4:1
(1:1)
18. M. Marek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek opět zvítězil a posunul se na první místo


Branky


16

Ve čtvrtém kole přivítali fotbalisté Hrádku na svém stadionu Klatovy. Ve vyrovnaném prvním poločase nejdříve ve 14. minutě skórovali domácí, ale hosté bleskurychle srovnali. Zbytek utkání značně ovlivnilo vyloučení hostujícího hráče ve 42. minutě. Hrádek převzal otěže zápasu a v druhé půlce vstřelil soupeři během 20 minut tři góly. Domácí zvítězili potřetí za sebou a vyhoupli se na čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z první půle vítěz nevzešel

V úvodu zápasu byla hra poměrně vyrovnaná. V 10. minutě vstřelil gól domácí hráč, nicméně branka nebyla uznána kvůli ofsajdu. Domácí však nemuseli smutnit, jelikož ve 14. minutě zahrával přímý kop Linhart a přesným centrem našel hlavu Kočího, jenž poslal domácí tým do vedení. Reakce Klatov byla velmi rychlá. Hosté měli výhodu přímého kopu a po střele jednoho z hostujích hráčů se balón od zdi odrazil tak šikovně, že skončil v brance Hrádku, gól byl připsán Markovi. Hra se po vyrovnávací brance trochu rozkouskovala a ani jednomu z týmů se nedařilo dobře kombinovat. Ke konci poločasu si Hrádek vytvořili několik vyložených příležitostí, ale gól nevstřelil. Ve 42. minutě absolvoval Kočí souboj s Weberem, hostující hráč neudržel nervy a po domácím útočníkovi se ohnal. Rozhodčí neváhal a ukázal viníkovi červenou kartu. 

Druhý poločas v režii Hrádku

Hra byla v druhé půlce ovlivněna vyloučením na straně hostů. Hrádek se snadno dostával do šancí a bylo jenom otázkou času, kdy se mu podaří skórovat. Hned v úvodu zahrávali domácí rohový kop a po pěkném centru nebezpečně hlavičkoval Brabec, jeho šanci však fantasticky zlikvidoval hostující brankář. Brabec si spravil chuť hned vzápětí, kdy se po dalším rohovém kopu už nemýlil. Oslabení hosté neměli proti rozjetému soupeři šanci a celý druhý poločas se pouze bránili. V 60. minutě se po pěkné kombinaci objevil v dobré pozici Fremund a zvýšil na 3-1. V 69. minutě se poprvé po svém příchodu ze Svéradic trefil Prokopius a upravil skóre na 4-1. Domácí mohli přidat další branky, ale jejich pokusy buď zlikvidoval výborný gólman hostů nebo mířily vedle. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: První poločas jsme začali aktivně a po zásluze jsme šli do vedení. Hosté se nám postupem času vyrovnali, kdy nás přehrávali zejména v záloze a podařilo se jim vyrovnat. Poté jsme měli opět více ze hry my a do konce první půle jsme si vypracovali ještě několik vyložených šancí, ale bohužel jsme je neproměnili. Ve 42. minutě obdrželi hosté červenou kartu, což samozřejmě ovlivnilo zbytek zápasu. Druhý poločas už byl zcela v naší režii a hrálo se pouze na jednu bránu. Soupeři jsme vstřelili další tři branky a kdybychom proměnili všechny šance, tak zápas mohl skončit daleko větším gólovým rozdílem.

SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Tento zapas nejvíce ovlivnila červená karta, kterou viděl náš hráč těsně před poločasem, potom už to šlo jak se říká z kopce. Hrádek si potom vítězství zkušeně pohlídal a v druhém dějství nás už do moc příležitostí nepustil.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] , Š. Fremund [-] (83. F. Mareš [-] ) , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] , J. Brabec [-] , D. Hanula [-] (73. J. Pojar [-] ) , T. Linhart [-] , R. Holeček [-] (90. M. Fabián [-] ) , F. Prokopius [-] , Š. Gajdečka [-]

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - O. Mareš [-] , S. Weber [-] , O. Javorský [-] (75. L. Korpa [-] ) , Š. Tomaka [-] , M. Marek [-] , T. Partyngl [-] , J. Pretzelmayer [-] , Z. Kotáb [-] , J. Fiala [-] , T. Daněk [-]

ŽK: 45. J. Brabec . ČK: 42. S. Weber .
Hráči zápasu: D. Hanula , F. Prokopius .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Velíšek Jiří - PITEL Richard (N), JÁNSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Ondřej Havlíček
Tip experta: výhra domácích

V Hrádku se hraje hodně těžce a domácí utkání zvládnou za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích