M. Klail 13. (p.)
F. Korelus 56.
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov předvedl velmi dobrý výkon a ze Zruče si veze tři body


Branky


13. M. Klail (p.) , 56. F. Korelus - 24. J. Zahradník , 46. D. Trsek , 52. O. Karbusický , 76. Z. Rolko (p.)
18

Do Zruče přijel Touškov a hned od úvodních minut byl lepším týmem. Nicméně první gól zápasu vstřelil domácí tým, když se z penalty prosadil Michal Klail. Hosté poté převzali iniciativu v zápase, což vedlo k vyrovnávací brance. Po změně stran přidal Touškov dva rychlé góly a nakonec si dokráčel k vítězství 4-2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Začátek zápasu byl vyrovnaný, ani jeden z týmů se moc nepouštěl do útočných akcí a oba čekaly na chybu soupeře. Ta přišla v 13. minutě na hostující straně, kdy po nedovoleném zákroku na protihráče odpískal rozhodčí penaltu. Tu bez problémů proměnil Klail a domácí tým šel do vedení. Po vstřeleném gólu se Zruč stáhla a nechala hrát soupeře. Touškov v zápase převzal aktivitu a vytvořil si několik nebezpečných šancí. Série nepřesných přihrávek na domácí straně vedla ve 24. minutě k vyrovnávací brance, když se za Touškov prosadil Zahradník. Hosty branka nakopla a po zbytek poločasu byli aktivnějším týmem, nicméně druhý gól už nepřidali. Naopak domácí mohli jít ve 44. minutě do vedení, ale střela Roubala trefila jen boční síť. 

 

 

 

 

Dva rychlé góly Touškova po přestávce

Druhý poločas zahájil domácí tým špatně. Hned v první minutě se hosté prezentovali dobrým centrem ze strany a domácí obraně se nepodařilo zachytit míč, který se dostal až k Trskovi a ten ho pohodlně uklidil do brány. Neuplynulo ani 6 minut a domácí brankář lovil míč ze sítě znovu. Hostům opět vyšla akce ze strany a v dobré pozici se objevil Karbusický, jenž se svým zakončením nemýlil. Domácí se těžko dostávali do zápasu, avšak nakonec vstřelili snižující branku, když se po pěkné akci trefil Korelus. V 76. minutě byl zákrokem za hranou pravidel zastaven hostující hráč a rozhodčí pískl penaltu pro Touškov. Tu bezpečně proměnil Rolko. Touškov byl ve zbývajících minutách lepším týmem a po velmi dobrém výkonu si dokráčel pro vítězství.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Do utkání jsme vstoupili dobře a ve 13. minutě vstřelili vedoucí branku. To však byla na dlouhou dobu poslední pozitivní věc z naší strany. Spoustou nepřesných přihrávek, nedůrazem v soubojích jsme dovolili soupeři, aby si vytvořil tlak. Musíme uznat kvalitu soupeře, který se dle mého názoru bude pohybovat v popředí tabulky. My jsme mu to bohužel naším přístupem dnes hodně usnadnili.

TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Úvod zápasu jsme si zkomplikovali obdrženou brankou z pokutového kopu. Na našich hráčích však bylo vidět, že mají utkání pevně ve svých rukou. Po vyrovnání Honzou Zahradníkem v polovině první půle nikdo z přítomných nepochyboval, že by jsme si ze Zruče neodvezli výhru. Do druhého poločasu jsme nastoupili s obrovským odhodláním a chutí utkání naklonit na naši stranu. Brzy po sobě se prosadili oba naši útočníci a vše nám v ten moment hrálo do karet. Z omylu nás vyvedl domácí Korelus, který po odraženém míči snížil na 2:3. Náš ukázněný výkon však nedal soupeři šanci k vyrovnání. Definitivu zasadil z pokutového kopu Zdeněk Rolko. Ze Zruče si zaslouženě odvážíme tři body.



Sestavy


TJ Zruč B
T. Würfl [-] - T. Roubal [-] , F. Korelus [-] (86. D. Vinárek [-] ) , A. Penven [-] (46. K. Kazda [-] ) , M. Kraus [-] (46. V. Mašek [-] ) , P. Riedl [-] (82. O. Lopata [-] ) , J. Motyčák [-] , M. Hájek [-] , M. Polák [-] , M. Špicl [-] , M. Klail [-] (76. P. Mancl [-] )

TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - J. Zahradník [-] , F. Půta [-] , O. Karbusický [-] (83. P. Foltýn [-] ) , A. Šimice [-] , L. Hodek [-] (90. O. Strnad [-] ) , Z. Rolko [-] (83. O. Sládek [-] ) , D. Trsek [-] (56. P. Havel [-] ) , M. Šiml [-] , D. Fajer [-] , R. Voith [-] (46. J. Bělohlav [-] )

ŽK: 18. M. Špicl , 69. T. Roubal , 75. F. Korelus , 88. K. Kazda - 36. R. Voith , 80. D. Fajer .
Hráči zápasu: J. Zahradník , L. Hodek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLABÝ Otto - ŠNAJDR David, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Roman Voith
Tip experta: výhra hostů

Hosté budou chtít napravit zaváhání z předešlého zápasu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích