2:1
(1:0)
74. O. Šiml
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola Slovan porazil Mladotice


Branky


14

V závěrečném kole se střetl první tým s druhým. Slovan začal utkání lépe a ve 21. minutě šel do vedení po brance Dergachova. Po přestávce měly více ze hry Mladotice a v 74. minutě po zásluze vyrovnaly. Vyrovnaný závěr utkání zvládli lépe domácí, kterým vystřelil tři body Losiuk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Slovan

Prvních 20 minut Slovan výborně kombinoval a soupeře přehrával, Jeho úvodní aktivita vedla ke třem vyloženým šancím, ale ani jednu z nich domácí fotbalisté neproměnili, jelikož Mladotice fantasticky podržel gólman. Ve 21. minutě se krásnou samostatnou akcí prezentoval Dergachov, míč si ještě narazil s jedním ze spoluhráčů a poté pěknou střelou překonal brankáře hostů. Slovan byl i ve zbytku prvního poločasu lepším týmem, zatímco hosté se spíše bránili a jejich útočné pokusy končily ještě před velkým vápnem domácích. 

Domácím zařídil tři body Dmytro Losiuk

Po přestávce se role prohodily a více ze hry měli hosté. Slovan trochu přestal hrát a už nehýřil takovou aktivitou jako v prvním poločase. V 60. minutě se provinil faulem domácí Janoušek a sudí to ocenil žlutou kartou. V 71. minutě zase zfauloval protihráče Fiala a i on dostal žlutou kartu. Aktivní Mladotice se dočkaly v 74. minutě, Š. Kůsa převzal balón a z levé strany nacentroval do malého vápna soupeře, kde se pohyboval O. Šiml, kterému už nedělalo problém umístit míč do branky. Mladotice chtěly zápas vyhrát a v závěru zápasu velmi dobře kombinovaly, nicméně byl to právě Slovan, jenž v posledních minutách skóroval. Mladotice zahrávaly roh, který obrana Slovanu odvrátila, z následného protiútoku se jeden z domácích hráčů odhodlal ke střele z poměrně velké dálky, balón skončil na břevně a poté se odrazil přesně do míst, kde stál Losiuk, jenž ho uklidil do brány. Slovan je po podzimní části na prvním místě, zatímco Mladotice jsou druhé se ztrátou 4 bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Prvních 20 minut jsme byli jasně lepším týmem a spálili jsme tři tutovky. Z další šance jsme však vstřelili gól a po celou první půlku jsmě byli aktivnější. V druhém poločase se nám hosté vyrovnali a měli více ze hry. My už jsme nebyli tak aktivní a bohužel jsme inkasovali branku. V závěru zápasu jsme se už nikam netlačili a spíše jsme se pomalu smiřovali s remízou. Po rychlém protiútoku se nám však podařilo vstřelit šťastný gól a získali jsme tři body.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: V prvním poločase jsme přežili tři vyložené šance soupeře, při kterých nás podržel náš brankář. Nakonec se soupeř přece jenom prosadil a po zásluze šel do vedení. Po přestávce jsme zápas vyrovnali a domácí jsme začali přehrávat, což vedlo k zasloužené vyrovnávací brance. V závěru jsme chtěli zápas dovést do vítězného konce, ale z rychlého protiútoku jsme bohužel dostali smolný gól.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Reischig [-] (80. D. Losiuk [-] ) , P. Matula [-] , D. Dergachov [-] , O. Litványi [-] (84. D. Vladař [-] ) , M. Cigler [-] , D. Daniel [-] , J. Nosek [-] (80. M. Kolečko [-] ) , M. Janoušek [-] (75. M. Makkai [-] ) , I. Pinke [-] , P. Fiala [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - O. Buchtelík [-] , A. Tauchen [-] , V. Frank [-] (14. M. Soukup [-] ) , V. Šiml [-] - Š. Kůsa [-] , A. Kůsa [-] , O. Šiml [-] , D. Janský [-] - D. Urban [-] (63. F. Buchtelík [-] ) , L. Šiml [-]

ŽK: 60. M. Janoušek , 71. P. Fiala .
Hráči zápasu: M. Janoušek , D. Dergachov - O. Šiml .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - ZAVADIL Jan, ZACH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 11. 2022 13:04
Výhra hostů a gól dá Václav Šiml
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 13:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 04:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:14
Jan Keňo

Expert: Jiří Lauko
Tip experta: remíza

Podle umístění v tabulce - zápas kola. Obě mužstva jsou velice kvalitní, a proto tipuju remízu.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 07:23

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích