0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek si veze z Losiné tři body


Branky


18

Na těžkém terénu se odehrálo utkání mezi Losinou a Hrádkem. Hostům se podařil závěr poločasu, kdy je do vedení poslal Prokopius. V 50. minutě si neodpustil nadávky k rozhodčímu domácí Hajšman, jelikož měl pocit, že byl faulován. Rozhodčí však nedovolený zákrok neodpískal a za úrážky ukázal hráči rovnou červenou kartu. Hrádek přidal druhý gól v 55. minutě, když se prosadil Štěpán. Hosté už dvoubrankové vedení udrželi a z Losiné si odvezli 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili na konci prvního poločasu

Týmy nastoupily na těžkém a podmáčeném terénu, což se samozřejmě do předvedené hry výrazně promítlo. Stav hřiště ztěžoval přesnou kombinaci, a proto si týmy několikrát pomohly nakopávanými balóny. První vážnější šanci si vytvořil hostující Kutil, který se z větší vzdálenosti odhodlal ke střele, ale jeho pokus pokryl gólman soupeře. Domácí odpověděli rychlým protiútokem, po kterém nastřelili tyčku. V dalších minutách měla Losiná ještě dvě slibné šance, ale obě neproměnila. Hrádek držel balón více na svých kopačkách a měl mírnou herní převahu, nicméně k vyloženým šancím to nevedlo. To se změnilo až na konci poločasu. Po skrumáži se odrazil míč na vápno, kde stál Prokopius a přesnou dorážkou zajistil vedení svého týmu. 

Červená karta domácích a další gól Hrádku

Druhý poločas odstartovala červená karta. Hajšman měl pocit, že byl v souboji s protihráčem faulován, ale rozhodčí faul nepískl. Poté si domácí hráč neodpustil několik velmi vulgárních výrazů směrem k sudímu a ten neváhal vytáhnout rovnou červenou kartu. Losiná se tak hned v úvodu druhého poločasu ocitla v deseti lidech. V 55. minutě se po rychlém brejku Hrádku odrazil míč na vápno, kde ho pohotově napálil do brány Štěpán a zvýšil na 2-0. Za okamžik se v tutovce objevil Kočí, ale velkou šanci neproměnil. Posledních 20 minut měli paradoxně domácí více ze hry a dokázali si vytvořit několik velmi nebezpečných příležitostí, které ovšem v gól nepřetavili. Hrádek si pohlídal dvougólový náskok a z Losiné si odvezl tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: První poločas byl poměrně vyrovnaný, vytvořili jsme si několik šancí, ale bohužel jsme je neproměnili. Poté jsme soupeři úplně zbytečně darovali gól. Po vyloučení našeho hráče Hrádek vstřelil druhý gól a my jsme bohužel už nedokázali na vývoj zápasu reagovat. Dnes bych se chtěl i trochu zastavit nad výroky rozhodčího. Nechci se vymlouvat na sudí, nemám to rád a obvykle to nedělám, takže si dovolím jen krátké vyjádření. V dnešním zápase jsme měli možnost vidět minimálně několik hodně zvláštních rozhodnutí, které bohužel výrazně ovlivnily zápas v náš neprospěch. Chápu, že se v každém zápase člověk nemůže na 100 % shodnout s výroky hlavního rozhodčího, nicméně já osobně jsem v dnešním zápase viděl některé situace zcela odlišně než sudí. V prvním poločase soupeř předvedl několik velmi tvrdých zákroků, po kterých měly přijít červené karty. O přestávce jsme si v kabině řekli, že zápas dohrajeme a nebudeme na výkon sudího reagovat, protože to za to nestojí. Bohužel v druhém poločase už to jeden z našich hráčů nevydržel a po neodpískaném faulu na něj, po kterém měla přijít penalta, si v návalu emocí neodpustil vulgární výrazy, což samozřejmě rozhodčí ocenil červenou kartou. Ve výsledku mě jednostranné posuzování situací štve a mrzí zároveň, z dnešního zápasu odjíždíme zklamaní.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Dnes jsme absolvovali zápas na velmi těžkém terénu a v zápase se to samozřejmě projevilo, celé utkání bylo hodně o bojovnosti a fotbalové krásy moc nepřineslo. Na konci poločasu se nám podařilo vstřelit gól po dobře zahraném protiútoku. Po vyloučení domácího hráče jsme vstřelili z brejku další gól a poté jsme měli ještě další dvě vyložené šance, které jsme bohužel neproměnili. Paradoxně posledních 20 minut nás domácí dostali pod tlak, ale gól naštěstí nedali. Myslím si, že nakonec zaslouženě bereme tři body.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - P. Novotný [-] (78. P. Tančouz [-] ) , M. Pešek [-] , T. Pech [-] , R. Spörl [-] , D. Šlais [-] (80. T. Fořt [-] ) , O. Tic [-] , M. Bajer [-] , D. Matulka [-] (60. M. Šindelář [-] ) , V. Tobrman [-] , V. Hajšman [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Š. Fremund [-] (88. M. Fabián [-] ) , J. Skuhra [-] , A. Štěpán [-] , J. Pojar [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , T. Linhart [-] , V. Skála [-] , F. Prokopius [-] (72. J. Brabec [-] ) , Š. Gajdečka [-] (30. F. Mareš [-] )

ŽK: 38. T. Pech - 25. F. Prokopius , 85. T. Linhart , 85. Š. Fremund . ČK: 50. V. Hajšman .
Hráči zápasu: J. Skuhra , A. Štěpán .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NESVADBA Karel - HOUDEK Zdeněk (N), KOLÁŘ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 12:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 09:54

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 00:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 23:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 21:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 13:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 06:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 14:20
Jan Keňo

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: výhra hostů

Hosté se netají ambicemi na postup, a proto by měli vyhrát.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 09:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 01:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 19:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 10:49

Tip: výhra hostů