Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov bere body, Ledči se zápas nepovedl


Branky


19

Pelhřimov do zápasu doslova vlítl. Během pár minut už vedli. Ledči se vyloženě zápas nepovedl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí fotbalisté na svého soupeře z Havlíčkobrodska od úvodních vteřin doslova vlétli. Skóre otevřel ve 3. minutě Fialka, když zužitkoval míč od Točíka – 1:0. V 7. minutě dostal luxusní přihrávku před bránu Vopálenský, ale brankář Ledče Bezděk byl na svém místě, neúspěšný byl při dorážce i Fikar. První standardní situaci měli hosté v 11. minutě, kdy zahrávali rohový kop, míč ale na přední tyči odkopl do bezpečí obránce Pelhřimova. Ve 12. minutě domácí pěkně zakombinovali a akci zakončil Vopálenský střelou zleva, gólman Ledče byl opět pozorný. Na 2:0 zvýšil ve 20. minutě po akci na pravé straně a přihrávce od Dana Poula Vopálenský a domácím už se „dýchalo" o poznání lépe. Ve 25. minutě měli Pelhřimovští výhodu trestného kopu, proti navýšení skóre byl ale opět ledečský Bezděk. Ve 32. minutě musel ze hry pro zranění po nedovoleném zákroku odstoupit Vopálenský a nahradil ho Morava. Chvíli na to ale faulovali i domácí a trestný kop tentokráte mohli rozehrát hostující fotbalisté. Nepříjemnou skákavou střelu ale zlikvidoval Holický. Ve 37. minutě se prosadil střelou zprava Mazáč a zvýšil tak vedení svého týmu na 3:0. Čtyři minuty na to uviděl žlutou kartu za zákrok na půli hřiště Vacek, k míči se postavil ledečský Toula. Jeho centr ale našel ve vápně pouze hlavu domácího fotbalisty a hostům se nevydařila ani střela z odrazky. Těsně před koncem první půle byl u levé postranní čáry faulován Fialka, centr Točíka ale nikdo z jeho spoluhráčů nezužitkoval a hosté stihli míč odhlavičkovat do bezpečí. Do šaten tak šli spokojenější domácí fotbalisté za stavu 3:0.

Druhý poločas

Do druhé půle nastoupili hosté se dvěma změnami v základní sestavě. Píšku a Stehna nahradili Martínek a Horký. Domácí fotbalisté nastoupili ve stejném složení, jako v první půli. Úvod chytli lépe Ledečtí, a to když nejdříve se Pelhřimovští dopustili faulu a k následně nařízenému trestnému kopu se postavil Vodička. Trefil ale pouze ve zdi Vacka a z výhody nic nebylo. Skórovali naopak domácí borci. Ve 48. minutě přidal svůj druhý gól v tomto utkání Jan Fialka povedenou střelou, kdy se míč odrazil od břevna do brány, a upravil tak průběžný výsledek na 4:0. V 59. minutě musel opět do akce gólman hostí Bezděk, a to, když bravurně vytáhl Fikarovu střelu zprava na roh. Následnou sérii dvou rohů ale domácí nezužitkovali, stejně tak dopadla standardka v 76. minutě a skóre tak pořád bylo 4:0 pro Pelhřimov. V pořadí již desátý roh měli domácí v 79. minutě, vybojoval jej Točík. Centr Homolky ale odhlavičkoval kapitán Ledče Filip Gramer. Pěknou akci předvedli Pelhřimovští pár minut na to. Fialka přihrál míč Moravovi a ten z první pálil na Bezděka, bohužel pro svůj tým těsně vedle brány. V 85. minutě ještě Fialka odmítl hattrick, když sám před bránou trefil pouze gólmana Bezděka. Na ukazateli skóre tak zůstalo i po skončení utkání svítit 4:0 a domácí si připisují první výhru v nové sezóně.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman, trenér: "Od první minuty jsme na hřišti dominovali, jen gólů jsme měli nastřílet víc. Zároveň jsme tentokrát zodpovědněji pracovali směrem dozadu a za rozhodnutého stavu bezpečně uhájili nulu vzadu."

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Pavel Storož, trenér: "Do utkání jsme vstoupili extrémně chladně a již po pár minutách inkasovali. Chyběl nám drajf, chuť porvat se o výsledek tak bylo jen otázkou času, kdy běhavý soupeř svůj náskok navýší. Opět se hrála otevřená partie, avšak tentokrát jsme byli stínem toho týmu, který na jaře obrátil kormidlo k záchraně, absolvoval slušnou přípravu, bodoval v Nové Vsi u NMNM a vytvořil si mraky brankových příležitostí v utkání s Náměští minulý víkend. Nebýt Bezděka v bráně, mohlo být skóre i vyšší. V poli se snažil držet prapor pouze Toula."



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - D. Poul [-] , L. Vopálenský [-] (32. F. Morava [-] ) , D. Viktora [-] , A. Fikar [-] (82. M. Moravec [-] ) , O. Točík [-] , T. Mazač [-] (74. J. Honzl [-] ) , J. Homolka [-] , J. Fialka [-] , T. Vacek [-] (74. J. Adam [-] ) , A. Šimon [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - M. Vágner [-] , J. Stehno [-] (46. V. Horký [-] ) , M. Píška [-] (46. O. Martinek [-] ) , M. Havel [-] , T. Žemlička [-] , M. Toula [-] , L. Vodička [-] , F. Radil [-] (61. M. Stehno [-] ) , J. Karel [-] , F. Gramer [-]

ŽK: 41. T. Vacek - 31. M. Toula .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: SVOBODA Patrik - BENEŠ Jiří, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza