0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza ve Svitavách


Branky


6

Utkání mezi domácími Svitavamy a hosty z Heřmanova Městce nepřineslo v průběhu 9O minut ani jeden gól a oba týmy si tak po remíze 0:0 odnesly z tohoto zápasu jeden bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

 

V neděli 4.9.2022 se na fotbalové hřiště do Svitav přijel představit výběr z Heřmanova Městce. Ten dokázal získat v dosavadním průběhu soutěže již šest bodů, když se mu nejprve podařilo porazit rezervu Vysokého Mýta a o dva týdny později také celek z Třemošnice. Svitavy se před tímto duelem nacházely v naprosto totožné situaci, když dokázaly vyhrát hned dvě poslední utkání proti Přelouči a následně také proti Chocni. V neděli se tak proti sobě postavily dva šestibodové týmy a dalo se tedy očekávat, že si na hřišti nedarují nic zadarmo a jeden druhéh budou chtít za každou cenu v průběžném pořadí krajského přeboru předskočit. 

 

Zápas se hrál od samého začátku ve vysokém tempu a oba týmy silně vnímaly důležitost tohoto utkání. Do první větší šance se dostali domácí. Svitavský útočník postupoval sám na brankáře hostí, z tohoto minisouboje však vyšel vítězně právě gólman Heřmanova Městce, který střelecký pokus dokázal zneškodnit a zblokovat střelu na následný rohový kop. Hrozili však i hosté. Těm se podařilo sehrát hezkou křídelní akci, ale následné zakončení nebylo dostatečně přesné a brankou tedy také neskončilo. Hra se nadále přelévala z jedné strany na druhou a tempo utkání neuvadalo. K vidění také bylo mnoho nevybíravých zákroků na hranici toho, co byl hlavní sudí v tomto utkání ochotný akceptovat. První půle nám tak žádný gól nenabídla a oba týmy odcházely o poločasové přestávce do kabin ze bezbrankového stavu. 

2. poločas

 

Druhý poločas pokračoval podle stejného scénáře jako ten první. Oba týmy cítily velkou důležitost utkání a ani jeden tak nechtěl za žádnou cenu obdržet nějakou lacinou branku, která by celé utkání rozhodla. Přesto se však jisté šance na ubou stranách naskytly. Stejně jako v první půli se do první větší příležitosti dostali svitavští. Tuto šanci jim ale nabídli svojí špatnou "malou domů" hráči Heřmanova Městce. Domácí hráči však pouze nechali vyniknout hostujícího gólmana, který svým zákrokem dokázal opět svůj tým zachránit od pohromy v podobě inkasovaného gólu. Následně zase zahrozili hráči hostů, když se pokusili velmi odvážně téměř z poloviny hřiště překonat svitavského brankáře. Ten měl co dělat, aby si s tímto smělým pokusem poradil a zabránil tak tomu, aby se hosté dostali do vedení. Zápas se nadále odehrával ve vysokém tempu a téměř na hranici možností obou mužstev. Žádnému z týmů už se do konce zápasu ale skórovat nepodařilo a velmi vyrovnané utkání tak skončilo spravedlivou remízou 0:0. 

 

 

Pozvánka na další kolo

Svitavy čeká příští týden velmi složité utkání. Bude zajíždět na horkou půdu celku Horních Ředic, které kromě poslední prohry s Třemošnicí zatím sbíraly pouze vítězství. Na druhé straně Heřmanův Městec přivítá na domácím hřišti nepříjemný celek z České Třebové a i zde nás bezesporu čeká velmi zajímavé utkání. Uvidíme tedy, co si pro nás tyto týmy v šestém kole krajského přeboru připraví.  



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy
Vedoucí mužstva Oldřich Palla pro domácí web: Do Svitav přijel soupeř, který mě příjemně překvapil. Běhal, makal, produkoval jednoduchý fotbal, neustále nás napadal, nenechal nás vytvořit souvislou akci. Vydržel to osmdesát minut, v závěru mlel z posledního, odkopával, ale remízu udržel. My jsme měli za celou dobu tak dvě větší příležitosti, ale ani Brázda po prostrčení od Chlupa, ani Ivo Svoboda, který vystihl špatnou přihrávku soupeře, skórovat nedokázali. Hosté vážněji zahrozili také asi ve dvou případech, jinak se hrála vyrovnaná partie s minimem šancí ve stylu „kdo dá gól, vyhraje“. Nedal ho nikdo, takže nikdo nevyhrál.




Sestavy


TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Chlup [-] (68. K. Dürr [-] ) , J. Novák [-] , I. Svoboda [-] , J. Tůma [-] , F. Čížek [-] , M. Čížek [-] , D. Svoboda [-] (80. M. Ovad [-] ) , D. Veselský [-] (20. M. Czehowský [-] ) , M. Brázda [-] , V. Ehrenberger [-] (67. M. Horák [-] )

FK Jiskra Heřmanův Městec
M. Elich [-] - D. Salfický [-] (90. S. Mach [-] ) , D. Jablečník [-] , J. Hlaváč [-] (80. D. Turina [-] ) , O. Hauf [-] , T. Dvořáček [-] , R. Jošt [-] , R. Novák [-] , D. Zrůst [-] , T. Zrůst [-] , D. Svoboda [-] (60. M. Řehák [-] )

ŽK: 27. J. Chlup , 79. F. Čížek , 86. M. Brázda - 27. J. Hlaváč , 45. O. Hauf , 51. T. Dvořáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: STÁREK Jiří - ZEMAN Josef, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra hostů

Doufám, že se nám podaří navázat na domácí vítězství a ze zápasu s těžkým soupeřem ze Svitav tak sebereme tři body.

Tip: výhra hostů