2:2
(0:1)
12. I. Svoboda
59. O. Vančura (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Třemošnici došlo k dělbě bodů


Branky


63. D. Forman , 85. J. Šebek - 12. I. Svoboda , 59. O. Vančura (vl.)
6

Domácí Třemošnice se dokázala po prohraném prvním poločasu vrátit do zápasu a po remíze 2:2 si nakonec z utkání proti Svitavám odnesla jeden remízový bod. Oba celky tak mají nadále shodně 18 bodů a zůstávají tak sousedy v průběžném pořadí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí Třemošnice přivítala v sobotu 22.10.2022 na svém hřišti nepříjemného soupeře ze Svitav. Domácí dokázali v posledním utkání celkem jasně porazit rozjeté Lázně Bohdaneč a o jejich formě se tak nedalo pochybovat. Na druhé straně Svitavy ale ze svých třech posledních zápasů získaly hned sedm bodů a byly tak možná ještě v lepší pohodě než jejich soupeř. Oba týmy měly navíc před tímto duelem na svém kontě shodně 17 bodů a čekalo nás tedy obrovsky vyrovnané a také důležité utkání pro obě strany.

 

První půle vyšla lépe hostům.

Úvod tohoto důležitého utkání zastihl v lepším rozpoložení hráče hostujícího celku. Svitavští totiž nemuseli čekat ani čtvrt hodinku hry a už se mohli radovat z velmi brzkého vedení. Ve 12. minutě se totiž dokázal prosadit tradiční svitavský kanonýr Ivo Svoboda, který díky této trefě zaznamenal už svou sedmou branku v letošním ročníku krajského přeboru. Hosté se tedy díky tomuto gólu dostali do těsného jednogólového vedení a jelikož žádná další regulérní branka už v této půli nepadla, tak si odnesli hostující Svitavy z prvního dějství velmi cenný jednogólový náskok.

 

Dramatická druhá půle

Druhý poločas byl pro přítomné fanoušky opravdu hodně napínavý a emotivní. V 59. minutě nejprve zahrával hostující Svoboda rohový kop, který si třemošnický obránce Ondřej Vančura nešťastně hlavou srazil směrem ke své brance a bohužel pro domácí také překonal překvapeného gólmana. Svitavy se tedy po hodině hry dostaly již do dvougólového vedení a začínalo se zdát, že by si toto utkání mohly bez větších problémů pohlídat. Domácí byli ale proti. Hned čtyři minuty po inkasované brance dokázali hráči Třemošnice velmi dobře odpovědět a kontaktním gólem se opět dotáhnout na svého soupeře. Svitavský stoper měl v úmyslu v 63. minutě poslal malou domů na svého gólmana, ale to se mu ani trochu nepovedlo. Místo toho vyslal třemošnického Davida Formana do jasné gólové příležitosti. Forman si s touto nabídkou poradil mistrně, když se hbitě s míčem u nohy prohnal kolem vybíhajícího brankáře a následně bezpečně zakončil do prázdné brány. Domácí se tedy rychle dostali zpět do zápasu a nadále se snažili o ještě větší zdramatizování tohoto střetnutí. Zlomový okamžik přišel v 85. minutě. Nestárnoucí Jiří Šebek obdržel přihrávku poblíž pokutového území Svitav, s míčem se krásně obtočil kolem dotírajícího brankáře a poté dokonalou střelou z hranice vápna nedal absolutně žádnou šanci hostujícímu brankáři. Děvětatřicetiletý Šebek tedy touto krásnou ranou pár minut před koncem srovnal stav utkání a zařídil tak svému týmu alespoň jeden bod za remízu 2:2. Nutno ale říci, že svitavským fotbalistům v průběhu utkání nebyli z důvodu porušení pravidel uznány hned dvě branky a měli tak určitě blíže k vítězství než domácí Třemošnice.

 

 

Pozvánka na další kolo

Třemošnice bude k dalšímu zápasu zajíždět na fotbalové hřiště do České Třebové. Česká Třebová si v domácím prostředí určitě bude chtít napravit svoji reputaci po prohraném zápase s Moravskou Třebovou a bude nás tedy čekat velmi zajímavé utkání. Na druhé straně Svitavy budou o týden později hostit Lázně Bohdaneč, což bude jistě neméně atraktivní utkání, které bychom si určitě neměli nechat ujít.      



Sestavy


ŽSK Třemošnice
M. Žďánský [-] - T. Oswald [-] (74. M. Kodeš [-] ) , T. Tomíška [-] , D. Forman [-] , J. Šebek [-] , O. Vančura [-] , J. Vančura [-] , P. Šindelář [-] , V. Petr [-] , L. Lazaridis [-] , D. Krška [-]

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Novák [-] , I. Svoboda [-] , F. Čížek [-] , J. Palatka [-] (75. K. Dürr [-] ) , M. Čížek [-] , V. Ehrenberger [-] , M. Brázda [-] , J. Chlup [-] , M. Czehowský [-] , J. Tůma [-]

ŽK: 50. O. Vančura , 88. P. Šindelář , 90. V. Petr - 35. J. Tůma , 55. J. Novák , 78. M. Czehowský , 86. J. Chlup .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Tůma Lukáš - JANEČEK Štěpán, LOUVAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 13:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 14:19

Tip experta: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 11:05

Tip: remíza