J. Beran 54.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubičky si z Moravan po vítězství 3:1 odváží zasloužené tři body


Branky


7

Hráči Pardubiček porazili Moravany na jejich domácím hřišti a odvezli si tak z utkání plný bodový zisk. Domácí celek nedokázal ani počtvrté za sebou bodovat a nadále tak setrvává na poslední místě tabulky, o které se však dělí ještě s týmem z Přelouče, který je také stále bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

 

Moravy přivítaly 28.8.2022 od 17 hodin hosty z Pardubiček, kteří minulý týden kvůli špatnému počasí do utkání proti Lanškrounu nemohli nastoupit a prozatím tak přišli o možnost, získat ze třetího kola soutěže nějaké body.  O to více tedy chtěli na půdě Moravan zabojovat o další body do průběžné tabulky, kterými by se pokusili dohnat ztrátu z minulého týdne. Naopak Moravany ve třetím kole nestačily na tým z Lázní Bohdaneč, když doma prohráli 1:3, což tedy neznamenalo nic jiného než průběžné poslední místo a nutnost pokusit se prohru z minulého týdne napravit.

 

Gólový začátek pro SK Pardubičky

Hostující tým začal velice zostra, už ve 2. minutě se snažil hostující hráč propálit obranu domácích, to se však nezdařilo a jejich střela byla zablokovaná. Poté měl hostující celek další šanci, ta však skončila naprosto totožně jako šance předchozí, když se nedostala přes blok bránících těl domácího celku. Tlak hostů se však nadále stupňoval a vygradoval až do první vstřelené branky utkání. Už v 9. minutě dokázal za hosty skórovat jednadvacetiletý mladík Martin Havelka a poslat tak svůj tým do brzkého jednogólového vedení. Domácí hráči však samozřejmě nic nevzdávali, snažili se zakládat útočné akce, vytvářet tlak na obranu soupeře, dostávat se do zakončení, ale jejich rešení finální fáze nebylo dostatečně kvalitní a s úspěchem se tedy nesetkalo. Průběh zápasu také výrazný způsobem ovlivnila červená karta, kterou udělil ve 32. minutě hlavní rozhodčí domácímu Kosinovi po ostrém faulu na Matyáše Bobka. To znamenalo pro domácí mužstvo opravdu velkou komplikaci a ještě větší znepříjemnění dosavadního průběhu utkání. Do konce poločasu už se nic závratného nestalo a domácí Moravany tak odcházeli na poločasovou přestávkou s jednogólovým mankem a červenou kartou na svém kontě. 

2. poločas

 

Gólová druhá půle

Nelehkou situaci před sebou mělo domácí mužstvo, když prohrávalo o jeden gól a navíc hrálo kvůli červené kartě v oslabení. Určitě to však neznamenalo, že by zápas vzdávalo. Naopak bojovalo o to, aby s výsledkem něco udělalo a utkání tak co nejvíce zdramatizovalo. I přesto, že domácí hráli v již zmiňované početní nevýhodě, odvážně se tlačili dopředu a tato snaha přinesla své ovoce. V 54. minutě vrátil naději domácím Jiří Beran, který aktivně dorazil odražený míč do sítě a srovnal tak stav utkání na 1:1. Hostující celek se tímto však nenechal rozhodit. V 66. minutě se na hřiště dostal ofenzivní hráč hostujícího týmu, Lukáš Markl, kterému stačily pouhé 3 minuty na to, aby v 69. minutě změnil stav utkání na 2:1 z pohledu Pardubiček. Moravany to měly opravdu těžké, protože Pardubičky nepolevily a dále se snažily vytvářet útočné akce, kterými by zápas mohly definitivně rozhodnout. To se také povedlo, když se o poslední úpravu skóre v 88. minutě postaral Filip Krejčí, který po výborně zahraném rohovém kopu umístil míč hlavou za záda domácího brankáře - 3:1 pro hosty. Tento stav již vydržel do konce utkání a Pardubičky si tak pohlídaly poměrně klidné vítězství. 

 

Moravany nezvládly ani 2. domácí utkání.

Moravany utkaní nezvládly a vyšly tedy na prázdno, naopak Pardubičky se mohou radovat ze tří bodů.  Výkon domácích nebyl však k zahození, ale bohužel červená karta, a tedy následné oslabení dnešní utkání dost možná rozhodlo. Domácí hráči dokázali zdatně držet krok, ale na body to nestačilo. Důležité však pro ně bude 5. kolo, které odehrají ve Vysokém Mýtě, kde již bude potřeba bodovat a získat tak premiérové body v letošním soutěžním ročníku. Tým Pardubiček přivítá na svém hřišti v sobotu 3.9.2022 Lázně Bohdaneč a bude se určitě snažit na tříbodový zisk z tohoto utkání navázat. 



Sestavy


TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - P. Formánek [-] , M. Semerád [-] , D. Sokol [-] , J. Hurta [-] (86. J. Pačes [-] ) , V. Novák [-] (73. P. Pinkas [-] ) , D. Kosina [-] , J. Beran [-] , M. Lukas [-] , J. Lukas [-] (80. J. Hynek [-] ) , M. Kosina [-] (70. L. Švadlenka [-] )

SK Pardubičky
A. Číža [-] - F. Krejčí [-] , D. Valenta [-] (66. L. Markl [-] ) , M. Havelka [-] (75. M. Tuťálek [-] ) , T. Svoboda [-] (46. B. Pospíšil [-] ) , M. Bobek [-] , O. Štědrý [-] , D. Norek [-] , T. Špidlen [-] , M. Bažant [-] , R. Froš [-]

ŽK: 86. J. Hurta - 11. M. Havelka , 51. D. Norek , 79. M. Bobek . ČK: 32. J. Lukas .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Linhart Lukáš - SVOBODA Jan, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Vojtěch Koutský
Tip experta: výhra hostů

Očekávám výhru Pardubiček.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů