1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice vyloupily Třemošnici


Branky


5

Přestože hosté z Holic prohrávali, dokázali nepříznivý vývoj utkání otočit a dokráčet pro jednoznačnou výhru 4:1. Pod toto vítězství se tučným písmem podepsal holický Jindřich Václavek, který v tomto utkání zaznamenal hattrick. V závěru zápasu navíc ještě obdržel červenou kartu domácí kapitán Šindelář, čímž svému celku rozhodně nepomohl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V sobotu 5.11.2022 přivítala domácí Třemošnice v rámci posledního kola podzimní půlsezóny na svém hřišti velmi kvalitního soupeře z Holic. Domácí se poslední dobou potýkají s poměrně nevyrovnanými výsledky a po poslední vysoké prohře si chtěli určitě zpravit chuť. Proti Holicím je ale nečekalo vůbec nic jednoduchého. Holice totiž ze svých posledních šesti utkání hned pětkrát odcházeli jako vítěz a o jejich skvělé formě tak nemohla být řeč. Favorit utkání byl tedy jasný a domácí Třemošnice mohla pouze mile překvapit.

 

Vyrovnaná první půle.

Úvod utkání vyšel lépe domácím fotbalistům. Trvalo to totiž pouhých osmnáct minut a fanoušci Třemošnice už se mohli radovat z těsného vedení. Domácím se podařilo poslat do vápna Holic nebezpečný centr, který sice útočník na přední tyči minul, za ním se ale pohyboval nestárnoucí Jiří Šebek, který si míč v rychlosti zpracoval a následně se pohotově z „halfvoleje“ opřel do poskakujícího balónu. Prudká střela zamířila mimo dosah hostujícího brankáře a míč tak skončil až za jeho zády. Domácí se tedy díky brance svého osvědčeného kanonýra dostali do jednogólového vedení a Holice tak musely nutně zabrat. Přesně to se ale stalo a zbytek tohoto utkání již patřil pouze Holicím. Ve 29. minutě využili hosté špatného autového vhazování třemošnických hráčů, získali balón na své kopačky a po vynikající přihrávce se do ideální střelecké pozice dostal mladičký zabiják Ondřej Vítek. Ten naprosto přesvědčivě potvrdil svoji reputaci a výstavní ranou do šibenice zařídil svému týmu důležité vyrovnání. Stav 1:1 následně vydržel až do poločasové přestávky a oba týmy si tak z první půle odnesly remízové skóre.

 

Druhé dějství rozhodlo.

Ve druhém poločase byl již na hřišti jenom jeden tým. Holice jednoznačně zvýšily své nasazení a šly si tvrdě pro další vítězství. Právě k tomu udělali důležitý krok v 64. minutě. Hostům se podařilo dobře prodloužit nákop od vlastního gólmana, k míči se dostal Jindřich Václavek, který se zkušeně otočil kolem dotírajícího obránce a následně krásnou dalekonosnou střelou překonal bezmocného gólmana Třemošnice. Hosté se tak dostali do vedení a střelec této branky takzvaně „chytil slinu“. V 73. minutě dostali hosté možnost pokutového kopu, který si vzal na starost právě Václavek a penaltu naprosto suverénním způsobem proměnil. Holice tak vedly již o dva góly a o osudu utkání tak začínalo být pomalu, ale jistě rozhodnuto. I přes třemošnickou snahu se domácím již nepodařilo zápas jakkoliv zdramatizovat a krátce před koncem utkání tak ještě jednou udeřilo na druhé straně. No a byl u toho jak jinak než Jindřich Václavek. Ten se v 91. minutě po výborné přihrávce dostal do samostatného nájezdu na domácího gólmana, zkušeně si s ním krásnou kličkou pohrál a následně již pouze zasunul míč do úplně odkryté domácí branky. Václavek tak touto brankou zkompletoval hattrick a hosté si z velké části díky němu dokráčeli pro cenné venkovní vítězství.   



Sestavy


ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - M. Šindelář [-] , D. Forman [-] , J. Petrlík [-] (81. T. Tomíška [-] ) , J. Šebek [-] , O. Vančura [-] , J. Vančura [-] , P. Šindelář [-] , V. Petr [-] , L. Lazaridis [-] (67. T. Oswald [-] ) , D. Krška [-]

SK Holice
D. Javorski [-] - D. Fotul [-] (51. R. Řezníček [-] ) , J. Rosůlek [-] , D. Lát [-] (74. T. Pitter [-] ) , Š. Černý [-] , M. Hruška [-] , L. Prokop [-] (55. T. Sochůrek [-] ) , O. Vítek [-] , T. Jedlička [-] (89. M. Roček [-] ) , M. Chvála [-] , J. Václavek [-]

ŽK: 72. P. Šindelář , 72. O. Vančura . ČK: 91. P. Šindelář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Poláček Libor - BOUZ Tomáš, BAŤOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů