4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 14:30

11.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Holice jednoznačným způsobem přejely Pardubičky


Branky


8

Holice díky jasnému výsledku 4:0 porazily svého soupeře z Pardubiček a upevnily si tak krásné třetí místo v průběžném pořadí krajského přeboru. Dvě trefy zaznamenala čerstvá posila v holickém dresu Ondřej Vítek a výrazně se tak podepsal pod tuto vysokou výhru svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí Holice se v rámci 11. kola krajského přeboru na svém hřišti střetly s nevyzpytatelným celkem z Pardubiček. Hosté sice v minulém kole dokázali jasně přejet Českou Třebovou, o týden dříve ale zase vůbec nezvládli utkání se Svitavami a jejich výsledky tak byly poměrně nahoru dolů. Za to Holice za sebou měly hned tři vítězství a psychická pohoda tak byla jasně na jejich straně. Favorit byl tedy zřejmý a čekalo nás bezesporu velice zajímavé utkání.

 

Dvougólová první půle

Domácí Holice vstoupily do zápasu velmi dobře. Už od první minuty se snažily o rychlou branku, která by domácí hráče výrazně uklidnila a soupeře z Pardubiček naopak psychicky nahlodala už v samotném úvodu utkání. V 18. minutě otevřeli holičtí svůj gólový účet. Konkrétně se jednalo o stále ještě čerstvou dvacetiletou posilu z rezervního týmu Pardubic, Ondřeje Vítka. Ten si naběhl na výborný pas za obranu, odvážně se natlačil před dotírajícího obránce Pardubiček a následně bez větších problémů překonal hostujícího brankáře. Domácí se tedy dostali do poměrně rychlého vedení a jejich herní pohoda tak mohla být následně ještě na vyšší úrovni. Na další gólovou situaci si museli přítomní diváci počkat až do úplného závěru prvního dějství. Ve 45. minutě se dokázal aktivní Ondřej Vítek prosadit už podruhé a několik desítek vteřin před poločasovou přestávkou tak svému týmu zajistil poklidné dvougólové vedení.

 

Druhé dějství jako přes kopírák

Přestože se asi dalo očekávat, že hráči Pardubiček vstoupí do druhé poloviny zápasu s výrazně vyšším nasazením a budou svého soupeře alespoň chvílemi přehrávat, opak byl pravdou. Úvodní minuty poločasu opět zastihly v lepší formě domácí výběr a Holice z toho tak dokázaly velmi rychle těžit. Už šest minut po zahájení druhé půle mohli domácí slavit již třígólové vedení. V 51. minutě se dokázal střelecky prosadit levonohý křídelník se zkušenostmi z mládežnických výběru celku FK Pardubice, Tobias Pitter. Tomu se podařilo lehoučce tečovat další střelecký pokus rozjetého Vítka a další branka šla tedy na jeho účet. No a netrvalo to dlouho a fanoušci Holic si mohli zakřičet už počtvrté. V 61. minutě se osvědčený kanonýr Tomáš Jedlička po rohovém kopu krásně pověsil do vzduchu a přesnou hlavičkou do šibenice tak upravil skóre na vysokých 4:0. Přestože jisté náznaky na vstřelení další branky se v průběhu následující půl hodiny hry ještě naskytly, žádná z nich už se gólově neujala a domácí Holice si tak v pohodě došly pro vysoké vítězství 4:0, čímž si pojistily průběžné třetí místo krajského přeboru.

 

Pozvánka na další kolo

V neděli 23.10.2022 se utkají třetí Holice s rezervním celkem Vysokého Mýta. Oba týmy dělí přes deset bodů a hosté z Holic by tak měli být papírově jasným favoritem. Na druhé straně Pardubičky budou na svém hřišti hostit litomyšlskou Jiskru. Zde se bude jistě jednat o další atraktivní, a hlavně důležité utkání, jelikož Litomyšl ztrácí na svého soupeře pouhý bod a jistě se tak bude chtít na svého soupeře tímto zápasem dotáhnout.



Sestavy


SK Holice
D. Javorski [-] - Š. Černý [-] , R. Řezníček [-] (74. J. Tlučhoř [-] ) , J. Rosůlek [-] , L. Mocanu [-] (42. M. Chvála [-] ) , T. Pitter [-] (56. D. Lát [-] ) , O. Vítek [-] , T. Jedlička [-] , D. Fotul [-] , L. Prokop [-] (56. T. Sochůrek [-] ) , M. Hruška [-]

SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - M. Bobek [-] , D. Valenta [-] (74. O. Podsztavek [-] ) , M. Havelka [-] (69. J. Dojčán [-] ) , R. Froš [-] (58. D. Menšl [-] ) , D. Norek [-] (79. D. Martan [-] ) , M. Bažant [-] , O. Štědrý [-] , M. Tuťálek [-] , F. Krejčí [-] (58. J. Ficek [-] ) , L. Markl [-]

ŽK: 43. F. Krejčí , 44. M. Havelka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - KOVÁŘ Matouš, VYKOPAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 09:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 08:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 06:26
Tomáš Koukola

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy mají celkem slušnou formu, více bych ale favorizoval domácí Holice.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 11:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:25

Tip: výhra domácích