1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick si připisuje Adam Šprync


Branky


5

Ve 4. kole přivítal domácí Hrochův Týnec Přelovice. Hrochovu Týnci by se hodilo urvat alespoň jeden bod, ale i díky hattricku hostujícího Adama Špryncla se dosah bodů domácích rozplynul. Zato Přelovice jsou v popředí tabulky a bojují s novými týmy o umístění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydařený úvod Přelovic

Za devět minut se hostům povedlo dát dva góly. Celkem vydařený úvod na začátek zápasu. Po centru z levé strany od Matouše Reže skóroval hlavou Adam Špryncl, psala se 4. minuta. O pět minut poté, v 9. minutě, se trefil do brány domácích opět Adam Špryncl, kdy míč dopravil po rohu za záda gólmana Romana Pouče. 0:2. Hosté si převahu ve hře drželi po celý poločas a Týnec nepustili k žádné gólovce. Přelovicím se nasktylo ještě pár šancí, ale stav nenavýšili. Stav po prvním poločase byl tedy 0:2 po dvou rychlých gólech v úvodu zápasu.

 

 

Další dva góly od hostů

V 60. minutě po faulu na Jana Středu odpískal rozhodčí pokutový kop. Toho se ujal Adam Šprync a proměnil. 0:3. V 86. minutě zmírnil stav domácí Filip Řeháček. Po střele Miloslava Urbance se balón odrazil od tyčky k Bedřichu Blažkovi a ten dorazil. Psala se 89. minuta. Konečný stav byl tedy 1:4.

 

 

Přelovice v následujícím zápase přivítají Moravany B a Hrochův Týnec pojede do Stolan.

Počet žlutých karet – 1:0



Ohlasy k zápasu



TJ Přelovice
Úvod utkání nám vyšel, po devíti minutách jsme vedli o dva góly, v první polovině jsme byli lepší. Soupeř ke konci zápasu vstřelil čestný gól.:



Sestavy


Hrochův Týnec
R. Pouč [-] - R. Malý [-] , J. Douda [-] , R. Havlíček [-] (20. L. Kaplan [-] ) , P. Blajda [-] , M. Friček [-] (83. J. Trávníček [-] ) , J. Unger [-] , O. Beneš [-] , T. Thanh [-] , V. Doležal [-] , M. Kostka [-] (46. F. Řeháček [-] )

TJ Přelovice
J. Marek [-] - A. Šprync [-] (71. B. Blažek [-] ) , J. Středa [-] (77. N. Urbanec [-] ) , V. Tomášek [-] , L. Staněk [-] , V. Řehák [-] , M. Rež [-] (83. M. Mávr [-] ) , R. Šimák [-] , M. Khun [-] , R. Šprinc [-] , M. Urbanec [-]

ŽK: 62. R. Pouč - 90. B. Blažek .
Místo: Hrochův Týnec. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Čech Karel - LINHART Lukáš, CAHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů