M. Hotěk 16.
M. Hotěk 48.
J. Legr 78.
M. Hotěk 94. (p.)
4:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v Toužimi s hektickým závěrem


Branky


16. M. Hotěk , 48. M. Hotěk , 78. J. Legr , 94. M. Hotěk (p.) - 27. P. Laur , 31. J. Frána , 32. J. Štěrba , 80. O. Mlýnek
12

Velmi napínavý zápas byl k vidění na toužimském hřišti, kam zavítal Chodov. Diváci viděli osm branek a penaltu v samotném závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodovská otočka

Lépe do utkání vstoupili domácí, kteří hned v 16.minutě využili zaváhání v rozehrávce Chodova a po přihrávce Hudce byl v situaci 1 na 1 s gólmanem Hotěk, který nezaváhal.

 

Ve 27. minutě však hosté dokázali vyrovnat, když přesně zamířil Laur. O čtyři minuty později vyslal povedenou střelu Josef Frána a hosté se ujali vedení 1:2.

 

Tento stav však netrval dlouho, neboť hned po minutě se dostal ke střele Štěrba a zvýšil na 1:3. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Divoký závěr

Do druhé půle nastoupila Toužim aktivně a vypracovala si standardku zhruba z 25m. K té se ve 48. minutě postavil Hotěk a výbornou střelou překonal gólmana. 2:3.

 

Domácí se tlačili za vyrovnáním a to se také podařilo. V 78. minutě si pohrál s obranou střídající Frank, který prošel přes několik hráčů a předložil míč před prázdnou branku Legrovi. Ten už měl jednoduchou úlohu a srovnal stav utkání na 3:3.

 

V 80. minutě však hosté zahrávali volný přímý kop, kterého se ujal Mlýnek. Jeho střelecký pokus zblokovala zeď a změnila směr míče. Balón se otřel o tyč a i s drobnou pomocí domácího brankáře se dostal až do sítě.

 

Závěr utkáni nakonec ale patřil domácím. Do úniku se dostal Hudec, kterého poslal bránící hráč v šestnáctce na zem a sudí Hoch nařídil v 91. minutě pokutový kop. Ten si vzal na svá bedra Hotěk. Jeho střelu k levé tyči dokázal gólman Podolník vyrazit, ale rozhodčí se rozhodl penaltu opakovat. V době kopu nebyl brankář na brankové čáře, což viděl pomezní a ihned na to upozornil. Penalta se tedy opakovala a vzal si jí opět Hotěk. Tentokrát se nemýlil a v poslední minutě zápasu srovnal na 4:4 a zkompletoval tak hattrick. 120 přihlížejících diváků si určitě přišlo na své a viděli skvělou fotbalovou podívanou.



Sestavy


SK Toužim
V. Přenosil [-] - R. Svoboda [-] (46. P. Tunder [-] ) , J. Hudec [-] , J. Legr [-] (82. K. Pejšek [-] ) , T. Borek [-] , L. Marek [-] , M. Hotěk [-] , T. Kochta [-] (76. J. Frank [-] ) , M. Očko [-] , V. Nováček [-] , Z. Dvořák [-]

TJ Spartak Chodov
T. Podolník [-] - Z. Rechtorík [-] (46. F. Fečo [-] ) , O. Mlýnek [-] , M. Žigar [-] (67. N. Daňhel [-] ) , J. Dušek [-] , R. Bečvář [-] , O. Frána [-] , J. Frána [-] , P. Laur [-] (79. M. Boči [-] ) , J. Štěrba [-] (67. T. Kovařík [-] ) , J. Sikora [-] (90. J. Kříž [-] )

ŽK: 18. R. Svoboda , 27. J. Legr , 61. V. Nováček , 85. P. Tunder , 87. L. Marek - 57. P. Laur , 64. J. Štěrba , 64. J. Sikora , 70. J. Dušek , 78. O. Frána , 92. R. Bečvář . ČK: 82. J. Dušek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - MAKOVEC Lukáš, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radek Debellis

Expert: Josef Frána
Tip experta: výhra hostů

Chodov (my) zajíždí na horkou půdu do Toužimi, o které nikdo moc neví, neboť první kolo nehrála. Věřím ale v to, že zápas vyhrajeme 1:3. Bude to každopádně zajímavý zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích