T. Lemák 42.
J. Šulan 55.
T. Lemák 60.
D. Kuneš 79. (vl.)
4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 14:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy doma nezaváhaly


Branky


42. T. Lemák , 55. J. Šulan , 60. T. Lemák , 79. D. Kuneš (vl.) - 8. M. Hakr
16

V druhém kole Kozolupy napravily porážku z minulého týdne. Na jejich hřiště zavítala Zruč a již v 8. minutě jí poslal do vedení Hakr. Domácí po inkasované brance převzali iniciativu a do konce poločasu se jim podařilo srovnat. Druhý poločas Kozolupy ovládly a nasázely soupeři tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Domácí neponechali nic náhodě a do prvního poločasu vstoupili aktivněji. Nicméně byli to právě hosté, kteří se z první vážnější akce zápasu prosadili. Po pěkné akci z pravé strany se v dobré pozici ocitl hostující Hakr a vstřelil gól na 1-0. Hosté se poté více zatáhli a spoléhali zejména na brejky. Kozolupy se snažily po inkasované brance něco vymyslet a dokázaly si vytvořit několik zajímavých šancí, které ovšem neproměnily. Ve 35. minutě se na straně hostů zranil Hofmann a musel být střídán. Pro Zruč to byla citelná ztráta, což se potvrdilo v 42. minutě, kdy na 1-1 vyrovnal Lemák. Hosté trošku vypadli ze hry a zbytek poločasu byl v režii domácího týmu. Kozolupy však druhou branku nepřidaly, a tak první poločas skončil remízou 1-1.

Druhá půlka pod taktovkou domácích

Oba týmy udělaly jednu změnu do druhého poločasu. Vstup do poločasu opět patřil domácím. Netrvalo to ani deset minut a skóre se měnilo. V 55. minutě se prosadil domácí Šulan a zvýšil na 2-1. Hosté do druhého poločasu vstoupili v jiném rozestavení a na hřišti to bylo znát. Zruči se vůbec nedařilo dostat zpět zápasu a téměř si nevytvářela šance. Domácí dobře kombinovali, drželi míč na svých kopačkách a vypracovali si několik šancí. Po jedné z nich vstřelil v 60. minutě svou druhou branku v zápase Lemák. V 67. minutě proběhlo střídání hráčů na obou stranách. V 79. minutě domácí zvýšili na 4-1, když si smolně srazil balón do vlastní brány hostující Kuneš. V posledních 10 minutách se zápas spíše dohrával a soupeři se nikam nehrnuli. Utkání skončilo výsledkem 4-1.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: I v druhém zápase sezóny jsme bohužel na dlouhou dobu přišli o dalšího hráče základní sestavy. Mrzí mě nedůrazný přístup při standardních situacích, po kterých jsme obdrželi góly. Musíme se z toho poučit, hrát koncentrovaně po celých 90 minut, maximálně využívat naše příležitosti a nespoléhat na to, že si jich dalších 5 vytvoříme, jako tomu bylo v nižší soutěži.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - - J. Šulan [-] , J. Fikar [-] , P. Pancurák [-] , J. Beran [-] , V. Sláma [-] , J. Čech [-] , T. Lemák [-] , M. Maštalíř [-] (46. J. Brož [-] ) , J. Hucl [-] (80. J. Kubát [-] ) , J. Huleš [-] (67. J. Pajer [-] )

TJ Zruč B
J. Fořt [-] - J. Motyčák [-] (55. O. Vaňourek [-] ) , D. Bízek [-] , M. Hakr [-] (35. P. Hofmann [-] ) , V. Mašek [-] (67. O. Lopata [-] ) , M. Kraus [-] , P. Riedl [-] , M. Špicl [-] , M. Klail [-] , M. Hájek [-] , P. Záhořík [-] (46. D. Kuneš [-] )

ŽK: 39. J. Fikar - 16. V. Mašek .
Hráči zápasu: P. Pancurák , V. Sláma .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fencl Jakub - JÍLOVEC Lukáš, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Zdeněk Dubček
Tip experta: výhra hostů

Zruč si půjde za druhým vítězství v sezóně, Kozolupy si drží špatnou formu z konce poslední sezóny.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů