0:3
(0:1)
25. R. Kočí
57. T. Linhart (p.)
62. R. Kočí
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek vyloupil Pačejov


Branky


25. R. Kočí , 57. T. Linhart (p.) , 62. R. Kočí
19

Do Pačejova přijel v rámci třetího kola Hrádek. Hosté od úvodních minut potvrdili, že jsou ve formě a v prvním poločase šli ve 25. minutě do vedení. Po změně stran se domácí výkon zlepšil, ale Pačejov svoje šance neproměnil. Naopak hosté z penalty přidali druhý gól a od té doby soupeře k ničemu nepustili. Pojistku přidal v 62. minutě Kočí a Hrádek si připsal druhé vítězství po sobě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli aktivnější

Do prvního poločasu vstoupili lépe hosté, kteří od úvodního hvizdu na hřišti působili aktivně a dařila se jim kombinační hra. Během 10 minut si hostující tým vytvořil několik vyložených šancí, ale selhal v zakončení. Z týmu Hrádku vynikal od prvních minut Kočí, jenž svým pohybem dělal velké problémy domácímu týmu. Pačejov byl pod velkým tlakem, ale i tak mohl jít do vedení, když z protiútoku utíkal domácí hráč sám na gólmana, nicméně obrovskou šanci zahodil. Ve 25. minutě zahrával standardní situaci ze strany hostující Linhart a jeho povedený centr si na přední tyči našel Kočí, který šanci proměnil. Po vstřeleném gólu se hra trochu uklidnila a ke slovu se dostal i Pačejov. Domácí se snažili o vyrovnání, ale vypracované šance neproměnili. První poločas tedy skončil 0-1.

Hrádek přidal další dva góly

V druhé půlce se hra změnila a oba týmy praktikovaly hlavně nakopávané balóny. Hosté už nebyli tak aktivní jako v prvním poločase a na jejich straně bylo k vidění několik nepřesností. Pačejov spálil v 53. minutě obrovskou příležitost ke skórování, když po chybě hostující obrany postupoval domácí hráč sám na brankáře, ale svou šanci neproměnil. V 57. minutě se v dobré pozici objevil Kočí, šikovně udělal domácímu gólmanovi kličku do strany a ten ho v pokutovém území fauloval. Nabídnutou šanci v podobě penalty zužitkoval Linhart a bylo to 2-0 pro hosty. Hrádek se po druhé brance uklidnil a zcela ovládal utkání, již o pět minut později šel sám na gólmana Kočí a vstřelil svou druhou branku v zápase. Pačejov se po dvou rychlých golech vytratil ze zápasu a působil trochu pasivně. Zbytek utkání už se spíše dohrával a Hrádek si tak zaslouženě ze hřiště Pačejova odvezl tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Vítek Panuška, hráč: I když jsme dnes prohráli 0-3, tak si myslím, že to byl herně zatím náš nejlepší výkon. Dokázali jsme si vytvořit několik slibných šancí, ale bohužel jsme je nedali. Je škoda, že se nám nepodařilo vstřelit vyrovnávací gól, zejména v druhém poločase soupeř trochu polevil a my jsme toho měli využít, bohužel se tak nestalo a poté jsme inkasovali další branky.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Úvod zápasu byl v naší režii. V prvních deseti minutách jsme si vypracovali čtyři vyložené šance, ale branku jsme nedali. První branka nás uklidnila a měli jsme několik dalších příležitostí k tomu, abychom navýšili vedení. V druhém poločase jsme bohužel přistoupili na soupeřovu hru a dvakrát nás musel podržet náš brankář. Po druhé brance jsme zápas opět ovládali a soupeře jsme už k ničemu nepustili.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - V. Panuška [-] , F. Štěpán [-] (46. J. Cikán [-] ) , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] (67. F. Sedláček [-] ) , J. Ticháček [-] , T. Bláha [-] , F. Kába [-] , M. Kubaň [-] , L. Šmrha [-] (84. J. Prokopius [-] )

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] , Š. Fremund [-] (71. M. Pavlíček [-] ) , M. Jiřina [-] , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] (61. D. Hanula [-] ) , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , F. Prokopius [-] (80. J. Pojar [-] ) , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 31. J. Ticháček .
Hráči zápasu: A. Štěpán , R. Kočí , Š. Gajdečka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - JIROVEC Jakub (N), KOLÁŘ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra hostů

Hrádek v minulém kole nastřílel 5 branek, Pačejov se trápí, výhra hostů je tedy více než pravděpodobná.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů