3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

3.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přelovice si pohlídaly 3 body


Branky


3

Domácí Přelovice přivítaly na svém trávníku Choltice. Oba dva týmy v předešlých zápasech remizovaly, takže touha po bodovém zisku byla na místě od obou týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více ze hry měli domácí

Týmy hrály na pokraji poločasu celkem vyrovnaně, ale domácí dokázaly proměnit šance v góly. Ve 26. minutě se o gól postaral Jan Středa a na něj navázal ve 41. minutě Miloslav Urbanec. Přelovice si tak dokázaly získat dvoubrankové vedení, Cholticím se i přes šance nedočkalo kýženého gólu. Oba týmy tak šly do šaten za stavu 2:0.

 

 

Pojištění bodů

Úlevu pocítili domácí v 50. minutě, kdy se prosadil znovu Miloslav Urbanec a domácí se tak přiblížili k tříbodovému zisku. V 65. minutě ještě mírnil stav hostující Danek Jirásek, ale Přelovice si již zápas pohlídaly a hosty nepustili do dalších šancí. Stav zápasu byl tedy 3:1 a tři body jdou za Přelovicemi. 

 

Žluté karty – 1:1

Další zápas čeká Přelovice venku s Hrochovým Týncem, Choltice přivítají na své půdě Stolany.



Sestavy


TJ Přelovice
J. Marek [-] - A. Šprync [-] (65. V. Tomášek [-] ) , J. Středa [-] (79. R. Šimák [-] ) , V. Strnad [-] , L. Staněk [-] , V. Řehák [-] , M. Rež [-] (87. B. Blažek [-] ) , M. Ferčák [-] , M. Khun [-] , R. Šprinc [-] , M. Urbanec [-] (89. N. Urbanec [-] )

TJ Slavoj Choltice
M. Vašíček [-] - J. Hutla [-] , P. Praus [-] (65. J. Kadlec [-] ) , F. Barták [-] , D. Jirásek [-] , L. Heblík [-] , P. Marek [-] , F. Völkl [-] , J. Kohoutek [-] , M. Tiler [-] , M. Hošek [-]

ŽK: 66. J. Středa - 84. D. Jirásek .
Místo: Přelovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - BALOG Josef, STÁREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích