A. Král 3.
A. Král 51. (p.)
A. Král 58.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč vyzrála na Slovan


Branky


3. A. Král , 51. A. Král (p.) , 58. A. Král
17

Zruč začala utkání výborně a už ve 3. minutě ji poslal do vedení Král. Domácí tým mohl přidat v prvním poločase i další branky, ale dvě velmi slibně šance neproměnil. Slovanu se nedařilo dostat do zápasu a jeho útočným akcím chyběla větší kvalita ve finální fázi. Po přestávce se ještě dvakrát prosadil Král a zkompletoval tak hattrick. Zruč předvedla výborný výkon a zcela zaslouženě porazila Slovan 3-0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

Zruč výborně vstoupila do zápasu a hned v 3. minutě šla do vedení, když se po dobře zahraném rohovém kopu prosadil hlavou Král. Slovan se okamžitě snažil odpověděť, ale domácí obrana byla pozorná a soupeři toho moc nedovolila. Několik útočných akcí hostů skončilo ofsajdovým postavením. Domácí měli herní převahu a do konce prvního poločasu si ještě vypracovali dvě vyložené šance, další gól ovšem nepřidali. Hostujícímu týmu se nakonec podařilo vsítit branku, ale ta nemohla být uznána z důvodu ofsajdového postavení. Slovan ještě zahrozil z rohového kopu, nicméně ani tuto šanci neproměnil. Hráči odcházeli do šaten za stavu 1-0. 

Adam Král zkompletoval hattrick

V 51. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil Král a bez problému vstřelil svou druhou branku v zápase. V 52. minutě dostal žlutou kartu za faul na protihráče hostující Cigler. O několik minut později měl Slovan k dispozici trestný kop ze slibné vzdálenosti, ale domácí brankář si se střelou poradil. V 58. minutě se dostal do samostatného průniku Král a potřetí překonal brankáře hostů, čímž potvrdil výborný individuální výkon. V 75. minutě se provinil faulem hostující Janoušek a sudí to odměnil žlutou kartou. Zruč nadále hrála ve vysokém tempu a zkušeně si hlídala pohodlný náskok. Domácí podali výborný výkon a po zásluze porazili Slovan 3-0.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Na dnešní zápas jsme zodpovědně připravili, sešli jsme se ve výborné sestavě. Se vším respektem k soupeři jsme si dnes věřili na body. Navíc nás zdravě nabudili, když jsme si přečetli, že si odvezou výhru, a ještě dají hattrick. Takže jsme zamakali a body i hattrick zůstali doma. Zápas byl ve vysokém tempu a myslím, že byl divácky atraktivní. Chci poděkovat všem klukům za předvedený výkon, ode všech to bylo nadstandardní. Jmenovitě bych vyzdvihl Krále, Biedermanna a Karpíška, ale pochvalu zaslouží úplně všichni!!!

SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Dnes jsme nepodali dobrý výkon, vůbec jsme se nemohli dostat do zápasu a soupeř nás celé utkání přehrával. Vytvořili jsme si nějaké šance, ale naše zakončení bylo nepřesné nebo si s ním poradila domácí obrana, takže musím uznat, že Zruč zaslouženě vyhrála.



Sestavy


TJ Zruč B
J. Fořt [-] - K. Kazda [-] (71. V. Mašek [-] ) , M. Kraus [-] (46. J. Motyčák [-] ) , J. Biedermann [-] (83. M. Hájek [-] ) , M. Hakr [-] (81. O. Vaňourek [-] ) , O. Mašek [-] , A. Král [-] , A. Penven [-] , P. Riedl [-] , R. Karpíšek [-] , P. Korous [-] (71. J. Šnajdr [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Koranda [-] (60. J. Nosek [-] ) , P. Matula [-] , D. Dergachov [-] , O. Litványi [-] (75. M. Kolečko [-] ) , M. Cigler [-] , D. Daniel [-] , D. Losiuk [-] (75. P. Fiala [-] ) , M. Janoušek [-] , I. Pinke [-] , M. Makkai [-] (75. D. Vladař [-] )

ŽK: 52. M. Cigler , 75. M. Janoušek .
Hráči zápasu: R. Karpíšek , A. Král .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SMOLA Lukáš - FILLINGER Miloš, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Miroslav Brýla
Tip experta: výhra domácích

Troufnu si tipnout, že zde bude překvapení kola. Domácí by mohli vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů