2:1
(1:1)
9. P. Jílek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice těsně zvítězily nad Plasy


Branky


43. V. Frank , 75. J. Krejčí - 9. P. Jílek (p.)
14

Velmi vyrovnaný zápas byl k vidění v Mladoticích, kam přijely Plasy. Hosté šli v 9. minutě do vedení, když pokutový kop proměnil Pavel Jílek. Domácím se podařilo na konci prvního poločasu vyrovnat po brance Vojtěcha Franka. Vyrovnanou bitvu rozhodl v 75. minutě Jan Krejčí. Mladotice získaly tři body a upevnily si druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

V 9. minutě se jeden hostujících hráčů prezentoval pěkným náběhem do pokutového území soupeře. Domácí obraně nezbylo nic jiného, než hasit velkou šanci soupeře nedovoleným zákrokem. Rozhodčí situaci posoudil jako penaltový zákrok a Plasy měly velkou příležitost ke skórování. Tu využil Jílek, který penaltu bez problému proměnil a otevřel skóre zápasu. Hra byla nadále velmi vyrovnaná, domácí se snažili o vyrovnání, ale obrana hostů byla skálopevná. Nutno říci, že přesnější kombinaci a pohlednější fotbal ztěžoval rovněž obtížný terén. Domácí se nakonec dočkali, ve 43. minutě přišel od jednoho z domácích hráčů pěkný centr ze strany, na který si naskočil Frank a vyrovnal na 1-1.

V druhém poločase domácí rozhodli

V 51. minutě zfauloval protihráče hostující Koudele, bohužel pro něj, v prvním poločase už jednu žlutou kartu viděl, a tak rozhodčímu nezbývalo nic jiného než hráče Plas vyloučit. Hra se ani po oslabení hostujícího týmu moc nezměnila a diváci stále sledovali vyrovnaný zápas. Mladotice měly optickou převahu, avšak jejich nebezpečně šance zlikvidovala pozorná obrana Plas. V 71. minutě se provinil faulem domácí Kolář, což sudí ocenil žlutou kartou. Trochu nervózní utkání rozhodla až 75. minuta. Domácí zahrávali přímý kop, míč si postavil Janský a svou nepovedenou střelou trefil Krejčího, od kterého se balón šťastně odrazil do branky soupeře. Domácí těsný náskok udrželi a vyhráli v poměru 2-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Dnes jsme narazili na silného soupeře a celé utkání bylo velmi vyrovnané. Brzy jsme inkasovali, ale do konce prvního poločasu jsme dokázali vyrovnat. Poté soupeř obdržel červenou kartu, nicméně v zápase se oslabení hostů tolik neprojevilo. Nám se nakonec podařilo vstřelit šťastnou branku a vyhráli jsme, nutno říci, že zápasu by za předvedený výkon obou mužstev více slušela remíza.

TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Chci našemu týmu poděkovat za obětavost, nasazení a výkon.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - O. Buchtelík [-] , J. Kolář [-] (86. F. Buchtelík [-] ) , D. Urban [-] (59. L. Šiml [-] ) , Š. Kůsa [-] , V. Šiml [-] , J. Krejčí [-] , A. Kůsa [-] , V. Frank [-] , A. Tauchen [-] , D. Janský [-]

TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - M. Sudík [-] , J. Kala [-] , N. Švarc [-] (77. V. Sochka [-] ) , J. Babuška [-] (77. P. Ryšica [-] ) , P. Jílek [-] , D. Koudele [-] , J. Fidler [-] , M. Beránek [-] , Z. Jaroš [-] (86. O. Šarlinger [-] ) , M. Netušil [-]

ŽK: 71. J. Kolář , 88. Š. Kůsa - 16. M. Netušil , 41. D. Koudele . ČK: 51. D. Koudele .
Hráči zápasu: D. Janský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - MEINER Lukáš (N), MEINER Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Zdeněk Kasýk
Tip experta: remíza

Mladotice jsou velmi mladý a běhavý tým, ale Plasy mají slušný výsledky a remíza bude spravedlivá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů