2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další domácí výhra Horních Ředic


Branky


4

Horní Ředice potvrdily svoji stoprocentní domácí bilanci a opět přesvědčivě zvítězily. Svitavy svému soupeři podlehly 2:0 a domácí Ředice tak na svém hřišti již potřetí v řadě neinkasovaly žádnou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neděli 11.9.2022 se na hřišti jednoho z největších favoritů celé soutěže představili hosté ze Svitav. Domácí Horní Ředice kromě zaváhání z minulého kola s Třemošnicí ještě neztratily ani bod a chtěly tak v tomto utkání tuto nečekanou ztrátu napravit. Za to Svitavy se před tímto zápasem pohybovaly kolem středu tabulky a v utkání s Ředicemi neměly z pozice outsidera vůbec co ztratit. Utkání se však hrálo na velmi náročném a podmáčeném terénu, což byla pro oba týmy poměrně nepříjemná komplikace, která mohla celý zápas výrazně ovlivnit. 

 

Ředice se brzy dostaly do vedení.  

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří od samého začátku drželi více míč na svých kopačkách, na svého soupeře se snažili od první minuty vytvářet tlak a také za to byli poměrně rychle odměněni. Již ve 12. minutě utkání se poprvé měnilo skóre. Domácí křídelní hráč se dokázal pár metrů od rohového praporku dovážně prosadit přes bránícího svitavského hráče a následně poslal do pokutového území velmi nepříjemný centr. Ten našel naprosto přesně hlavu úplně volného Václava Morávka, který už neměl příliš složitou prácí a hlavou poslal míč přesně k pravé tyči branky hostů. Přestože se svitavský brankář snažil, co to jenom šlo, balón už nedokázal vytěsnit mimo tři tyče a domácí se tak po pár minutách dostali do rychlého vedení. Hráči domácího celku v průběhu dalších minut nadále udávali tempo hry a vytvářeli si další nadějné přiležitosti. Za to Svitavy se během celé první půle pořádně nedostaly do hry a připsaly si na své konto jedinou střelu na branku, kterou bez problémů zlikvidoval zkušený Lindr. První dějství tak skončilo jednogólovým vedením domácího celku a nutno říci, že ředické vedení bylo určitě zasloužené.      

 

Druhý poločas překvapení nepřinesl. 

Přestože hostující trenér svůj tým o poločasové přestávce určitě nabádal k větší aktivitě a snažil se své hráče vyburcovat ke zdramatizování zápas, následný vývoj hry se odehrával podle naprosto opačného scénáře. Začátek poločasu opět lépe zachytili hráči domácího celku a dokázali stejně jako v první půli vstřelit velmi rychlý gól. Ředický Marek Plašil využil v 52. minutě závaru v pokutovém území Svitav, kde se míč několikrát poodrážel, až skončil právě u nohou Plašila, který se dokázal velmi rychle zorientovat a tvrdou střelou propálit ležícího gólmana Svitav. Domácí se tak rychle dostali již do dvougólového vedení a hosté byli rázem ve velmi nepříjemné situaci. Poměr sil na hřišti se následně po několika střídáních domácího celku srovnal a i Svitavy se dostávaly více do hry. Na to, aby vývoj zápasu ještě jakkoliv zdramatizovali to však už nestačilo a domácí celek si tak zkušeně dokráčel pro zasloužené domácí vítězství 2:0.     



Ohlasy k zápasu


FK Horní Ředice
Trenér Petr Rydval: Zápas se nám herně moc nevydařil. O to cennější a pozitivní je další výhra bez inkasované branky.

TJ Svitavy
Vedoucí mužstva Oldřich Palla: Zápasu předcházela vydatná průtrž mračen a hrálo se na těžkém podmáčeném terénu. Domácí nás od začátku přehrávali, byli rychlejší, přesnější v kombinaci, silnější a důraznější v osobních soubojích, ve kterých nás dokázali přetlačit. Navíc vstřelili docela brzy po centru z levé strany vedoucí branku a i v dalším průběhu byli nebezpečnější a dokázali si vytvářet šance, zatímco my do poločasu vyslali na gólmana Lindra jedinou propagační střelu. Podobné to bylo ve druhém poločase, kdy Plašil zvýšil z dorážky na 2:0. Potom soupeř prostřídal a hra se přece jenom vyrovnala, občas jsme dokázali i slušně zakombinovat, ale ve finální fázi jsme se prakticky neprosadili a ojedinělé střelecké pokusy, pokud jsme se k nim dostali, pokryl Lindr bez potíží. Ani několik závarů v naší šestnáctce k další změně skóre už nevedlo. Domácí zvítězili zaslouženě, byli lepším mužstvem.



Sestavy


FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - M. Plašil [-] , Č. Pithart [-] (72. A. Šenkýř [-] ) , A. Koreček [-] (61. A. Kaufman [-] ) , V. Skoumal [-] , J. Janoušek [-] (46. O. Březina [-] ) , P. Fous [-] (84. J. Švec [-] ) , V. Morávek [-] , D. Obermajer [-] (89. M. Rejfek [-] ) , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Novák [-] , K. Pikovský [-] , K. Dürr [-] , F. Čížek [-] , J. Palatka [-] , M. Čížek [-] , M. Brůna [-] , D. Svoboda [-] , M. Brázda [-] , M. Czehowský [-]

ŽK: 28. P. Fous - 22. K. Dürr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Poláček Libor - LINHART Lukáš, TŮMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Jan Flídr
Tip experta: výhra domácích

Velmi těžko tipovat vítěze tohoto zápasu, přesto si ale myslím, že Ředice i přes prohru v minulém kole dokáží doma Svitavy obrat o body - 2:1.