0:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Heraltice rozhodly o výhře v prvním poločase


Branky


14

Hlavnice doma prohrála o čtyři branky s Heralticemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké Heraltice vedly o čtyři branek

Družstvo z Hlavnice přivítalo na svém trávníku vedoucí celek z Velkých Heraltic. Hlavnice se dlouhodobě potýká s velkým množstvím zranění a do tohoto zápasu nastoupili domácí bez možnosti střídat. Heraltice po celý zápas jednoznačně ovládaly dění na hřišti. Po deseti minutách Válek načechral rohový kop na hlavu Šreka. Směr jeho hlavičky změnil hlavou do protipohybu brankáře Steinera Valchař – 0:1. Ve 13. minutě mohl navýšit skóre Šimon, ale orazítkoval jen břevno domácí klece. Za deset minut odcentroval do vápna z boku Válek na Daniela Kleina, který prostřelil domácího kapitána v bráně – 0:2. Hned vzápětí prošel Adam Rolný po rychlém brejku do domácího pokutového území, kde s přehledem uklidil míč k pravé tyčce – 0:3. Deset minut před koncem prvního poločasu se protáhl po pravé straně Adam Rolný, který přistrčil Šimonoi, který mu ale vrátil míč na hranici velkého vápna, kde Adam Rolný přeloboval lišácký brankáře Steinera – 0:4. Domácí se za celý první poločas dostali jen ke střele Grygara, která ale brankou neskončila. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase Heraltice výrazně ubraly z tempa a hrály pouze na poloviční plyn. Přesto nadále hru s přehledem kontrolovaly. Domácí nebyli schopni se zmoct na žádný odpor. Opět se dostali jen k jedné střele Grygara. To hosté mohli několikrát skóre navýšit. Adam Rolný se utopil ve svých kličkách a nezakončil. Šmíd zase místo střely volil přihrávku, která ale adresáta neoslovila. Pitakevič se taky neprosadil Přesto to hosty nemuselo mrzet, protože si tři body a vedení v tabulce udrželi.

 

Hlavnice jede v příštím kole do Krnova. Velké Heraltice budou hostit ve šlágru podzimu Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Soupeř by lepší a kvalitnější. My jsme měli k dispozici jen jedenáct hráčů, z toho dva hráli s problémy. Máme moc zraněných a nemocných. Heraltice vyhrály ale naprosto zaslouženě.

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Zasloužená výhra. V prvním poločase jsme dali čtyři góly. Ve druhém jsme hráli jen údržbu, přesto jsme skóre mohli navýšit. Druhý poločas už neměl z naší strany takovou úrověň.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - M. Grygar [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , P. Jaksch [-] , P. Čunta [-] , L. Kirschner [-] , J. Steyer [-] , Z. Vrána [-] , O. Haas [-] , P. Haas [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - V. Valchař [-] , D. Šrek [-] (46. J. Piatkevič [-] ) , M. Zemborski [-] (63. A. Vucak [-] ) , D. Válek [-] , D. Klein [-] (46. J. Tesař [-] ) , M. Návrat [-] , A. Rolný [-] , D. Ladner [-] (46. D. Zvardoň [-] ) , D. Šimon [-] (68. O. Šmíd [-] ) , M. Rolný [-]

ŽK: 43. M. Grygar , 82. J. Steyer - 78. A. Vucak .
Hráči zápasu: M. Návrat , D. Šrek .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - GALVAS Michal, ŠTĚPÁN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Juchelka
Tip experta: výhra hostů

Heraltice hrají za mě nejlepší fotbal. Hlavnici se letos nedaří a doma lídra nepřekvapí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů