5:4
(2:1)
12. T. Jelínek
50. M. Janák
88. J. Pour (p.)
89. V. Trnka (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka ve Zruči vyzněla lépe pro domácí


Branky


36. A. Penven , 45. A. Penven , 51. T. Roubal , 63. M. Hakr , 83. A. Penven - 12. T. Jelínek , 50. M. Janák , 88. J. Pour (p.) , 89. V. Trnka (vl.)
11

V rámci 8. kola zavítaly Příkosice do Zruči a kdo na zápas přišel, určitě nelitoval. Hosté měli v prvním poločase mírnou herní převahu, ale byli to domácí, kteří šli do šaten za stavu 2-1. Po přestávce se spustila gólová smršť a branky padaly na obou stranách. Zruč nakonec utkání zvládla a vyhrála 5-4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas, ale lepším týmem nebyli

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a již v 10. minutě se ke střele z dálky odhodlal Pražák, jeho pěkný pokus skončil na břevně. O dvě minuty později se Pražák uvedl dlouhým autem, který v malém vápně propadl až k Jelínkovi, jenž si už věděl rady a propálil gólmana domácích. Domácí se snažili na nečekaný vývoj utkání reagovat, ale jejich kombinace byla nepřesná. Naproti tomu Příkosice měly několik dalších nebezpečných příležitostí, avšak další gól z nich nevstřelily. Domácím vyšla akce v 36. minutě, kdy si na pěkný centr Hakra naskočil Penven a hlavou srovnal na 1-1. Ve 45. minutě to byl znovu Penven, kdo zakončoval po akci z levé strany a gólem do šatny poslal Zruč do vedení. Domácí sice vyhráli první půli, nicméně nutno dodat, že lepším týmem rozhodně nebyli.

Ve druhé půlce padlo 6 gólů

Po přestávce se rozjela gólová přestřelka. Nejprve vyrovnal na 2-2 Janák, který se prosadil po individuální akci. V 51. minutě se dopustil hrubky hostující brankář a Zruč šla do vedení 3-2, gól si připsal Roubal. V 63. minutě se v dobré pozici objevil domácí Hakr a pěkným zakončením přehodil gólmana hostů, 4-2 pro Zruč. Gólový účet domácích uzavřel svým třetím gólem v utkání Penven, jenž potvrdil výborný individuální výkon. Hosté však zápas ještě zdramatizovali. V 88. minutě se do nebezpečné pozice dostával Pražák, protihráč ho zfauloval a jelikož se souboj odehrál v pokutovém území, tak rozhodčí pískl penaltu pro Příkosice. Tu bez problémů proměnil Pour a snížil na 5-3. V 89. minutě chytře vhazoval Pražák, balón sice minul Jelínek, ale míč si nešťastně srazil do vlastní brány Trnka. Hosté poté měli ještě jednu šanci, kterou ovšem neproměnili. Zruč tak zvítězila 5-4 a po divokém průběhu utkání získala 3 body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Dnes jsme chtěli udávat tempo hry a být víc na balónu. To se nám v prvním poločase vůbec nedařilo. Výsledek 2:1 byl pro nás hodně šťastný. V druhém poločase jsme předvedli lepší výkon, ale udělali jsme 3 chyby a Příkosice všechny využily a daly nám 3 branky. Štve mě předvedený výkon z první půle a to že si necháme dát laciné góly. Na druhou stranu mám radost, že jsme vstřelili 5 branek a sympatický byl výkon Alexe Penvena. Příští týden musíme potvrdit body ve Zbirohu.

TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: Dnešní výsledek je pro nás určitě zklamání. Obě mužstva měla svoje momenty a převaha se v průběhu zápasu střídala. Nás mrzí zejména neproměněné šance v prvním poločase, kdy jsme měli více ze hry. Druhý poločas byl soupeř lepším týmem, ovšem nutno říci, že některé góly jsme mu hodně usnadnili. V závěru jsme ještě dokázali utkání zdramatizovat, bohužel vyrovnávací branku už jsme dát nestihli.



Sestavy


TJ Zruč B
J. Fořt [-] - A. Penven [-] , T. Roubal [-] , M. Hakr [-] , M. Kraus [-] , L. Husník [-] , J. Motyčák [-] (46. J. Biedermann [-] ) , M. Hájek [-] , Š. Bidzilja [-] (70. O. Lopata [-] ) , M. Špicl [-] (61. V. Trnka [-] ) , O. Vaňourek [-] (30. P. Riedl [-] )

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - J. Pour [-] - T. Jelínek [-] , J. Burda [-] , P. Gosza [-] (85. P. Komanec [-] ) , T. Pražák [-] , T. Forejt [-] , J. Kasl [-] (73. V. Nový [-] ) , J. Čada [-] , M. Janák [-] , L. Forejt [-]

ŽK: 41. M. Špicl , 72. V. Trnka - 33. J. Kasl , 72. M. Janák , 81. J. Pour .
Hráči zápasu: A. Penven .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - MAŠEK Ondřej (N), FRNKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Matěj Polák
Tip experta: výhra domácích

Pevně věřím, že po dvou prohrách doma zvítězíme. Věřím, že vstřelíme alespoň 3 branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích