Baška si z Oldřichovic odvezla pět branek


22

Fotbalisté Oldřichovic prožívají povedený vstup do podzimní části. Po divoké remíze ve Věřňovicích přišlo domácí dvouutkání, ve kterém tým trenéra Koloničného nejprve srazil Lískovec, a nyní se mu do cesty postavil celek Bašky. Výsledek? Dvě utkání, skóre 10:2 a 6 bodů na kontě celku z podhůří Javorového Vrchu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I bez opor Machaly a ve formě hrajícího Novotného, který má angínu vyběhli hráči Oldřichovic do utkání s Baškou. Soupisku absentujících hráčů doplňoval ještě Zoubek, ale ani to trenéru Koloničnému nevadilo v tom, postavit velice kvalitní zkušenou a sehranou základní jedenáctku. 

Na druhé straně měl trenér Ručka starosti s vyřešením zejména děravé defenzívy, která letos do tohoto utkání inkasovala už 7x. Do brány se vrátil po jednozápasové absenci Filip Kimla. Co ale dělalo trenérovi Ručkovi starosti byla absence zkušeného Jirky Školy a Tomáše Horňáka, navíc za červenou kartu z utkání s Věřňovicemi pykal Lukáš Vavřík. Tyto absence v základní sestavě zastoupil zkušený Galuszka, který je spíše na výpomoc a aktivně již nehraje a spolu s ním i Filip Žilavý a Jakub Pavlik. Do obrany se přesunul také Sloboda, který na postu krajního beka odehrál i v zápasech jarní části.

 

Začátek utkání přinesl opět šance ze strany Bašky, ale ta jako by zapomněla střílet branky a své šance opět promarnila. Do velké příležitosti, se dostal Žilavý, kterému předložil pěknou přihrávku Kocúr v šestnáctce domácích, ale Žilavý zcela osamocen svou šanci promarnil. Za malou chvíli opět zakončuje nepřesně. A tak domácí Oldřichovice ukáží hostům, jak se v dané příležitosti chovat a zakončovat. Do vedení se dostanou v desáté minutě po trefě Mendroka. A aby toho nebylo málo, tak o čtyři minuty později navyšují své vedení, když se prosadí Očadlík. Baška tak dostává lekci v proměňování příležitosti. Ke vší smůle musí ještě střídat Galuszka, který si poranil koleno. Vedení domácích může korigovat Kocúr, který má v následujících minutách první půle také dvě příležitosti, nejprve se mu nepodaří přelobovat vyběhnutého domácího brankáře Bašandu a o pár minut později při svém průniku ze strany zakončuje trochu ukvapeně, Hra se přelévá z jedné strany na druhou, další branky už ale v prvním poločase nepadnou.

 

 

 

 

Gallitzdorfer jako výborný žolík

Do druhého poločasu šli hráči Bašky s očekáváním a vírou, že se jim podaří špatný výsledek z první půle napravit. V 55 minutě se na hřiště dostává další z povolaných už neaktivních hráčů Vavrinec, který přišel pomoci oslabenému kádru Bašky. Ale ani jemu se nepodaří snížit nepřiznivé skóre. V 60 minutě zahrává Baška trestný kop, míč však končí na prvním hráči domácích a ti jdou do rychlého protiútoku po pravé straně. Svou akci zakončí třetím gólem do sítě Bašky Kisza. Domácí tak mají zápas pod kontrolou, hra a kombinace se kouskuje. Baška se k ničemu vážnějšímu už nedostane. Navíc ve snaze o změnu skóre otevře víc své obranné řady, čehož domácí dokážou využít a v závěru utkání si ještě zlepší skóre, dvakrát se prosadí Gallitzdorfer, který nastoupil v 82.minutě a zapsal dvě branky v rozmezí 85-89.minuty. Po špatném druhém poločase tak odjíždí Baška z Oldřichovic s porážkou 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Vítězství nebylo snadné jak napovídá výsledek. Zvláště v prvním poločase si Baška vytvořila tři výborné šance, při kterých nás podržel brankář Bašanda. Přesto jsme v poločase vedli 2:0, a také zahodili tři tutovky. Ve druhém poločase jsme už utkání kontrolovali a přidali další tři branky. Musím hráče pochválit za útočnou aktivitu, ale vrásky na čele mi dělá trochu obranná činnost, kde pouštíme soupeře do šancí. Na to se musíme zaměřit v dalších utkáních. Přestože kanonýr Novotný zůstal doma s angínou, tak kluci ho zastoupili!!




Sestavy


TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - M. Samek [-] , D. Očadlík [-] (82. J. Gallitzdörfer [-] ) , J. Walek [-] (79. M. Walek [-] ) , T. Kisza [-] - M. Huťka [-] , M. Mendrok [-] (61. S. Bujak [-] ) , J. Cienciala [-] , L. Rakowski [-] (61. M. Godfryd [-] ) - T. Vlachovič [-] , L. Mendrok [-] (79. J. Jakeš [-] ) -

TJ Sokol Baška
F. Kimla [-] - F. Žilavý [-] (46. P. Třeštík [-] ) , P. Mroviec [-] (68. O. Húšta [-] ) , A. Klus [-] , S. Galuszka [-] (24. T. Podžorný [-] ) - M. Křenek [-] , L. Sloboda [-] , R. Kocúr [-] - J. Křenek [-] , D. Baran [-] , J. Pavlik [-] (56. M. Vavrinec [-] ) -

Místo: Oldříchovice. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 8. 2022 18:45
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Oldřichovice jsou doma silné a svojí sílu potvrdí i proti Bašce, očekávám vítězství minimálně o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích