2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice doma pouze remizovaly


Branky


14

V úvodním kole se fotbalisté Chanovic střetli s Losinou. Hosté začali zápas lépe a v 39. minutě je poslal do vedení Šindelář. Druhý poločas začali domácí aktivně, ale z protiútoku přidali druhou branku opět hosté. Domácí tým zachránili střídající hráči, konkretně bratři Polenovi, kteří se postarali o obě branky Chanovic. V 84. minutě ještě obdržel červenou kartu domácí obránce Ziolek, ale vliv na zápas už to nemělo. Utkání skončilo výsledkem 2-2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládla Losiná

Fotbalisté Chanovic zahájili utkání lépe, v úvodu zápasu drželi míč na kopačkách a dobře kombinovali. V první šanci zápasu se ocitl po dobré rozehrávce z přímého kopu Petřík, ale jeho šanci zlikvidoval skvělým zákrokem brankář soupeře. Po úvodním tlaku domácí trochu vypadli ze zápasu, jejich hra se zpomalila a nedařilo se jim už tak dobře kombinovat jako na začátku. Poté bylo k vidění několik nepřesností na obou stranách a hra se kouskovala. Ke konci poločasu převzali iniciativu hosté a začali domácí přehrávat. V 39. minutě se po krásně zahraném přímém kopu z 25 metrů prosadil hostující Šindelář a bylo to 1-0 pro Losinou. Do konce prvního poločasu se ani jeden z týmů do nebezpečné šance nedostal, a tak první poločas skočil vítězně pro hostující tým.

Bratři Polenovi zachránili bod

Domácí vstoupili do druhého poločasu nebojácně a hýřili aktivitou. Následovaly dvě nebezpečné akce Chanovic, po kterých hosté zachránili situaci na poslední chvíli. Losiná se spíše bránila, ale využila více vysunutého soupeře a po pěkně sehraném protiútoku udeřila podruhé. V 61. minutě dostal skvělou přihrávkou hostující útočník Tic a posléze postupoval sám na brankáře, jeho následná střela k tyči zajistila hostům vedení 2-0. Domácí tým zachránili střídající hráči. Nejdříve se v 63. minutě po chybě hostující obrany prosadil Michal Polena, který snížil na 1-2. O dvacet minut později na něj navázal jeho bratr Josef Polena, jenž vyrovnal na 2-2 z přímého kopu. V 84. minutě domácí obránce Leszek Ziolek zastavil nedovoleným zákrokem pronikajícího protihráče a za svůj prohřešek viděl červenou kartu. Zbytek zápasu byly oba týmy velmi aktivní a na každé straně mohl padnout gól. Domácí tým několika skvělými zákroky podržel gólman Timoshenko. Rozhodující branku se však vsítit nepodařilo, a tak zápas skončil remízou 2-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: První zápas nové sezóny nám nevyšel podle představ a především první poločas byl z naší strany velmi špatný. Ve zbytku zápasu jsme mohli skóre otočit, ale zároveň i inkasovat. Větším nasazením a s velkou pomocí střídajících hráčů nakonec bereme alespoň bod. Remíza je vzhledem k průběhu zápasu asi zasloužená. Pokud chceme být v dalších zápasech úspěšní, musíme se hodně zlepšit.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: První poločas nabídl klasické první utkání v soutěži. Na hřišti bylo k vidění mnoho nepřesností a chyb. Nám se nakonec podařilo vstřelit vedoucí branku a v druhém poločase jsme přidali i druhý gól. Trochu jsme se nechali dvoubrankovým vedením ukolébat, soupeř začal být důraznější a nakopával dlouhé balóny, což bohužel vedlo k vyrovnání. Jak se říká známé fotbalové klišé, kdyby mi někdo před zápasem řekl, že v Chanovicích budeme remizovat, tak bych to bral všemi deseti, ale teď nás samozřejmě mrzí, že jsme tak dobře rozehraný zápas ztratili a odvezli si pouze bod.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - L. Ziolek [-] , D. Pavlovský [-] , M. Šlehubr [-] , J. Petřík [-] - M. Šabek [-] , J. Šebek [-] (56. D. Klas [-] ) , J. Merašický [-] (68. J. Polena [-] ) , Y. Kozhukha [-] (56. M. Polena [-] ) - L. Pícka [-] , J. Kubaň [-]

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - P. Novotný [-] , R. Spörl [-] , M. Gavora [-] , O. Tic [-] , M. Bajer [-] (65. T. Albl [-] ) , M. Bodanský [-] , L. Šindelář [-] , D. Matulka [-] (76. J. Votípka [-] ) , M. Pešek [-] , T. Pech [-]

ŽK: 54. J. Kubaň , 81. J. Petřík - 50. O. Tic , 72. L. Šindelář , 74. P. Novotný , 82. M. Pešek . ČK: 84. L. Ziolek .
Hráči zápasu: L. Pícka - M. Pešek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Velíšek Jiří - HOŠEK Jaroslav, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Václav Stuchl
Tip experta: remíza

Nováčkovský elán by Losiné mohl přinést bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích