L. Trnka 18.
L. Trnka 42. (p.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanův Městec si připsal tři body po zdolání celku z Třemošnice


Branky


18. L. Trnka , 42. L. Trnka (p.)
7

Heřmanův Městec ve druhém domácím utkání této sezóny nezaváhal a připsal si tři body za vítězství nad Třemošnicí. Ta prohrála stejným rozdílem jako ve třetím kole proti Chocni, tedy 0:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

 

 

Napínavý zápas plný osobních soubojů

V neděli 28.8.2022 zavítali hráči Třemošnice na půdu Heřmanova Městce. Ani jednomu celku se ve třetím kole nepodařilo bodovat, takže byl pro oba celky pro toto utkání jasný cíl, a to získat tři body za cenné vítězství. Třemošnice prohrála v minulém kole v domácím prostředí s Chocní 0:2 a Heřmanův Městec inkasoval v Moravské Třebové čtyři góly, přičemž dokázal vstřelit pouze jeden.

 

První poločas rozhodl o vítězi kvalitního utkání. 

Zápas byl od začátku plný osobních soubojů a hrál se s velkým nasazením od obou týmů. První velkou šanci si vypracovali hráči z Třemošnice, když se jim po tečované střele podařilo nastřelit tyč. To hostující tým ještě více nabudilo k tomu, rozvíjet další útočné akce. Nicméně šťastnější byli v první půli hráči domácího týmu, když se jim podařilo skórovat z ostrého centru z pravého křídla na přední tyč, kde se nacházel Lukáš Trnka, který zkušeně umístil míč do sítě a poslal domácí tým v 18. minutě do vedení. Třemošnici to však neodradilo a snažila se nadále dostávat do nebezpečných ofenzivních akcí, k většímu ohrožení brány domácích se ale i přes velkou snahu nedostali. Hráči Heřmanova Městce se snažili držet míč, kontrolovat hru, vytvářet nebezpečné akce a navýšit své vedení. To se jim povedlo ve 42. minutě, když po faulu hostujícího brankáře na Jakuba Hlaváče nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Lukáš Trnka a poslal svůj tým jeho druhým gólem v zápase již do dvougólového vedení. Za tohoto stavu také následně odcházeli hráči o poločasové přestávce do kabin. 

 

2. poločas

 

Druhá půle nepřinesla ani jeden gól.

Do druhého poločasu nastupovali hráči hostujícího celku s jasným cílem, a to pokusit se se zápasem ještě něco udělat a zdramatizovat jeho vývoj. Oproti první půli změnili lehce svoji hru a snažili se míče spíše nakopávat dopředu na své útočníky, kteří se snažili udržet balón a vysouvat své protihráče směrem k bráně jejich soupeře. Tahle změna jim však nepřinesla žádný velký úspěch, protože se jim snížit nepodařilo, přestože jedna akce vypadala velice slibně,  hlavičkující hráč však poslal balón pouze do náruče domácího brankáře. Tím, že Třemošnice více otevřela hru, nabízela domácímu týmu zahrozit z rychlých protiútoků. Domácím hráčům se ale bohužel nepodařilo žádný z nich správně zakončit a přetavit ve vstřelenou branku. Poté co se ani jeden tým ve druhém poločase neprosadil, tak se podařilo domácím vítězství udržet a připsat si tři velmi důležité body.

 

Tři body zůstaly doma.

Heřmanově Městci se zkrátka doma daří, protože v domácích zápasech získaly ve dvou utáních hned 6 bodů. Jejich venkovní bilance je ovšem horší, venku se jim totiž bodovat ještě nepodařilo, to se však může změnit v neděli 4.9., kdy zavítají na hřiště do Svitav a budou se snažit jejich venkovní bilanci prolomit, nečeká je však rozhodně nic lehkého. Třemošnice naopak na domácím hřišti nezískala ani jeden bod, což pro ně znamená velkou ztrátu, ale zároveň také šanci tuto bilanci v neděli 4.9.2022 napravit, když přivítají hodně nepříjemného soupeře z Horních Ředic, kteří mají po 4. kole zatím plný počet bodů.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - D. Salfický [-] (67. D. Turina [-] ) , D. Jablečník [-] , J. Hlaváč [-] , O. Hauf [-] , T. Dvořáček [-] , L. Trnka [-] (89. J. Čížek [-] ) , R. Novák [-] , D. Zrůst [-] , T. Zrůst [-] (75. D. Kosina [-] ) , D. Svoboda [-] (72. J. Voženílek [-] )

ŽSK Třemošnice
L. Tuček [-] - M. Šindelář [-] , D. Forman [-] (65. M. Kodeš [-] ) , J. Šebek [-] , O. Vančura [-] , J. Vančura [-] (89. L. Menšík [-] ) , P. Šindelář [-] , V. Petr [-] , J. Malý [-] (65. T. Tomíška [-] ) , L. Lazaridis [-] , D. Krška [-]

ŽK: 81. R. Novák , 86. J. Hlaváč - 42. L. Tuček , 44. M. Šindelář .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Suchomel Karel - ČECH Karel, MRÁZEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Vojtěch Koutský
Tip experta: výhra domácích

Heřmanův Městec získá v domácím prostředí tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích