1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanškroun doma udolal Heřmanův Městec


Branky


5

Domácí Lanškroun dokázal po velmi náročném utkání přetlačit silného soupeře z Heřmanova Městce a dokráčel si tak pro druhou výhru v řadě. Domácím při výhře 1:0 vystřelil body kapitán Lukáš Krejsar, který se tak stal jasným hrdinou tohoto vyrovnaného zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neděli 6.11.2022 se proti sobě postavily dva velmi silné celky. Domácí Lanškroun na svém trávníku přivítal nepříjemný Heřmanův Městec. Domácí sice své poslední utkání zvládli za tři body, ale před tím nezískali hned z pěti utkání ani jeden bod. Na druhé straně Heřmanův Městec aktuálně také nezažíval úplně ideální období. Dvě poslední utkání prohrál shodně 2:0 a chtěl tak svoji nelichotivou bilanci co nejrychleji přerušit. Čekalo nás tedy pro oba týmy velmi důležité utkání.

 

První půle bez branek

Toto utkání se hrálo na opravdu velmi náročném terénu a průběh hry byl tak touto skutečností velmi výrazně ovlivněn. Hrál se jednoduchý fotbal se spoustou nakopnutých balónů a tvrdých soubojů. První větší šance přišla na straně hostů. Jeden z obránců Heřmanova Městce pohotově přehlavičkoval domácího gólmana a balón skončil až v síti lanškrounské branky. Rozhodčí však zaznamenal trochu sporný ofsajd a branka tak nemohla být uznána. Následně přebrali iniciativu domácí fotbalisti. Z této aktivity vyplynuly hned tři velmi nadějné šance. Jednu z nich dokázal velmi dobrým zákrokem zlikvidovat gólman hostů a v dalších dvou případech Heřmanův Městec zachránila branková konstrukce. Ke vstřelenému gólu tak bylo opravdu velmi blízko, ale i přesto skončila první půle bez branek a oba týmy tak odcházely na poločasovou přestávku za smírného stavu.

 

Na výhru stačil jeden gól.

Do druhého poločasu nastoupili domácí s velkým tlakem a nasazením. Obrana Heřmanova Městce v čele s výborně chytajícím Stýblem poměrně dlouho odolávala, lanškrounský gól však opravdu visel ve vzduchu. Hostující brankář zaznamenal v průběhu celého utkání celou řadu vynikajících zákroků, v 61. minutě byla však jeho neprůstřelnost prolomena. Domácí zahráli dobře rohový kop, který domácí obrana nedokázala odvrátit a do odraženého míče se tak akrobaticky opřel domácí kapitán Lukáš Krejsar. Míč krásně zaplul až do šibenice hostující brány a gólman Heřmanova Městce tak nedostal sebemenší šanci na to, aby jakkoliv zasáhnul. Domácí se tedy půl hodiny před koncem utkání dostali do jednogólového vedení a vytoužený výsledek byl tak rázem na dosah ruky. I přes očividnou snahu se již hráči hostujícího celku v následujících minutách nedokázali dostat do utkání a vytvořit na obranu domácích souvislejší tlak. Lanškroun si tedy zkušeně dokráčel pro velmi cenné domácí vítězství a získal veledůležité tři body. Hráči hostů budou sice s tímto výsledkem jistě nespokojeni, nutno však říci, že utkání mohlo skončit ještě vyšším rozdílem než pouze 1:0.     



Ohlasy k zápasu



FK Jiskra Heřmanův Městec
Hráč Radek Stýblo: Utkání se hrálo ve velmi složitých podmínkách a byl to tedy hodně soubojový a jednoduchý fotbal. V první půli jsme dokázali skórovat, rozhodčí však kvůli nepochopitelnému ofsajdu branku neuznali. Následně nás domácí zatlačili a vytvořili si tři velké šance, které však naštěstí neproměnili. Ve druhém poločase jsme se snažili odolávat lanškrounským útokům, po jednom z rohů se ale trochu se štěstím trefil domácí obránce a svým gólem tak celý zápas rozhodnul.



Sestavy


FO Lanškroun
J. Ehrenberger [-] - V. Jílek [-] , P. Savych [-] , D. Skalický [-] , D. Smrkal [-] (90. M. Marek [-] ) , J. Sita [-] (92. O. Doležal [-] ) , Š. Kolomý [-] , F. Ptáček [-] , L. Krejsar [-] (87. M. Šabata [-] ) , O. Veselý [-] , M. Pecháček [-] (79. T. Ďuriš [-] )

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - M. Řehák [-] , D. Jablečník [-] , R. Novák [-] , L. Trnka [-] , T. Zrůst [-] , J. Voženílek [-] (81. S. Mach [-] ) , D. Salfický [-] , D. Turina [-] , O. Hauf [-] , T. Dvořáček [-]

ŽK: 68. Š. Kolomý - 63. T. Zrůst , 77. M. Řehák , 86. R. Novák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - KUDYN Milan, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích