3:2
(1:2)
24. D. Přibyl (p.)
38. A. Šenkýř
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ředice poprvé prohrály!


Branky


40. J. Vančura , 74. P. Šindelář , 78. O. Březina (vl.) - 24. D. Přibyl (p.) , 38. A. Šenkýř
6

Třemošnice si v domácím prostředí vyšlápla na favorita z Horních Ředic a po výsledku 3:2 ho dokázala porazit. Pro Ředice se jednalo o úplně první ztrátu bodů, zatímco domácí Třemošnice oslavila teprve druhou výhru v letošním soutěžním ročníku.    

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

 

Páté kolo krajského přeboru nám nabídlo další zajímavé utkání, když velký favorit z Horních Ředic, který doposud od začátku soutěže neztratil ani bod, zajížděl na půdu třemošnického celku, který byl po do té doby pouze jedné výhře v naprosto opačné situaci. V tomto utkání se tak dalo očekávat, že si hosté budou chtít udržet formu z předchozích utkání a Třemošnice bude mít extrémně těžké dosáhnout na jakýkoliv bodový zisk.  

 

První půli zvládli lépe hosté. 

Hosté z Horních Ředic v první půli dokázali potvrdit roli velkého favorita a zvládli si tak v průběhu prvního dějství vypracovat průběžné vedení. První branka celého utkání padla po čtyřiadvaceti minutách hry. Hostujícím hráčům se povedla hezká kombinace a následně milimetrově přesná přihrávka do vápna mezi domácími obránci. Zde si balón dobře přebral ředický útočník, ale než stihl akci zakončit, zezadu ho nedovoleným způsobem zastavil třemošnický obránce. Hlavní rozhodčí neváhal a okamžitě za tento přestupek nařídil pokutový kop. K tomu se postavil velezkušený David Přibyl a naprosto chladnokrevně poslal míč do odkryté poloviny brány - 1:0 pro hosty. Jednogólové vedení ale hostujícímu týmu nestačilo a ve 38. minutě se jeho hráči prosadili již podruhé. Střelec první branky Přibyl zahrál perfektně standartní situaci až téměř od autové čáry a letící balón si ve vzduchu našel osamocený Adam Šenkýř, který dobře umístěnou hlavičkou dokázal vstřelit gól a navýšit tak vedení svého týmu již na 2:0. Domácí odpověď na sebe však nenechala dlouho čekat a po dvou minutách dokázali poprvé v zápase skórovat také hráči Třemošnice. Domácí křídelní hráč poslal do pokutového území nebezpečný centr, první střelecký pokus dokázal reflexivně zneškodnit ředický brankář Lindr, ale na dorážku Jana Vančury byl již krátký. Třemošnice tak ve 40. minutě dokázala snížit stav utkání na 2:1 a první půle tedy skončila těsným vedením hostujícího celku. 

2. poločas

 

Nečekaný zvrat

Ve druhé půli se na třemošnickém hřišti odehrály opravdu velmi zajímavé a pravděpodobně i nečekané věci. Hosté z Horních Ředic nedokázali navázat na výsledkově povedený první poločas tohoto utkání a gólovou iniciativu tak naprosto senzačně přebrali hráči domácího celku. V 74. minutě připravil Ředice o průběžné vedení domácí záložník Petr Šindelář. Akce začala krásnou individuální akcí třemošnického středopolaře, který si to namířil s balónem kolem několika bránících hráčů Ředic. Následně poslal ideální pas do vápna pro svého spoluhráče, jehož střela však pouze orazítkovala tyč branky hostů. Míč se ale odrazil zpět do nebezpečného prostoru před bránou, kde číhal další z hráčů Třemošnice. Jeho pokus však díky výbornému zákroku Lindra gólem opět neskončil. Ředičtí obránci ale jejich brankáři vůbec nepomohli, když nechali vyražený míč volně poskakovat v prostoru malého vápna, což nekompromisně potrestal důrazný Petr Šindelář, který míč velmi nebojácným způsobem dotlačil až za brankovou čáru - 2:2. Za další čtyři minuty se domácí mohli radovat již potřetí. Gól ale paradoxně vstřelil obránce Ředic. Domácím hráčům se povedla další rychlá akce přes křídelního hráče, který poslal před ředickou branku nepříjemný centr. Ten si k překvapení všech nešťastně srazil do vlastní branky ředický Ondřej Březina - 3:2 pro domácí. Nutno však říci, že za Březinou již číhal připravený útočník Třemošnice, který by v případě propadnutí centrovaného balónu s největší pravděpodobností míč sám do brány uklidil. Dosud neporažené Ředice již ve zbytku utkání nedokázaly s nepříznivým stavem nic udělat a poprvé v sezóně tak ochutnaly hořkost ztráty bodů. Naopak pro domácí Třemošnici se jednalo o teprve druhou letošní výhru, která musela být tím pádem ještě o to sladší.   



Sestavy


ŽSK Třemošnice
L. Tuček [-] - T. Tomíška [-] , M. Šindelář [-] , J. Šebek [-] (87. M. Kodeš [-] ) , O. Vančura [-] , J. Vančura [-] , P. Šindelář [-] (77. L. Menšík [-] ) , V. Petr [-] , J. Malý [-] (65. J. Petrlík [-] ) , L. Lazaridis [-] (46. D. Forman [-] ) , D. Krška [-]

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - Č. Pithart [-] , A. Koreček [-] , D. Machatý [-] (79. J. Březina [-] ) , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] (55. A. Kaufman [-] ) , P. Fous [-] , V. Morávek [-] , O. Březina [-] , D. Obermajer [-] (84. J. Švec [-] ) , D. Přibyl [-]

Počet diváků: 170. Rozhodčí: Filip Miroslav - VALIHORA Jaromir, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Koukola

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra hostů

Ředice mají ve svém středu hráče s ligovými zkušenostmi, kteří jsou rozdílovými a s nepříjemnou Třemošnicí dokáží zvítězit.

Tip: výhra hostů