3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V České Třebové došlo k dělbě bodů


Branky


15. V. Novotný , 25. F. Grepl , 86. V. Novotný (p.) - 20. R. Fikejz , 52. J. Kužma , 89. M. Coufal
6

Utkání mezi domácí Českou Třebovou a Chocní skončilo šestigólovou přestřelkou. Hosté z Chocně dokázali vyrovnat na 3:3 až v samotném závěru utkání a nabídli nám tak velmi napínavou koncovku tohoto zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

 

V sobotu 3.9.2022 se na českotřebovské fotbalové hřiště přijelo poprat o další body do tabulky krajského přeboru nepříjemné mužstvo z nedaleké Chocně. Domácí Česká Třebová s bilancí dvou vítezství a dvou porážek chtěla překlopit své skóre do pozitivních čísel a vybojovat tak třetí vítězství. Naopak Choceň dokázala v dosavadním průběhu krajského přeboru zvítězit pouze jednou a po poslední porážce se Svitavským celkem se chtěla posunout na vyšší příčky v tabulce a získat tak z tohoto střetnutí pokud možno plný bodový zisk. 

 

Tři branky v první půli

Do utkání vstoupila lépe domácí Česká Třebová. Od samého úvodu zápasu měla míč častěji na svých kopačkách a diktovala tempo hry. Následně se také po zásluze dostal domácí celek do vedení, když se v 15. minutě dokázal prosadit Vojtěch Novotný. Ten si počkal na výborný balón za obranu a i s trochou štěstí překonal hostujícího brankáře - 1:0. Místo uklidnění domácích hráčů a získání ještě většího sebevědomí však došlo k naprosto opačnému vývoji. Domácí překvapivě z herního tempa vypadli a otěže zápasu tak přebrali chocenští. Netrvalo to tedy dlouho a hostujícímu týmu se také podařilo vsítit gól. Radim Fikejz využil povedené kombinace na hranici vápna a z následné dorážky se mu podařilo skórovat - 1:1. Uběhlo pouze dalších pět minut a potřetí v zápase se rozvlnila síť. Ve 25. minutě se tak mohli opět radovat fanoušci domácího výběru. Gól tentokrát vstřelil hlavou z rohového kopu českotřebovský Filip Grepl a jeho oslavy si náležitě s celým týmem a malou divadelní scénkou k tomu užil. Česká Třebová se tak dostala do vedení 2:1 Následně už se do konce první půle nic závratného nestalo a domácí tým si tak z prvních pětačtyřiceti minut odnesl jednogólové vedení.   

2. poločas

 

Druhá půle plná zvratů 

Choceňský trenér měl svým svěřencům o poločasové přestávce určitě co říct a hned po příchodu na hrací plochu to také bylo velmi jasně poznat. Hosté nastoupili do druhé půle s obrovským nasazením a chutí po zdramatizování vývoje zápasu. Naopak domácí hráči jako by hlavou zůstali ještě v kabině a začátek druhého poločasu naprosto zaspali. Okamžitě také přišel nekompromisní trest. Již v 52. minutě hosté využili mezery v obraně a Jakub Kužma tak opět vyrovnal stav utkání. V následujících minutách přišla pro domácí tým další obrovská komplikace. Po druhé žluté kartě v utkání se nechal vyloučit střelec druhé českotřebovské branky Filip Grepl a domácí tým se tak musel od 60. minuty potýkat s početní nevýhodou. Celek České Třebové však přesto nesložil zbraně a nadále se snažil o to, aby vstřelil další gól a zápas tak strhnul na svoji stranu. Tato snaha byla vyslyšena až pár minut před samotným závěrem utkání. Domácí tým dostal po faulu v pokutovém území možnost kopat penaltu a v 86. minutě se tak neomylně prosadil střelec první branky v tomto duelu, Vojtěch Novotný. Většina přítomných asi čekala, že si domácí celek již dokáže tento pohlídat a zkušeně tak dovede utkání do vítězného konce. Choceň však byla proti. Pohou minutu před naplněním základní hrací doby našla odpověď na inkasovaný gól a doslova za pět minut dvanáct dokázala tento velmi napínavý duel zremizovat. Hrdinou okamžiku se stal choceňský Marek Coufal. Na tuto ránu už nedokázal domácí tým zareagovat a velmi atraktivní utkání tak skončilo vysokou remízou 3:3.  



Ohlasy k zápasu


FK Česká Třebová
Hráč Jan Flídr: Pro nás je bod určitě zklamání. Od začátku utkání jsme řídili tempo hry a odnesli si tak z prvního poločasu zasloužené vedení. Do druhé půle však vstoupily dva úplně jiné týmy. Choceň byla velmi aktivní a my jsme asi zůstali hlavou ještě v kabině. Druhý poločas byl pro nás obrovské selhání, ale Choceň si za výkon v druhé půli vyrovnat zasloužila.

FK Agria Choceň
Trenér Petr Zahálka pro domácí web: V České Třebové se odehrálo vyhecované utkání, kterému přispěly první dvě kontroverzní branky soupeře. Domácí se nás snažili překonat nakopávanými míči za obranu. Naopak naše souhra nebyla ideální. Do druhého poločasu jsme přeskupili sestavu a od první minuty jsme soupeře přehrávali. Vytvářeli jsme si šance a bohužel jen dvě se nám podařilo proměnit. Mužstvo musím pochválit za přístup a kvalitu v druhém poločase.



Sestavy


FK Česká Třebová
J. Truhlář [-] - M. Krása [-] (57. L. Hýbl [-] ) , M. Deml [-] , J. Flídr [-] (57. L. Sejkora [-] ) , V. Langer [-] , O. Bohunek [-] , Z. Vaňous [-] (79. J. Vašata [-] ) , K. Klumpar [-] , P. Müller [-] , F. Grepl [-] , V. Novotný [-] (92. A. Rybka [-] )

FK Agria Choceň
V. Krátký [-] - J. Vatrala [-] , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] , R. Matějka [-] , M. Laky [-] , Š. Štanglica [-] , R. Fikejz [-] , M. Coufal [-] , M. Fikejz [-] , P. Vychytil [-]

ŽK: 41. F. Grepl , 62. Z. Vaňous , 64. L. Sejkora , 79. V. Langer , 88. J. Truhlář - 29. J. Vatrala , 90. R. Fikejz . ČK: 60. F. Grepl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - KOVÁŘ Matouš, VYKOPAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: remíza

Chocni se v letošním ročníku zatím příliš nedaří, ale z České Třebové si dokáže odvést alespoň bod.

Tip: výhra domácích