T. Jílek 57. (p.)
L. Boháček 76.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body pro Poličku, doma porazila rezervu Ústí


Branky


57. T. Jílek (p.) , 76. L. Boháček
10

Utkání dvou celků, které v prvních dvou zápasech nezískali ani bod. Ačkoliv neměli zrovna lehké soupeře, tak pohled na tabulku nebyl zrovna nejpříjemnější a oba týmy se chtěli ze spodku tabulky odtrhnout. Nakonec se to podařilo domácí Poličce po výhře 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Pro diváky se nejednalo o zrovna nejaktraktivnější poločas. Šancí bylo po málu, i když mírnou převahu měl domácí tým, jenž využíval dlouhé nákopy do vápna soupeře. 

 

 

Ústí prohrálo svými chybami

Zásadní moment se stal v 57. minutě, kdy po zbytečném faulu v rohu pokutového území zahrávala Polička penaltu. S přehledem ji proměnil Tomáš Jílek.

 

Druhý gól přidal Libor Boháček, když po chybě obrany získal míč a tváří v tvář brankáři nezaváhal. Ústí ještě dokázalo snížit, ale branka z důvodu ofsajdu být uznána nemohla.

 

Za fotografie děkujeme Radku Halvovi.



Ohlasy k zápasu


SK Polička
trenér - Roman Kysilko: Hra se nám celkem dařila, ale až na tu finální fázi, kdy jsme zahodili i stoprocentní šance. A v tu chvíli stačí jedno zaváhání a může být problém. Vysvobodil nás zbytečný faul soupeře a penalta v době, kdy jsem začínal pochybovat, že ten gól dáme. Přidali jsme rychle druhou branku, ale potom jsme to začali přehánět s bohorovností a bylo jen štěstí, že gól hostů na 2:1 neplatil pro ofsajd. Jsem rád, že se nám podařilo zvítězit, na trenérské nervy je to však složité.




Sestavy


SK Polička
M. Lajžner [-] - Š. Krejčí [-] , P. Navrátil [-] , M. Stejskal [-] (65. A. Andrle [-] ) , L. Boháček [-] (78. M. Škacha [-] ) , M. Kysilko [-] , T. Švec [-] , P. Zahoran [-] , P. Bureš [-] , M. Vondra [-] , T. Jílek [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Jeřábek [-] (62. J. Janda [-] ) - P. Petscher [-] (79. A. Bartoš [-] ) , I. Batrla [-] (62. M. Hortlík [-] ) , M. Kopecký [-] , M. Popelář [-] (74. Š. Kopecký [-] ) , T. Pinkava [-] , M. Barkóci [-] , V. Stejskal [-] , P. Grunta [-] , V. Pirkl [-] (82. J. Popel [-] ) , A. Bartoš [-]

ŽK: 69. M. Kysilko , 78. A. Andrle - 17. I. Batrla , 27. A. Bartoš , 89. T. Pinkava .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - KUDYN Milan, PECINA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Vykopal

Expert: Josef Bolcár
Tip experta: výhra domácích

Polička doma dokáže zvítězit

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

23. 8. 2022 20:33
Výhra domácí

Tip: výhra hostů