1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř podlehla Ledči


Branky


83. M. Císař - 60. M. Toula , 71. M. Toula
25
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do utkání jsme vstoupili skvěle. Při standardní situaci, kterou rozehrával Hanousek se již ve 2.minutě ocitl sám před brankářem Vrána, ale nedal. V 5.minutě se situace opakovala kde se sám před Bezděkem objevil Somerauer, ale bohužel jsme v koncovce opět selhali. Těžký terén nám dělal problém, ale i tak jsme v první půlce byli přeci jen nebezpečnější, než soupeř.

Druhý poločas

Ve druhé půlce se hra odehrával většinou ve středu pole. A pak přišla 60. minuta, kdy se do míče z 25 m opřel Toula a krásnou brankou otevřel skóre. Ihned jsme se snažili o vyrovnání i změnou rozestavení, ale v 71.minutě opět Toula z identického místa vystřelil a míč se nešťastně odrazil od našeho hráče do protipohybu Dobrovolného, 0:2. Nic jsme nevzdávali a snažili se o vyrovnání. V 73. minutě se dostal Chlad za obranu, ale Bezděk skvělým zákrokem míč vyrazil. Další šanci měl opět Chlad, který si udělal kličku k brankaři, ale slabou střelu do prázdné branky stačili hostující obránci odvrátit na roh. Pak přišla 83.minuta, kdy centrovaný míč Somerauer prodloužil za obranu, kde nabíhal Císař a ten svojí šancí nepohrdl 1:2. Do konce utkání jsme se snažili o vyrovnání, ale soupeř tento tlak ustál.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Martin Jakeš, trenér: "Utkaní se hrálo na těžkém terénu. Přesto si myslím, že jsme si v utkání vytvořili více gólových příležitostí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Soupeř vytěžil z minima šancí maximum. Myslím, že alespoň remíza by utkání slušela více, ale takový občas bývá fotbal. Cením si hráčů za to, že i za stavu 0:2 se stále snažili vývoj utkání zvrátit na naši stranu."

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Pavel Storož, trenér: "Kvalitní soupeř měl prověřit naši současnou formu. Hrálo se na těžkém terénu a od začátku bylo jasné, že bude rozhodovat první vstřelená branka. V prvním poločase byl určitě aktivnější chotěbořský tým. Nám scházela lehkost, měli jsme hodně ztrát a chyběla i větší odvaha v soubojích jeden na jednoho. Nicméně jsme první půli ustáli, v kabině si řekli, co změníme a druhý poločas se odehrával, řekl bych, v úplně jiné režii. Tradičně skvělý Toula nejprve z dálky trefil "zařízení" naprosto bravurně a následně přidal i druhou branku, byť již šťastněji. Chotěboř vrhla síly do útoku, takže se začala hrát výrazně otevřenější partie. Mají kvalitu, takže se dokázali prosadit, nicméně i našim, hlavně střídajícím hráčům, se dařilo ohrožovat domácí branku. Nakonec jsme tentokrát (po minulém prohraném utkání s tímto celkem odstoupil nečekaně ledečský trenér) maximálně spokojení my!"



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Somerauer [-] , P. Hanousek [-] , P. Chlad [-] , L. Dočekal [-] (69. F. Janda [-] ) , D. Polanský [-] (63. M. Pfeffer [-] ) , J. Voborník [-] , D. Vrána [-] (75. M. Císař [-] ) , J. Neuvirt [-] , T. Gregor [-] , V. Vepřovský [-] (46. J. Fiedler [-] )

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - L. Vodička [-] (76. F. Radil [-] ) , F. Gramer [-] (76. J. Gramer [-] ) , S. Bezděk [-] (61. M. Vágner [-] ) , P. Herčík [-] , M. Toula [-] , M. Chlubna [-] (91. M. Stehno [-] ) , P. Pešek [-] , M. Havel [-] , T. Žemlička [-] , J. Karel [-]

ŽK: 44. L. Dočekal - 35. M. Chlubna , 52. P. Pešek , 81. F. Radil , 90. P. Herčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - ŠRÁMEK Zdeněk, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích