoužené vyrovnání přišlo ve 34. minutě hry, kdy se podařilo Michalu Tomečkovi dostat míč za záda gólmana Mníšku Jiřího Veselého. Hosté na vyrovnávací branku nijak neodpověděli a po prvních pětačtyřiceti minutách hry se šlo do šaten za vyrovnaného stavu 1:1.

Druhý poločas nepřinesl změnu a rozhodovalo se až na penalty

Druhý poločas nebyl divácky příznivý tak, jako ten první. Ani jeden z týmů totiž nepřidal žádnou branku a stav se již nezměnil. Po devadesáti minutách byl tak stav stále 1:1 a znamenalo to, že na řadu přijdou pokutové kopy, kde se rozhodne o vítězi utkání. Hvozdnicím se při penaltách dařilo o poznání lépe a zvítězili 4:1. Doma tak zůstaly dva body a Mníšek si domů odvezl pouhý bod za remízu. Hráči Hvozdnic by jistě brali tři body raději než dva, ale lepší než nic a drží se stále na druhém místě v tabulce, avšak na první Zbuzany ztrácejí osm bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
František Fafejta - trenér: Do utkání jsme vstoupili hodně vlažně a soupeř toho využil hned v 6. minutě. Po půlhodině se nám podařilo vyrovnat z penalty, ale stále to byli hosté, kteří udávali tón hry a zahazovali jednu šanci za druhou. Vyrovnaný druhý poločas už branku nepřinesl a tak už podruhé za sebou rozhodovaly penalty v nichž jsme byli opět úspěšní a připsali jsme si dva body.




Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - J. Hušbauer [-] , M. Tomeček [-] , J. Mrhal [-] , O. Lohoyda [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , T. Němec [-] , K. Rochl [-] , J. Hromádka [-] (88. P. Zavadil [-] ) , M. Matys [-]

FK Mníšek pod Brdy
J. Veselý [-] - T. Zákora [-] , M. Kindel [-] , L. Kindel [-] , J. Prachař [-] , T. Mašek [-] (65. T. Moravec [-] ) , D. Černý [-] , J. Valenta [-] , R. Lukáš [-] , J. Vlček [-] , L. Novák [-]

ŽK: 75. M. Tomeček , 90. L. Hofta - 32. L. Kindel , 37. L. Novák .
Místo: SK Hvozdnice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Stránský Martin - RICHTÁR Lukáš, MELNAR Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.