0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chanovicích bez branek


Branky


14

Hrádek si počínal v prvním poločase lépe, ale herní převahu nedokázal využít. Po přestávce se ozvaly i Chanovice, které spolehály zejména na protiútoky a po dvou z nich mohly skórovat. Hosté zase hrozili ze standardních situací a jednou nastřelili břevno, gól to však nepřineslo. I když obě strany hrály pohledný fotbal a utkání bylo plné pěkných fotbalových momentů, tak se diváci nakonec gólu nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas 0-0

V prvních 45 minutách byla mírná převaha na straně Hrádku, který více držel balón na svých kopačkách a přesně kombinoval. Nicméně domácí hráli ze zajištěné obrany a jejich defenziva byla velmi kompaktní. První vážnější šanci si vytvořili hosté, ve 25. minutě se ke střele z vápna odhodlal jeden z hráčů Hrádku, ale jeho pěkný pokus brankář domácích vyrazil. Ve 30. minutě běžel hostující Kočí sám na gólmana, nicméně v zakončení selhal a míč skončil těsně vedle tyče. Chanovice zahrozily několiky protiútoky, které ovšem v gól nepřetavily. Poměrně vyrovnaný první poločas branku nepřinesl.

Domácí měli po přestávce ke gólu blíž

Po pauze se ke slovu dostali i domácí, kteří nadále výborně bránili a Hrádek za celý zápas pustili do minima šancí. Hra se ale více otevřela a několik dobrý příležitostí ke skórování bylo vidět na obou stranách. V 60. minutě prudce centroval jeden z hostujících hráčů do pokutového území soupeře, domácí obránce se snažil odvrátit míč, ale ten trefil tak nešťastně, že balón skončil na břevně. O několik minut později měli domácí velkou šancí, když se po pěkném centru objevil jeden z útočících hráčů ve vyložené šanci, ale gólovku zazdil nepřesným zakončením. Za okamžik nebezpečně pálil z přímého kopu domácí Josef Polena, ale jeho pokus skončil těsně nad. Domácí měli ještě jednu obrovskou šanci, Šlehubr si pěkně vyměnil míč s Kubaňem, ovšem ten branku minul. Diváci se nakonec gólu nedočkali, a tak utkání skončilo 0-0.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: Po delší době jsme se opět setkali v jedné soutěži s tradičním rivalem z Hrádku. Opět se jednalo o kvalitní a vyhecovaný zápas, vyhrát chtěly a mohly oba týmy, ale nakonec je asi třeba uznat, že remíza je zasloužená.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: V prvním poločase jsme měli herní převahu, ale do šancí jsme se dostávali jen velmi těžko. Po přestávce jsme sice dál měli míč více na kopačkách, ale naše útočné akce končily na vápně soupeře. Domácí poctivě bránili a ke konci utkání mohli ještě vyhrát, kdy se dostali do dvou brejků, které naštěstí pro nás nezakončili gólově. I tak si myslím, že se jednalo o pohledný zápas, kde se oba týmy snažily hrát fotbal, jen tomu chyběla gólová tečka.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - M. Šlehubr [-] , M. Polena [-] , J. Polena [-] , J. Petřík [-] - J. Šebek [-] , V. Zoubek [-] , J. Merašický [-] (77. D. Pavlovský [-] ) , M. Šabek [-] , M. Jakub [-] - J. Kubaň [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Š. Fremund [-] (79. R. Holeček [-] ) , J. Skuhra [-] , A. Štěpán [-] , J. Pojar [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] (60. J. Sekyra [-] ) , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , V. Skála [-] , Š. Gajdečka [-] (87. F. Mareš [-] )

ŽK: 13. J. Šebek - 38. J. Brabec , 82. T. Linhart .
Hráči zápasu: M. Polena - T. Linhart .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Stach Vladislav - BERNARD Filip, LOJÍK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra hostů

V Chanovicích jsem ještě s Hrádkem nevyhrál, ale je na čase to změnit a odvézt si body, i když to bude velice těžký a bojovný zápas, věřím ve vítězství třeba jen o gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů