0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hnojník opět nezvládl druhou půli a Oldřichovice odváží plný počet bodů


Branky


14

Lídr tabulky z Oldřichovic zajížděl do Hnojníka, který měl po porážce ve Věřňovicích o čem přemýšlet. Celek trenéra Blahuty, chtěl z již zmíněného utkání navázat na povedený výkon ze druhé půle, který bohužel i přes evidentní převahu body nepřinesl. Domácí celý podzim provází špatná koncovka a doplatili na ni i při střetnutí s celkem z pod Javorového. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné příležitosti na obou stranách

Už třetí zápas v řadě udělal trenér Blahuta dvě nucené změny v sestavě, z herně výborné, ale poražené sestavy z Věřňovic vypadli zranění Pieszka a Walica, tentokrát je nahradili Oborný a Rakus. Na lavičku ještě dál usedli brankář Kreželok a do pole Lachowicz, Maceček, a táta a syn Jantošové.

V úvodu zápasu si Hnojník vytvořil tlak a sérii rohových kopů, ale bez vážnější šance. To vedoucí tým soutěže Oldřichovice se k prvnímu střeleckému pokusu dostali až ve třinácté minutě, ale Novotného střela jen lehce protáhla brankáře Hnojníka Kluse. Ve 21 minutě trestuhodně chybovala stoperská dvojice hostů, ale samostatný nájezd Příborského bez větších potíží lapil Bašanda, to byl důležitý moment celého utkání. A když do poločasu neproměnil své dvě „gólovky“ ani domácí rychlík Brzuchanski, šlo se do kabin za stavu 0:0.

 

Hnojník druhou půli opět nezvládl

V poločase domácí vystřídali Rakuse zkušeným Lachowiczem a chtěli získat skalp vedoucího týmu sotěže, který v minulém kole utrpěl debakl od Sedlišť. Jenže už po 8 minutách druhé půle jsme chybovali na soupeřově polovině a hosté smrtícím brejkem trestali 0:1, autorem branky byl Novotný. A v 60 minutě už je to po brance Očadlíka 0:2 a naše naděje na dobrý výsledek pohasíná, byť je od 59 minuty na hřišti i Maceček. Našim hráčům nelze upřít snahu, ale soupeř je v těchto chvílích zápasů jasně lepší, jen dojem jim kazí trenér Koloničný, který neustálou kritikou svých hráčů, našich hráčů a hlavně rozhodčích si v až v 75 minutě vykoledoval od rozhodčího Pasterčáka ŽK a to právem.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Chtěl bych poblahopřát soupeři k titulu podzimní mistr, samozřejmě trenérovi ne, jeho chováni na lavičce bylo až směšné. Výsledek hodně ovlivnily naše tři neproměněné šance v první půli, druhá půlka už byla v režii Oldřichovic. Naše podzimní vysvědčení si vystavíme po zápase s Baškou.




Sestavy


TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - V. Rakus [-] (46. J. Lachowicz [-] ) , P. Příborský [-] , D. Bolek [-] , J. Hradil [-] (84. T. Jantoš [-] ) - J. Rusnok [-] (83. T. Jantoš [-] ) , J. Kozel [-] , P. Rusz [-] - E. Oborný [-] (59. K. Maceček [-] ) , L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] -

TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - T. Vlachovič [-] , M. Huťka [-] , J. Cienciala [-] (64. M. Niemiec [-] ) , M. Machala [-] - T. Kisza [-] , D. Očadlík [-] (71. R. Janeček [-] ) , O. Zoubek [-] - L. Mendrok [-] , P. Novotný [-] (71. L. Rakowski [-] ) , M. Samek [-] (83. F. Fryda [-] ) -

ŽK: 38. M. Bauman - 23. M. Samek , 56. O. Zoubek , 88. T. Kisza .
Místo: Hnojník. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Pasterčák Jozef - SVOBODA Marian, ŠULOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 06:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 08:37

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 19:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 22:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 11:56

Tip experta: výhra hostů

Šestý Hnojník přivítá na domácí půdě první Oldřichovice, zde si myslím, že Oldřichovice zaváhají a domácí celek bude brát všechny body. Můj tip výsledku je 2:1. (v tipu překlep pozn.redakce)

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 08:13

Tip: výhra domácích