Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2022 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka vítěze nepřinesla


15

Dýšina přívítala na svém hřišti Radnice. Domácí začali utkání lépe a po první poločase vedli 3-1, nicméně hosté vlétli do druhé půlky a utkání otočili třemi góly. V 81. minutě se prosadil za domácí Muzika a srovnal na konečných 4-4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl lépe pro domácí

Domácí na nic nečekali a již v 6. minutě šli do vedení, když se pěknou střelou prosadil Pěč. O 15 minut pozdeji to byl opět on, kdo si našel výhodnou pozici a překonal brankáře hostů podruhé. Radnice dělaly zbytečné individuální chyby a Dýšina to po zásluze potrestala. V 37. minutě se v dobré šanci objevil domácí Soroka a po jeho přesném zakončením už to bylo 3-0. Hosté tentokrát dokázali odpovědět a to velmi rychle. Ve 39. minutě využil zaváhání domácí obrany Spěváček a snížil na 1-3. Diváci se tedy v první půli určitě nenudili. Oba týmy se snadno dostávaly do šancí a k vidění byly zajímavé příležitosti na obou stranách. 

Hosté po přestávce rychle vyrovnali

Kdo by si myslel, že budou domácí zápas v klidu dohrávat a výsledek si hlídat, byl na omylu. Hosté se zřejmě v šatně vyhecovali a do druhého poločasu vstoupil zcela jiný tým. Ve 47. minutě si našel dobrý prostor Draský a domácímu gólmanovi nedal šanci. Radnice se draly za vyrovnáním a jejich snaha se vyplatila v 57. minutě, kdy svou druhou branku v zápase přidal Spěváček. Domácí byli trochu zaskočení návratem soupeře do zápasu a nedařilo se jim dobře kombinovat. V 74. minutě zkompletoval Spěváček hattrick a Radnice šly poprvé v utkání do vedení. Nicméně jejich vedení netrvalo dlouho. V 81. minutě za Dýšinu skóroval Muzika a srovnal na 4-4! 



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - V. Nový [-] , R. Šašek [-] (68. M. Drapák [-] ) , M. Juha [-] (90. P. Makovička [-] ) , V. Muzika [-] , J. Mužík [-] , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] , A. Paum [-] , V. Kudrik [-] , J. Pěč [-]

TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - P. Kočka [-] (84. K. Janata [-] ) , P. Spěváček [-] , D. Krč [-] (76. J. Smeták [-] ) , J. Kesner [-] (4. M. Engl [-] ) , V. Kofroň [-] , P. Kabát [-] , D. Buchanec [-] (46. J. Draský [-] ) , V. Melich [-] , F. Polášek [-] , D. Fencl [-]

ŽK: 69. V. Totzauer .
Hráči zápasu: J. Pěč - P. Spěváček .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: Šlauf Jiří - VODVÁŘKA Josef (N), ŠAUER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Daniel Vávra
Tip experta: remíza

Každý z celků si odveze bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza