1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč jedinou brankou porazila Plasy


Branky


15

V chladném počasí proběhl zápas mezi Zručí a Plasy. Domácí se už v 15. minutě dostali do vedení, když se trefil Špicl. Vyrovnaný první poločas další vyložené šance nepřinesl a domácí šli do šaten za jednogólového náskoku. Po změně stran měli hosté více ze hry, soupeře přehrávali a vytvořili si několik zajímavých příležitostí, bohužel pro ně žádnou z nich neproměnili. Domácí si hubený náskok pohlídali až do konce a získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení

Od úvodních minut byla hra relativně vyrovnaná, žádný z týmů se nikam netlačil, hráči spíše vyčkávali a čekali na chybu soupeře. V 15. minutě se domácímu týmu povedla pěkná akce z levé strany, prudký centr odrazila hostující obrana před velké vápno, kde napřáhl domácí Špicl a přesnou střelou otevřel skóre utkání. Plasy poté zahrozily z několika standardních situací, ale vyrovnávací branku to nepřineslo. Hra se poté přelévala z jedné strany na druhou a ani jeden tým neměl vyložené šance. Ve 43. minutě obdržel za tvrdý zákrok žlutou kartu hostující Hořejší a o dvě minuty později se k němu přidal spoluhráč Netušil. 

Hosté po přestávce jasně lepší

Hosté vlétli do druhého poločasu aktivně a domácí dostali okamžitě pod tlak. Ve 47. minutě dostal za zákrok za hranicí pravidel žlutou kartu hostující Sudík. Po celý druhý poločas hosté přehrávali soupeře a měli herní převahu, nicméně očekávané góly nevstřelili. Nutno říci, že oběma stranám fungovala defenziva na jedničku a rovněž se několikrát vyznamenali oba brankáři. Plasy jasnou převahu v druhém poločase nedokázaly zužitkovat, a tak domácí hubený náskok úspěšně uhájili.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Musím uznat, že soupeř byl po celý zápas jasně lepším týmem, měl více ze hry a po většinu času nás přehrával, ale nám se podařilo využít z minima šancí maximum, a proto jsme dnes uspěli.

TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Sobotní chladné odpoledne ve Zruči pro nás bylo nešťastné utkání. V prvním poločase byla hra vyrovnaná, ale domácí v něm rozhodli krásnou střelou. Ve druhé půlce si troufnu říct, že naše mužstvo bylo lepším týmem, ale bez gólu se vyhrát nebo alespoň remizovat nedá. Domácím chci poblahopřát ke třem bodům a našemu týmu poděkovat za výkon, který byl podpořen vynikajícím brankářem Martinem Fazekašem.



Sestavy


TJ Zruč B
J. Fořt [-] - M. Kraus [-] (60. J. Biedermann [-] ) , V. Mašek [-] (46. D. Sperl [-] ) , M. Hakr [-] , M. Špicl [-] , O. Mašek [-] (46. D. Mošna [-] ) , J. Šnajdr [-] (86. O. Vaňourek [-] ) , J. Kopejtko [-] , M. Polák [-] , R. Karpíšek [-] , M. Klail [-] (46. P. Mancl [-] )

TJ Sokol Plasy
M. Fazekaš [-] - M. Sudík [-] , J. Kala [-] , M. Skuhrovec [-] (70. V. Sochka [-] ) , J. Babuška [-] , P. Jílek [-] , D. Koudele [-] , J. Fidler [-] (80. P. Ryšica [-] ) , M. Beránek [-] , F. Hořejší [-] (70. N. Švarc [-] ) , M. Netušil [-]

ŽK: 87. M. Špicl - 43. F. Hořejší , 45. M. Netušil , 47. M. Sudík , 73. P. Jílek .
Hráči zápasu: J. Kopejtko , R. Karpíšek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jílovec Lukáš - FANFULE Ladislav, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Daniel Vávra
Tip experta: výhra hostů

Plasy mají solidní výsledky, pokud Zruč výrazně neposílí z A týmu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů