Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dominantní výkon Oldřichovic přinesl Nýdku těžký debakl


Branky


14

Fotbalisté Oldřichovic měli v tomto utkání co napravovat. Po nezdaru na umělé trávě v Orlové je čekal nelehký reparát, když na jejich půdu zavítal Nýdek. Letošní příjemné překvapení soutěže z podhůří Čantoryje měl rovněž o motivaci postaráno. O tři body v posledním duelu s Věřňovicemi totiž přišel, až v samotném závěru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýdek čelil od úvodního hvizdu tlaku domácích

Domácí celek se po nezdaru na půdě orlovského Baníku od úvodních minut zakousl do soupeře, kterého po celé utkání prakticky do ničeho nepouštěl. Od počátku byli domácí silnější na míči, vyhrávali osobní souboje a mačkali soupeře. 

Nýdečtí odolávali, a to až do 25.minuty, kdy se po Machalově střele prosadil domácí forward Novotný. Novotný brankou otevřel nýdeckou urputnou defenzívu, která kapitulovala o dvě minuty později. Vlachovičův centr zužitkoval Machala 2:0. Nýdek byl prakticky neškodný, a tak se o slovo minutu před koncem poločasu přihlásil Očadlík. Ten si po výkopu brankáře Bašandy pohrál s obranou Nýdku jako kočka s myší a zavěsil míč do nýdecké sítě potřetí. 

Oldřichovice byly k nezastavení

Trenér Koloničný musel být po povedené úvodní 45minutovce spokojený. O to víc pak, když sledoval hned v úvodních minutách druhého poločasu dvě slibné příležitosti svého celku, které ovšem nebyly využity. Definitivní zlomení nýdeckého odporu přišlo vzápětí. V 55.minutě se trefil po přihrávce Novotného Lukáš Mendrok a navýšil vedení domácích už na 4:0.

Nýdek si za celé utkání vypracoval pouze šanci zkušeným Mazurkem, ale v ní neuspěli. Pověstného bůra završil v závěrečné čtvrthodince Ondřej Zoubek, který na konečných 5:0 upravil po souhře s Jakubem Walkem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Dobývání nýdecké obrany nějakou dobu trvalo až když se ve 26. min. po střele Machaly prosadil Novotný. Druhá trefa byla o minutu později když se po centru Vlachoviče trefil Machala. Třetí branka padla v závěru poločasu když po výkopu Bašandy si Očadlík pohrál s obranou hostů jak kocour s myší a nekompromisně zavěsil. Úvod druhého poločasu jsme začali velmi dobře, ale dvě výborné akce jsme nedotáhli do konce. Až 54. min.se však prosadil Lukáš Mendrok po nezištné přihrávce Novotného. Potom jsem sestavu prostřídal a v 76.min jsme navýšili Zoubkem na konečných 5 : 0 po přihrávce Jakuba Walka!!Hosté si za celé utkání vypracovali jedinou šanci kterou Mazurek neproměnil!! Je potřeba pochválit celé mužstvo včetně střídajících hráčů za velmi dobrý výkon!!!




Sestavy


TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - P. Novotný [-] (71. L. Rakowski [-] ) , M. Samek [-] , D. Očadlík [-] (58. M. Godfryd [-] ) , T. Kisza [-] (58. T. Trombík [-] ) - T. Vlachovič [-] , M. Huťka [-] , J. Cienciala [-] (58. M. Mendrok [-] ) , M. Machala [-] , J. Walek [-] - L. Mendrok [-] (71. [-] ) -

TJ Sokol Nýdek
T. Gleta [-] - L. Cienciala [-] , V. Szmek [-] , Ľ. Perniš [-] , P. Placzek [-] - P. Mazurek [-] , M. Hojdysz [-] , P. Turoň [-] , T. Spratek [-] , M. Kluz [-] - T. Lamacz [-] (61. J. Šulák [-] ) -

ŽK: 55. T. Kisza , 82. M. Huťka - 39. M. Hojdysz .
Místo: Oldřichovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Čecháček Petr  - KLEČACKÝ Marek, POLOK Viktor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra domácích

Myslel jsem, že si Oldřichovice přijedou pro první porážku v soutěži do Hnojníku, ale překvapivě to stihli už v Orlové.Tentokrát to je tutovka a Oldřichovice vyhrají 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích