1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná přetlačila Pačejov


Branky


16

Losiná přijela na hřiště Pačejova a ve 22. minutě se ujala vedení po brance Hracha. Druhý poločas měli převahu spíše domácí, ale Losiné se i tak podařilo vstřelit druhou branku. Pačejov se v 89. minutě dočkal vytouženého snížení, avšak na body to už nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali lépe

Od prvních minut diváci sledovali vyrovnaný zápas, hosté měli trochu více ze hry, což zužitkovali ve 22. minutě, kdy se prosadil Hrach a otevřel skóre utkání. Domácí se okamžitě snažili o vyrovnání, ale jejich šance zneškodnila pozorná obrana Losiné. Hosté si rovněž vypracovali několik nebezpečných příležitostí, nicméně náskok nenavýšili. Ve 25. minutě obdržel za tvrdý faul domácí Kába žlutou kartu. O 4 minuty ho napodobil na druhé straně Hajšman, jenž rovněž dostal žluté napomenutí. 

Pačejov byl v druhé půli lepší

Od počátku druhého poločasu bylo na domácích fotbalistech vidět, že chtějí za každou cenu vyrovnat. Hýřili pohybem, dobře kombinovali a soupeře jasně přehrávali, ovšem stále selhávali v zakončení. Losiná z ojedinělé akce v druhém poločase vstřelila druhou branku. V 75. minutě se zjevil před brankářem Šindelář a zvýšil vedení týmu na 2-0. Domácí se nevzdali, naopak po druhé inkasované brance ještě zintenzivněli své úsilí a hosté měli několikrát štěstí, že nedostali branku. V 81. minutě nevybíravě zajel do protihráče hostující Šlais a od rozhodčího viděl rovnou červenou kartu. Pačejov se dočkal až v závěru zápasu. V 89. minutě vstřelil snižující branku Hlůžek a utkání zdramatizoval. Oslabení hosté už další nápor soupeře přežili a odvezli si z Pačejova cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Minulý týden jsme měli velkou smůlu. když jsem nastřelili tři břevna a góly jsme nedali. Dnes se dá říct, že při nás stálo štěstí, zejména na konci zápasu si soupeř vypracoval několik nebezpečných šancí, ale naštěstí pro nás je neproměnil. My jsme v průběhu zápasu mohli vedení navýšit, ale nabídnuté příležitosti jsme neproměnili, čímž jsme si zápas zbytečně zkomplikovali a v závěru utkání jsme byli pod velkým tlakem. Pačejovu se podařilo snížit až na úplném konci zápasu, a tak jsme nakonec 3 body vybojovali.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
L. Šmrha [-] - V. Panuška [-] , F. Štěpán [-] (69. T. Bláha [-] ) , A. Kolářík [-] (61. J. Cikán [-] ) , O. Štěpán [-] , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , F. Kába [-] , M. Kubaň [-]

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - V. Hajšman [-] (65. T. Albl [-] ) , P. Novotný [-] , M. Gavora [-] (87. P. Tančouz [-] ) , M. Pešek [-] , R. Spörl [-] , D. Šlais [-] , T. Hrach [-] (84. J. Kašpar [-] ) , D. Matulka [-] (65. M. Šindelář [-] ) , L. Šindelář [-] , T. Pech [-]

ŽK: 25. F. Kába - 29. V. Hajšman , 50. D. Šlais , 67. M. Šindelář , 82. R. Spörl . ČK: 81. D. Šlais .
Hráči zápasu: T. Hrach .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Brůha Radek - PŘIBYL Zdeněk, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Radim Šiška
Tip experta: výhra hostů

Domácím bych přál úspěch, ale Losiná už se v soutěži rozkoukala a myslím, že v Pačejově uspěje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů