4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty přehrály Třebíč


Branky


12. O. Částka , 20. M. Dočekal (p.) , 25. D. Salák , 60. F. Coufal - 58. V. Maleta , 77. I. Koníř
17

Koutská smršť sežehla hosty z Třebíče už během prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do prvního poločasu domácí vstoupili hodné aktivně a už v 5. minutě hosté po centru ze strany vykopávali míč nadvakrát z brankové čáry. Ve 12. minutě dal Havelka balón krásně pod sebe před pázdnou branku Částkovi - 1:0. Po další kombinaci Částky s Havelkou byl v jasné pozici Havelka faulován. Penaltu proměnil s přehledem Dočekal - 2:0. Poté zahrozili i hosté, ale to jen sporadicky z Konířova přímého volného kopu po dlouhých autech. Třetí gól domácích padl ve 25. minutě po perfektně zahraném rohu Semráda a důrazné hlavičce Roušara - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhého poločasu domácí nastoupili s jasným cílem více bránit a chodit do brejků. Hosté byli častěji na balónu, ale žádnou velkou šanci neměli. Po drobném nedorozumění v obraně se hostům povedlo v 58. minutě snížit díky Maletovi - 3:1.  Po dvou minutách však domácí celek uklidnil Coufal, který byl na konci brejku - 4:1. Konečnou podobu dal výsledku v 77. minutě Koníř z přímého volného kopu - 4:2. Poté už domácí takticky své vedení uhájili.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Petr Munduch (trenér): Prvni poločas jsme byli jasně lepší a soupeř mohl být rád, že skóre nebylo o dost vyšší. Dařilo se nám kombinačně a i na balonu jsme byli lepší. Druhá půle už byla z naší strany opatrnější a spíš hra na brejky a udržení náskoku. Celý tým zaslouží pochvalu za předvedený výkon. Musím říct, že takto povedený zápas jsme dlouho nezahráli.




Sestavy


TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - M. Dočekal [-] , M. Semrád [-] (66. M. Mašek [-] ) , F. Coufal [-] , D. Salák [-] , J. Roušar [-] , O. Částka [-] (88. F. Salák [-] ) , J. Havelka [-] (74. P. Šipoš [-] ) , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] , M. Vrzal [-]

HFK Třebíč B
D. Tesař [-] - F. Richtr [-] (60. L. Meczl [-] ) , M. Rygl [-] , V. Maleta [-] , I. Koníř [-] , T. Staněk [-] (86. R. Pokorný [-] ) , P. Florián [-] , J. Uličný [-] , Š. Čermák [-] , A. Suchna [-] , T. Hrbáček [-]

ŽK: 63. J. Havelka , 68. M. Vrzal , 89. F. Salák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BESEDA Petr - FABEŠ Roman, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Zbyněk Kincl
Tip experta: remíza

Domácí koutské prostředí a fotbalová zkušenost Třebíče mi ukazuje na remízový zápas.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů