J. Kala 67.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plasy přetlačily Radnice


Branky


67. J. Kala
11

Radnice přijely v rámci 8. kola na hřiště Plas. Ve vyrovnaném prvním poločase měli mírnou herní převahu domácí, ale gól nevstřelili. Po přestávce pokračovala vyrovnaná hra, nicméně domácí nakonec gólový půst prolomili, když se v 67. minutě prosadil Kala. Plasy jednogólový náskok udržely až do konce zápasu a po domácím vítězství poskočily na čtvrté mésto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Začátek zápasu narušilo zranění na straně hostů. V 17. minutě musel střídat Kofroň, což byla pro Radnice citelná ztráta. Domácí měli v první půlce herní převahu, více drželi míč a předvedli několik zajímavých kombinací, v koncovce se jim ovšem nedařilo. Hosté odpověděli několika povedenými akcemi, ale ani oni nedokázali na brankáře soupeře vyzrát. Ve 28. minutě se dopustil nedovoleného zákroku domácí Richter a žlutá karta ho neminula. Nutno dodat, že se zápas hrál na obtížném terénu, který mnohdy znemožňoval přesnější kombinaci a lepší zakončení na obou stranách. 

O výhře domácích rozhodl Kala

Druhý poločas začaly lépe Plasy, které soupeře přehrávaly a několikrát nebezpečně zakončovaly, ve dvou případech hosty zachránilo břevno. V 60. minutě střídali domácí, Babušku nahradil Šarlinger. V 67. minutě domácí zahrávali standardní situaci, míč se ve skrumáži hráčů několikrát odrazil, až se dostal ke zcela volnému Kalovi, jenž svým prvním gólem v sezóně otevřel skóre zápasu. Poté byly k vidění šance na obou stranách, ale k další brance to nevedlo. V 82. minutě se ještě na straně hostů do zápasu podíva Kokoška, který vystřídal Richtera. Domácí si těsný náskok pohlídali do konce zápasu a po zisku tří bodů poskočili na 4. pozici v tabulce, kde ztrácejí tři body na třetí Slovan. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Dnešní zápas se odehrál na ne moc kvalitním hřišti. Myslím si, že jsme v utkání byli lepším týmem, ale naše koncovka byla hrozná. Soupeř měl tři šance, které zlikvidoval náš výborný brankář Švajdlenka. Premiérovým gólem rozhodl Josef Kala, kterého už má v oku náš pokladník.

TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: Bohužel se nám už v 17. minutě zápasu zranil jeden z klíčových hráčů, což nám samozřejmě na pohodě nepřidalo, I přesto si myslím, že jsme dnes byli pro domácí vyrovnaným soupeřem. Bohužel naše šance jsme neproměnili a v druhém poločase jsme nešťastně inkasovali ze standardní situace. Po předvedeném výkonu by utkání asi více slušela remíza, ale hosté svoji šanci využili, kdežto my ne.



Sestavy


TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - M. Sudík [-] , J. Kala [-] , N. Švarc [-] (81. M. Kroupa [-] ) , J. Babuška [-] (60. O. Šarlinger [-] ) , T. Hloušek [-] , D. Koudele [-] , J. Fidler [-] , M. Beránek [-] , Z. Jaroš [-] (31. P. Ryšica [-] ) , M. Netušil [-]

TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - J. Cozl [-] - V. Melich [-] , J. Smeták [-] , T. Richter [-] (82. R. Kokoška [-] ) , M. Engl [-] , D. Jonák [-] , P. Kočka [-] , V. Kofroň [-] (17. T. Buchanec [-] ) , P. Kabát [-] , J. Štrunc [-]

ŽK: 28. T. Richter .
Hráči zápasu: J. Švajdlenka , T. Hloušek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Velíšek Jiří - TOPINKA Petr (N), BUCHANEC Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Matěj Polák
Tip experta: výhra domácích

Ani zde neočekávám překvapení a tipuju výhru domácích, možná i nějakou kartičku pro trenéra domácích, který je na lavičce hodně slyšet :)).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích