0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola v Oldřichovicích vyzněl jednoznačně pro Sedliště


Branky


23. M. Merta , 58. M. Hammer (p.) , 72. R. Papřok , 79. R. Papřok
11

Ve šlágru tohoto kola zajížděly Sedliště na hřiště vedoucího celku do Oldřichovic. V minulém kole Sedliště poprvé podlehly doma, a tak si mohly Oldřichovice v případě výhry, zvýšit náskok na čele tabulky. V dopoledním utkání porazil Petřvald Lískovec a proto hosté potřebovali vyhrát, aby si udrželi druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Merta

První střelu na bránu předvedli ve 4. minutě domácí, ale gól z toho nebyl.. Blíže k němu měli hosté o dvě minuty později v podání Piekarzyka, ale jeho střela skončila pouze na tyči domácí brány. Ve 20. minutě před bránu domácích nahrával Merta, ale Vlček trefil pouze domácího brankáře. A tak se hosté z prvního gólu radovali až ve 23. minutě, kdy zahrávali standardní situaci po faulu na Papřoka. Míč po rozehrání před bránu nacentroval Krpel a Merta hlavou poprvé prostřelil domácího brankáře. O pár minut později střela domácího hráče Machaly skončila pouze vedle brány hostů. Zvýšit skóre mohli hosté ve 31. minutě, kdy se po krásné kombinaci Vlčka s Papřokem na jeden dotek od poloviny hřiště dostal k zakončení druhý jmenovaný, ale opět orazítkoval pouze tyč. V závěru poločasu mohli domácí vyrovnat po faulu Pohludky, který si za svůj zákrok vysloužil žlutou kartu, ale Samek míčem pouze nastřelil dobře postavenou zeď hostujících. Sedliště si již závěr prvního poločasu pohlídaly a do šaten se šlo za stavu 0:1.

 

Domácí se snažili, ale přišel opačný efekt

Do druhé půle se domácí vrhli za srovnáním a po postupném útoku Walka a Zoubka, se ke střele dostal prvně jmenovaný, ale hostující brankář jeho střelu vychytal. V 56 minutě orazítkovali domácí břevno, alez následujícího protiútoku se do vápna dostal Papřok, kdebyl podražen domácím brankářem Czernekem a kopala se penalta. Nařízený pokutový kop bezpečně střelou k tyči proměnil Martin Hammer. 

Domácí se stále snažili o zvrat utkání, do šance se dostali po přihrávce Očadlíka na Novotného, Šokala ale včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a nohou vyrazil míč do bezpečí. Se sílícím deštěm se postupně zvyšovalo díky hostům také konečné skóre utkání. V 72 minutě rozhodl definitivně o osudu utkání Papřok, který se prosadil po rychlém protiútoku. O 7 minut později se ještě jednouprosadil Papřok, když využil přihrávky Merty a zvyšoval na konečných 0:4. Poslední šanci měl v závěru utkání po přesné přihrávce Merty Krpel, ale trefil pouze domácího brankáře.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: V utkání podzimu jsme utrpěli těžké K.O. a máme nad čím přemýšlet. Bez Bašandy v brance, kterého nahradil Czernek, působila naše stopérská dvojce značně nejistě. V 6.min.hosté zahrozili poprvé a nastřelili tyč. Ve 22.min.po dlouhém nákopu z poloviny hřiště přišlo první zaváhání a bylo to 0 : 1. Ve 28.min. jsme si vytvořili šanci Machalou, který těsně minul hostující branku. Ve 30.min.hosté zahrozili podruhé a zase nastřelili tyč. Druhý poločas začal šancí hostů a v 58.min.došlo k rozhodnutí !Chyba v obraně a brankář Czernek špatně vyhodnotil situaci a sestřelil ve vápně hostujícího útočníka! Následný PK hosté proměnili na 0 : 2. V 65.min. mohla svitnout jiskřička naděje ale Novotný svou příležitost neproměnil. Zbytek utkání jsme dohráli v útlumu a hosté přidali ještě dvě branky! Jejich vítězství bylo naprosto zasloužené!!

FK Sedliště
Tomáš Majer: Po dlouhé době jsme odehráli zápas podle našich představ. Do zápasu jsme nešli jako favorit a to nám vyhovovalo. Zápas jsme zvládli na výbornou jak do obrany, tak i do útoku. Domácím jsme nedali příliš šancí na skórování a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Oldřichovice
T. Czernek [-] - P. Novotný [-] (76. M. Walek [-] ) , M. Samek [-] (76. M. Godfryd [-] ) , O. Zoubek [-] (66. M. Mendrok [-] ) , D. Očadlík [-] (79. F. Fryda [-] ) - T. Vlachovič [-] , M. Huťka [-] , J. Cienciala [-] (76. M. Niemiec [-] ) , M. Machala [-] , J. Walek [-] - L. Mendrok [-] -

FK Sedliště
O. Šokala [-] - J. Pohludka [-] , R. Krpel [-] (88. R. Košt´ál [-] ) , K. Jiříček [-] , M. Hammer [-] (88. M. Zrun [-] ) - Z. Piekarczyk [-] , R. Vlček [-] (85. D. Kaloč [-] ) , R. Papřok [-] (85. M. Krejčok [-] ) , T. Sekanina [-] - T. Hammer [-] , M. Merta [-] (88. R. Krištof [-] ) -

ŽK: 57. T. Czernek - 6. M. Hammer , 37. J. Pohludka .
Místo: Oldřichovice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Boráň Tomáš  - ŠIGUT Pavel, NĚMEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 09:33

Tip experta: výhra domácích

Souboj v čele tabulky. Kluci z Oldřichovic letos mají fazónu a pěkně jim to šlape. Zvládnou i tohle utkání a bohužel budou dále navyšovat svůj náskok.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 14:55

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 09:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 07:58

Tip: remíza