0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chotěšově diváci branku neviděli


Branky


20

Hrádek zavítal do Chotěšova a diváci viděli od začátku poměrně vyrovnané utkání. V prvním poločase zahrály na obou stranách výborně obrany a diváci se gólu nedočkali. V druhém poločase se v nastaveném trendu pokračovalo, a tak se nakonec týmy rozešly bezgólovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Od úvodních minut bylo k vidění vyrovnané utkání. Domácí fotbalisté drželi míč více na svých kopačkách, ale jejich slibné útočné pokusy končily na připravené obraně hostů. Oba týmy si v průběhu první půlky vytvořily několik zajímavých příležitostí, ale své šance neproměnily. Prvních dvacet minut měl mírnou převahu v poli domácí tým, zatímco hosté spíše nakopávali dlouhé balóny za obranu a pozorně bránili. Přesnější kombinační hru znemožňoval těžký terén. Ve 30. minutě se v dobré šanci objevil hostující Kočí, ale selhal v zakončení. O několik minut později napodobil spoluhráče Kutil, nicméně ani on branku nevstřelil. 

Výborný defenzivní výkon obou mužstev pokračoval

V druhém poločase se hra trochu změnila a většinou se bojovalo hlavně ve středu pole. V 55. minutě zajel do protihráče Schamberger a za svůj tvrdý zákrok viděl žlutou kartu. Domácí tým si v druhém poločase počínal lépe a měl více ze hry než soupeř. Chotěšov si vypracoval několik velmi dobrých příležitostí, ale ztroskotal na výborném brankáři Hrádku, který se několikrát vyznamenal a svůj tým podržel. Výborný defenzivní výkon obou mužstev vydržel až do konce zápasu, a tak se diváci nakonec žádného gólu nedočkali. Týmy si rozdělily body po bezbrankové remíze. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Dnešní zápas byl doslova 90 minutový boj o body. Začali jsme dobře a vytvořili si několik šancí, které jsme bohužel neproměnili. K naší smůle spousta akcí končila před vápnem a nedokázali jsme pořádně ohrozit branku. Soupeř hrozil z dlouhých nakopů, což se nám podařilo ubránit a rovněž jsme neinkasovali. Opět jsme se potýkali s nepříznivým terénem kvůli dlouhodobému dešti. I tak to byl ve většině zápasu fotbal nahoru dolů, který musel diváky bavit. Do dalšího zápasu musíme zlepšit produktivitu, jelikož si v každém utkání vytvoříme spoustu šancí, ale bohužel je neproměňujeme. Chtěl bych pochválit celý tým za výkon a celkový dojem z tohoto zápasu je pozitivní.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Po předvedeném výkonu je remíza zcela zasloužená. V prvním poločase jsme možná byli trochu lepším týmem, ale v druhé půlce měl zase více šancí soupeř a nás několikrát podržel gólman. Bylo to trochu ospalé utkání, na obou stranách chyběl větší důraz a lepší zakončení.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - J. Jindřich [-] (65. J. Hőnig [-] ) , L. Calta [-] , T. Vacek [-] , P. Milička [-] - P. Braun [-] , J. Zahoř [-] , M. Vítek [-] , J. Schamberger [-] - J. Brabec [-] (82. A. Kavka [-] ) , J. Multrus [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - D. Hanula [-] , Š. Fremund [-] (86. F. Prokopius [-] ) , A. Štěpán [-] , J. Sekyra [-] (65. F. Mareš [-] ) , J. Pojar [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] (75. M. Jiřina [-] ) , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 55. J. Schamberger .
Hráči zápasu: T. Vacek , J. Schamberger - V. Ryba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - LUKÁŠ Kamil (N), KOLÁŘ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Veselka
Tip experta: remíza

Tady si troufnu říct remízu, záleží, jak se domácí sejdou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích