5:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:30

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek si doma poradil s Horažďovicemi


Branky


3. J. Kutil , 18. J. Brabec , 44. Š. Fremund , 45. R. Kočí , 49. S. Ryba - 10. J. Boček
16

Hrádek v druhém kole přesvědčivě zvítězil nad Horažďovicemi. V prvním poločase diváci viděli atraktivní fotbal ve vysokém tempu, který přinesl 5 gólů. V druhé půli se ve svižném fotbale pokračovalo a domácím se podařilo přidat ještě jednu branku. Hrádek tak první domácí zápas zvládl na výbornou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrádek proměnil všechny své šance

Do zápasu vstoupil lépe Hrádek a už ve 3. minutě šel do vedení, když se k odraženému míči dostal Kutil a uklidil ho do hostující branky. Hosté zareagovali velmi rychle a již o 7 minut později přišla vyrovnávací branka. Domácí obraně se nepodařilo zachytit dlouhý balón a míč si zpracoval Boček, který svým zakončením nedal domácímu brankáři šanci. Po vstřelené brance byly oba týmy nadále aktivní a hrál se atraktivní fotbal, který lahodil oku diváka. V domácím týmu vynikali zejména Kutil a Fremund, na druhé straně zase zlobil dobrým pohybem rychlý Boček. V 18. minutě bylo opět veseleji na domácí straně. V dobré pozici se objevil Brabec a zvýšil na 2-1. Hosté se okamžitě snažili vyrovnat, ale žádná z jejich akcí neskončila úspěšně. Domácí hráli spíše na brejky a ve 44. minutě se dočkali třetího gólu. Kutil našel krásnou přihrávkou Fremunda a ten střelou do šibenice zvýšil na 3-1. Již o minutu později to bylo 4-1. Linhart rozehrál přímý kop a balón ve vápně chytře tečoval Kočí.                        

V druhém poločase atraktivní hra pokračovala

Úvod druhého poločasu patřil opět domácímu týmu. Po pěkné akci vyslal přesný přízemní pas přes celé vápno Šoural a Ryba už jen uklidil balón do prázdné branky. I v druhém poločase se diváci určitě nenudili, protože oba týmy hrály nadále atraktivní fotbal ve vysokém tempu. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale všechny jejich pokusy skončily na obranné hradbě domácích. Když už se podařilo fotbalistům Horažďovic zakončit, tak mířili vedle. Hrádek si zbytek utkání pohlídal a doma přesvědčivě zvítězil 5-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Pro některé hráče domácích a hostů bylo utkání pikantní v tom, že spolu nastupují v dorostu a nyní nastoupili jako soupeři. Myslím si, že se divákům fotbal musel líbit, hosté chtěli hrát fotbal, mají dobře složený tým ze zkušených a mladých hráčů. Výsledek je pro Horažďovice krutý, utkání bylo v poli vyrovnané, my jsme se dokázali dostat do šancí a ty proměnit. Z naší strany bylo utkání odmakané, pomohl nám návrat Radka Kočího a Jiřího Kutila do sestavy. Z hostujícího týmu bych vyzvedl výkon Tomáše Jůdy, z domácích pak Šimona Fremunda, Jiřího Kutila a Tomáše Linharta.

FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V 2. kole jsme zavítali na hřiště Svatoboru Hrádek a jednalo se o střet 2 mužstev, které spolupracují na úrovni mládeže, a to tak, že mají společné mužstvo žáků a dorostu. Zápas pro nás výsledkově neskončil dobře, domácí po zásluze vyhráli, když lépe zvládli hlavně 1. poločas. Ve 2. poločase se hra vyrovnala, ale to již bylo o výsledku rozhodnuto. O zápasu lze stručně říct, že náš mladý tým tentokrát tak dobře nezvládl zápas proti zkušenějšímu soupeři, nasazení a výkon některých hráčů nebyl ideální. Prohru házíme za hlavu a těšíme se na příští domácí zápas proti Štěnovicím.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - V. Skála [-] (81. M. Jiřina [-] ) , R. Kočí [-] , Š. Gajdečka [-] , L. Šoural [-] , Š. Fremund [-] , J. Kutil [-] , A. Štěpán [-] , J. Brabec [-] (83. R. Holeček [-] ) , S. Ryba [-] (72. F. Mareš [-] ) , T. Linhart [-] (83. J. Pojar [-] )

FK Horažďovice
J. Karásek [-] - M. Lojík [-] (46. F. Marc [-] ) , J. Boček [-] , J. Janouškovec [-] , M. Mlnařík [-] , A. Rojt [-] , J. Pavlík [-] (57. J. Pivnička [-] ) , T. Jůda [-] , A. Faltys [-] , J. Kodýdek [-] , M. Šedivý [-]

ŽK: 31. T. Linhart , 70. J. Brabec , 78. F. Mareš , 83. J. Pojar - 51. A. Rojt , 60. A. Faltys , 73. T. Jůda , 81. J. Kodýdek .
Hráči zápasu: T. Linhart , J. Kutil , Š. Fremund - T. Jůda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stach Vladislav - LOJÍK Václav, HORSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Kripner
Tip experta: remíza

Asi nejtěžší zápas na tipování, ale myslím, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích