Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

4.0

Hrádek doma urval bod


Branky


14

Hrádek se v posledním podzimním kole rozešel s Dobřany smírně. Celý zápas byl spíše o bojovnosti obou mužstev a diváci viděli minimum šancí na obou stranách. Oba týmy hrály výborně defenzivně, a tak byla výsledná remíza naprosto zasloužená. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 45 minut gól nepřineslo

V úvodu utkání byla hra víceméně vyrovnaná, Hrádek byl o něco aktivnějším týmem, ale jeho útočné pokusy končily buď na hranici vápna nebo si s nimi poradila velmi dobře připravená obrana hostů. Poté se velké šanci objevily Dobřany, když se jeden z hostujících hráčů probil ze strany až do výhodné pozice, ale jeho následnou střelu gólman zlikvidoval. Na straně domácích se za několik minut dostal do vyložené šance Kočí, avšak sám před brankářem branku přestřelil. Ve 30. minutě zajel hostující Bruha do protihráče a za svůj zákrok obdržel žlutou kartu. Ve 45. minutě zfauloval protihráče dobřanský Bouček a i on viděl žlutý kartónek. 

I druhý poločas bez gólu

Druhý poločas nabídl minimum šancí na obou stranách. Hrádek měl možná trošku více ze hry, nicméně dobře připravená obrana hostů fungovala na jedničku a soupeře do vyložené šance prakticky nepustila. Zároveň se na hřišti odehrálo několik tvrdších soubojů a sudí neváhal rozdávat žluté karty. Diváci v druhé 45 minutovce viděli spíše bojovný fotbal, který byl ochuzen o pěkné fotbalové momenty. Hosté měli ještě jednu velkou šanci, kdy po rohovém kopu jeden z domácích hráčů vykopával balón z brankové čáry a odvrátil tak jasný gól. V 82. minutě to s agresivitou přehnal hostující Smetana a sudí vytáhl rovnou červenou kartu. Hrádek však přesilovku nevyužil a skóre po 90 minutách zůstalo 0-0. Domácí zakončili podzimní část na 4. místě, zatímco hosté jsou druzí a ztrácí jeden bod na vedoucí Měcholupy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: První poločas byl docela vyrovnaný, oba týmy si vytvořily jednu vyloženou šanci, ale neproměnily. Po přestávce jsme byli o něco lepším týmem, nicméně naše akce končily na velkém vápně soupeře a prakticky jsme si nevytvořili příležitost ke skórování. Ve výsledku je remíza pro oba týmy zcela zasloužená.

TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Tentokrát to bylo oboustranně bojovné utkání s minimen šancí na obou stranách. Domácí se trochu lépe vypořádali s terénem a nám chybělo pět hráčů. Chtěl bych pochválit hlavně Václava Boučka, který odehrál výborné utkání.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - V. Skála [-] , Š. Fremund [-] , Š. Gajdečka [-] , A. Štěpán [-] (67. F. Prokopius [-] ) , J. Pojar [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] (88. R. Holeček [-] ) , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , J. Skuhra [-]

TJ Dobřany
K. Lang [7.0] - P. Smetana [-] , M. Bruha [-] , V. Bouček [-] , D. Málek [-] , J. Ebelender [-] , T. Mertl [-] (46. M. Hájek [-] ) - L. Radič [-] , P. Hejhal [-] , P. Brabec [-] (35. T. Klír [-] ) - O. Havlíček [-]

ŽK: 67. J. Brabec , 84. J. Kutil , 85. T. Linhart - 30. M. Bruha , 45. V. Bouček , 46. K. Lang , 77. P. Hejhal , 90. J. Ebelender . ČK: 82. P. Smetana .
Hráči zápasu: V. Skála , J. Pojar - V. Bouček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NESVADBA Karel - STREJCOVÁ Tereza, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 10:10
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: remíza

Hrádek vyburcují domácí fanoušci a získá minimálně bod.

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 13:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:44

Tip: výhra hostů

Tip: remíza