T. Janda 87.
1:1
(0:1)
30. J. Pěč
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 10:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov doma pouze remizoval


Branky


87. T. Janda - 30. J. Pěč
15

Úněšov přivítal doma Dýšinu a v 30. minutě to byli právě hosté, kdo šel do vedení. Dýšina si dlouho držela jednogólový náskok a už to vypadalo, že si odveze všechny 3 body. S jejím plánem nesouhlasil domácí Tomáš Janda, který svému týmu zajistil v 87. minutě bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dýšina měla více ze hry

Oba týmy vstoupily do zápasu opatrně, spíše vyčkávaly a čekaly až udělá soupeř chybu. Domácí se snažili o krátké přihrávky a rychlou kombinaci, ale do žádné vyložené šance se nedostali. Dýšina spoléhala hlavně na protiútoky a hrála více zataženě. Ve 30. minutě se po pěkné akci objevil v dobré pozici hostující Pěč a šancí nepohrdl. Domácí se na inkasovanou branku snažili ihned odpověďět, ale série nepřesností jim znemožňovala dostat se více do zápasu. Ve 38. minutě se na domácí straně udála první hráčská změna. Janda nahradil zraněného Šuru. 

Domácí zápas vyrovnali

Druhou půlku začali domácí svižně, ale stále jim chyběla potřebná kvalita na míči a větší přesnost ve finální fázi. Oba nedostatky nahrazoval Úněšov bojovností, která se mu po celý druhý poločas nedala upřít. V 56. minutě obdržel po tvrdém zákroku žlutou kartu hostující Ranc. V dalších minutách se na hřišti přiostřilo a rozhodčí rozdal několik žlutých karet na obou stranách. Úněšov se nadále snažil vyrovnat, avšak pozorná obrana hostů ho do vážnějších šancí nepustila. Když už to vypadalo, že si hosté odvezou všechny tři body, domácí udeřili. V 87. minutě se k míči dostal střídající Janda a přesnou střelou zajistil svému týmu bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Daniel Vávra, hráč: První poločas jsme se zbytečně přizpůsobili hře soupeře a místo abychom kontrolovali hru, zmatečně jsme bránili a nemohli se dostat do zápasu, kdy i nasazení každého z nás nebylo stoprocentní. Do druhého poločasu jsme vstoupili odhodlaně s cílem otočit vývoj utkání. Chyběla však kvalita na míči, ale bojovností jsme alespoň vyrovnali. Navíc to ale nestačilo, a tak si každý z týmů odnesl bod.




Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Mižár [-] - R. Šváb [-] , D. Šura [-] (38. T. Janda [-] ) , P. Hanzlíček ml. [-] , J. Riant [-] , Z. Škopek [-] , Z. Kasýk [-] (60. L. Kabát [-] ) , P. Nechutný [-] , M. Hlous [-] , D. Vávra [-] , Z. Hlous [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Ranc [-] , P. Tesař [-] , V. Muzika [-] (90. P. Makovička [-] ) , J. Pěč [-] (81. D. Květoň [-] ) , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] , A. Paum [-] , V. Kudrik [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-]

ŽK: 65. P. Hanzlíček ml. , 75. Z. Hlous - 56. J. Ranc , 89. V. Nový , 90. P. Makovička .
Hráči zápasu: T. Janda - J. Pěč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - MOLEK Eduard, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Keňo

Expert: Miroslav Cigler
Tip experta: výhra domácích

Úněšov si doma pohlídá vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích