2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


13

Bruntál remizoval s Velkými Heralticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál vedl o jednu branku

Bruntál v nedělní odpoledni přivítal favorita soutěže z Velkých Heraltic. Bruntál byl posílen Modelským, který zařídil domácím oba góly. Bruntál se ujal vedení po šesti minutách, když po opakovaném rohovém kopu si hostující obrana nepohlídala Slavíka, který přehodil vybíhajícího brankáře Patrika Kleina – 1:0. Oba rohy zařídil pro domácí Modelský. Heraltice vyrovnaly po dvaceti minutách, když míč na pravé straně vybojoval Trupl a předložil jej Adamu Rolnému, který ho zpoza vápna uklidil do brány – 1:1. Hosté pak mohli několikrát obrátit vývoj zápasu. Nejdříve Adam Rolný v si samostatném nájezdu odtáhl domácího obránce a předložil míč před prázdnou barnku na Šimona, ale ten na balon nedosáhl. Po půlhodině hry Adam Rolný nedokázal prostřelit Dolanského. Neujala se ani příležitost Košárka. Bruntál se dostal znovu do vedení, když  Modelský přetlačil hostujícího obránce, a vběhl do vápna a pokořil brankáře Patrika Kleina – 2:1. 

Heraltice srovnaly

Heralticím se podařilo vyrovnat na začátku druhého poločasu, když křižný pas Valchaře našel za obranou Šimona, který obehrál i brankáře Dolanského a poslal míč do prázdné branky – 2:2. Hosté pak byli po celý druhý poločas aktivnější. Domácí zlobili hlavně Modelským, který sklepával míče pro nabíhající hráče, anebo sám střílel, ale jeho střely nemířily do brány. Za hosty se do náznaků šancí dostával Daniel Klein a Košárek. Čvtrhodinu před koncem nebyl Heralticím uznám gól Piatkeviče pro postavení mimo hru. Čtyři minuty před koncem se pak hosté dožadovali penalty po faulu na Daniela Kleina. Rozhodčí jí nepískl. Rozhodnutí se nelíbilo Miroslavu Rolnému a za prostesty dostal červenou lartu. ve zbytku zápasu se už nic nestalo a soupeři si body rozdělili. 

 

Bruntál jede příští kolo do Krnova. Velké Heraltice budou hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (asistent trenéra): Byl to dobrý zápas s lepším soupeřem. Kluci to odmakali po celých devadesát minut. Hodně nám pomohl Modelský, který včera hrál i za áčko. Dvakrát jsme sice vedli, ale soupeř dvakrát srovnal. Kluky za výkon chválím.

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Pro nás je tato remíza ztráta. V prvním poločase jsme zahodili několik šancí. Ve druhém nám neuznali gól pro ofsajd a neodpískali penaltu. Byli jsme po celý zápas lepší na balonu, hodně nám ale dělal problém Modelský, který měl prsty v obou svtřelených gólech.



Sestavy


MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - M. Goněc [-] , J. Blažek [-] (83. L. Foltín [-] ) , T. Unverdorben [-] , R. Modelský [-] , M. Slavík [-] (46. J. Duhajský [-] ) , R. Hapka [-] , R. Cápek [-] , R. Hanák [-] , R. Kovář [-] (76. S. Slovák [-] ) , T. Rožnovský [-] (46. Š. Flekač [-] )

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Rolný [-] (88. V. Kocián [-] ) , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , T. Trupl [-] (76. D. Zvardoň [-] ) , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] , M. Zemborski [-] (55. D. Klein [-] ) , J. Košárek [-] (76. J. Piatkevič [-] ) , M. Návrat [-] (46. D. Válek [-] )

ŽK: 23. M. Slavík , 65. J. Blažek - 86. V. Valchař , 86. M. Rolný , 86. A. Rolný . ČK: 86. M. Rolný .
Hráči zápasu: R. Modelský - D. Šimon .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - ROBENEK Bohumil, CHLEBOVSKÝ Bohumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 22:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 15:21
Tomáš Holata

Expert: Josef Holčák
Tip experta: výhra hostů

bude 2 .. Heraltice mají dobrý tým ...

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 11:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 11:09

Tip: výhra hostů