0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň získala v Třemošnici první tři body!


Branky


3

Třemošnice nedokázala navázat na vítězství z předchozího kola a po výsledku 0:2 si tak všechny body odvezli hosté z Chocně, pro které to byla premiérová výhra v novém soutěžním ročníku.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

V sobotu 20.8.2022 se na hřišti v Třemošnici odehrálo utkání 3. kola krajského přeboru pardubického kraje. Poměřit síly s domácím celkem přijel tým z Chocně, který po úvodních dvou porážkách již potřeboval nutně bodovat. Třemošnice dokázala naopak v posledním kole získat tři body proti Přelouči a chtěla tak navázat na kvalitní výkon a pokračovat v  získávání důležitých bodů na úvod soutěže. 

 

 

První poločas dopadl lépe pro hosty. 

Přestože nám první půle nabídla pár slibných náznaků šancí na vstřelení gólu, na první branku si fanoušci museli počkat až do 39. minuty. Pár minut před koncem poločasu se dokázal prosadit Šimon Štanglica a poslat tak hostující tým do vedení. Akce začala dlouhým autovým vhazováním, následoval důležitý vyhraný souboj, poté přišla kvalitní finální přihrávka a zničeho nic stál Štanglica tváří v tvář domácímu brankáři. Touto obrovskou šancí nepohrdnul a i s trochou štestí dokázal svému týmu zajisti chvilku před koncem prvního dějství vedení 1:0. Hráči Třemošnice si tak o poločasové přestávce určitě měli co říct a pokusit se do druhého poločasu s nepříznivým výsledkem něco udělat. 

2. poločas

Druhý poločas podle stejného scénáře

Přestože se domácí hráči po přestávce snažili výsledek nějakým způsobem zkorigovat a snaha o alespoň zremízování výsledku byla cítit, dočkali jsme se naprosto opačného vývoje. Místo toho, aby domácí Třemošnice vstřelila gól a zápas tak výrazným zůsobem zdramatizovala, druhou pojišťovací branku se podařilo vsítit hostům z Chocně. Vynikající tah se povedl choceňskému trenérovi, když poslal v 67. minutě na hřiště Tomáše Pánka, který se mu o pouhých šest minut později odvdečil a po bleskovém protiútoku a vynikající přihrávce před bránu se dokázal i přes těžký souboj s dotírajícím obráncem střelecky prosadit a poslat tak svůj tým do klidného dvougólového vedení.

 

 

Domácí Třemošnice již odpovědet nedokázala.

 I přes dostatek času a velkou snahu o alespoň kontaktní gól se již domácímu celku s utkáním nepodařilo nic udělat a hosté z Chocně si tak po pohodlném výsledu dokráčeli pro velmi cennou výhru z venkovního utkání. Choceň se tedy po úvodních dvou porážkách dokázala odrazit ze dna a vykřesat naději na lepší zítřky. Věřme, že choceňský tým podá příští týden opět kvalitní výkon a v domácím utkání proti Svitavám získat opět alepoň bod. Je však jasné, že to nebude vůbec snadný zápas a výsledek tohoto střetu může dopadnout opravdu jakkoliv. Naopak Třemošnice se o týden později pojede o body poprat do Heřmanova Městce a bude si určitě také chtít připsat body z venkovníh utkání. Nechme se překvapit, jak to dopadne.  



Sestavy


ŽSK Třemošnice
L. Tuček [-] - D. Forman [-] , M. Jelínek [-] (70. L. Menšík [-] ) , L. Lazaridis [-] (76. R. Šmídl [-] ) , O. Vančura [-] , J. Vančura [-] , P. Šindelář [-] , V. Petr [-] , M. Jablečník [-] (84. D. Rubanyk [-] ) , J. Malý [-] (70. T. Tomíška [-] ) , D. Krška [-]

FK Agria Choceň
V. Krátký [-] - R. Fikejz [-] (67. T. Pánek [-] ) , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] (24. A. Vágner [-] ) , R. Matějka [-] , M. Laky [-] , Š. Štanglica [-] (81. J. Vatrala [-] ) , J. Gronych [-] (78. P. Vychytil [-] ) , M. Coufal [-] , M. Fikejz [-] , O. Dolníček [-]

ŽK: 90. O. Vančura - 35. R. Fikejz , 53. R. Matějka , 61. J. Gronych , 80. P. Vychytil , 89. T. Pánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zeman Josef - LOUVAR Jakub, ŠTANCEL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Lukáš Koukola
Tip experta: remíza

V tomto zápase očekávám remízu.

Tip: výhra domácích