D. Janský 31.
D. Janský 70. (p.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice doma pouze remizovaly


Branky


31. D. Janský , 70. D. Janský (p.) - 10. V. Žák , 21. J. Straka
17

Mladotice nastoupily v roli favorita, od úvodních minut to tak ale vůbec nevypadalo. Volduchy hrály důrazně a po 20 minutách vedly už 2-0. Domácím se podařilo snížit v 31. minutě, kdy se trefil Janský. Po přestávce se role prohodily a více ze hry měl domácí tým, který v 70. minutě vyrovnal z pokutového kopu. Volduchy podaly v Mladoticích velmi dobrý výkon a odvezly si bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v prvních 20 minutách soupeře zaskočili

Volduchy na domácí tým doslova vlétly a od úvodních minut útočily a hrály důrazně, což Mladoticím vůbec nevyhovovalo. V 10. minutě se odhodlal ke střele hostující Žák, míč trefil jednoho z domácích hráčů a následně změnil směr, na což brankář nedokázal reagovat. Hosty branka ještě více nabudila a vytvářeli si další příleřitosti. Ve 21. minutě zkusil štěstí J. Straka kousek za vápnem, jeho střela nebyla prudká, ale domácí brankář si ji nepohlídal a lovil míč ze sítě podruhé. Poté se domácí zvedli a konečně se dostali i do zápasu. Ve 31. minutě se krásnou individuální akcí prezentoval domácí Janský a pěkně umístěnou střelou snížil na 1-2. 

Janský vyrovnal

Druhá půlka divákům nabídla odlišný obrázek. Domácí se zlepšili a už věděli, co od hostujícího týmu čekat. Volduchy se více zatáhly a spoléhaly hlavně na protiútoky. Domácí si během několika minut vytvořili pár nebezpečných příležitostí, ale zakončení nebylo ideální. Hosté zase zahrozili z několika brejků, ale ani jim se nepodařilo vstřelil branku. V 70. minutě zápasu se jeden z hostujících hráčů provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí přisoudil penaltu domácím. Tu bezpečně proměnil Janský a přidal svou druhou branku v zápase. V poslední dvacetiminutovce se domácí snažili vstřelit třetí branku, ale své šance spálili. Volduchy už výsledek ubránily a odvezly si z Mladotic cenný bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Soupeř na nás vlétl a prvních 20 minut jsme byli pod velkým tlakem. Po našich chybách jsme inkasovali dva góly. Naštěstí jsme záhy snížili a gól nás vrátil zpět do zápasu. Po přestávce už jsme Volduchy přehrávali, což vedlo k vyrovnávací brance. V závěru utkání jsme měli i další šance, ale gól už jsme nevstřelili, takže remíza dnes víceméně zasloužená, jelikož soupeř byl lepší v prvním poločase, zatímco my v druhém.




Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - O. Buchtelík [-] , A. Tauchen [-] , V. Frank [-] (46. T. Taut [-] ) - Š. Kůsa [-] , J. Krejčí [-] , D. Janský [-] , A. Kůsa [-] - D. Urban [-] (68. T. Randa [-] ) , L. Šiml [-] (46. F. Buchtelík [-] ) - V. Šiml [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - M. Pašek [-] (78. M. Ernest [-] ) , V. Žák [-] (86. L. Straka [-] ) , F. Škarda [-] (78. L. Pokorný [-] ) , R. Pernica [-] , J. Brych [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-] (72. F. Melka [-] ) , J. Straka [-] , J. Černý [-] , D. Rieger [-]

ŽK: 61. O. Buchtelík - 85. J. Straka , 88. M. Ernest .
Hráči zápasu: D. Janský .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: Ruda Daniel - KUČERA Zdeněk (N), RIEGER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Miroslav Brýla
Tip experta: výhra domácích

Mladotice mají mladé a ambiciózní mužstvo, navíc doma podávají výborné výkony.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích