B. Mayer 80.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov uspěl ve Strážově


Branky


80. B. Mayer - 2. J. Šiman , 18. J. Hőnig , 68. P. Braun
18

V rámci 6. kola přivítal Strážov na svém hřišti Chotěšov. Hosté měli velmi dobrý vstup do utkání a po 18. minutách vedli o dvě branky. V druhé půlce přidal Chotěšov třetí branku, když se prosadil Braun. V 77. minutě dostali červenou kartu po vzájemné potyčce domácí Franc a hostující Šiman. V 80. minutě Strážov snížil na 1-3, ale více už se mu nepovedlo. Chotěšov si tak v letošní sezóně připsal premiérové vítězství venku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté výborně vstoupili do zápasu

Chotěšov byl od začátku zápasu aktivnějším týmem, držel míč na svých kopačkách a svižně kombinoval. Ve 2. minutě se hosté prezentovali pěknou akcí, po níž se prosadil Šiman a poslal svůj tým do vedení. V 18. minutě měl Chotěšov výhodu přímého kopu z dobré pozice. Rozehrávky se ujal Hönig a přesnou střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci, 2-0 pro hosty. Domácí se snažili rychle odpověďět, ale jejich slibné pokusy zastavila soupeřova pozorná obrana v čele s výborně chytajícím gólmanem. Ve 41. minutě zajel do protihráče Hönig a rozhodčí neváhal udělit žlutou kartu. Další vyložené šance už diváci v prvním poločase neviděli, a tak se šlo do šaten za stavu 2-0 pro Chotěšov.

Hra se přiostřila

I po přestávce byl Chotěšov více na míči a domácí jen obtížně překonávali jeho obranu. Hra se v druhém poločase přiostřila a diváci byli svědky několika soubojů za hranicí pravidel. V 68. minutě se v dobré pozici objevil hostující Braun a zajistil Chotěšovu tříbrankový náskok. Rozhodčí rozdal několik žlutých karet, ale v 77. minutě už musel sáhnout i pro červenou. Domácí Franc se nepohodl s hostujícím Šimanem a oba se začali postrkovat. Sudí neváhal a oba viníky okamžitě vyloučil. Vyloučení na obou stranách pomohlo spíše Strážovu, který v 80. minutě snížil po brance Mayera. Chotěšov udržel dvougólové vedení do konce zápasu a připsal si první vítězství na cizím hřišti v sezóně.



Ohlasy k zápasu



TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Do Strážova jsme jeli s cílem prolomit smůlu z venkovních zápasů, což se nám podařilo. Už v úvodu utkání jsme šli do vedení po krásné akci, kdy zakončoval Šiman. Po dobrém držení balónu a několika dalších gólových šancích jsme navýšili skóre na 2:0 po krásném přímém kopu Höniga. V druhé půli jsme rovněž byli více na míči a chtěli jsme zápas v klidu dohrát, což se bohužel s přibývající agresivitou domácích nepodařilo. Vyvrcholením bylo vyloučení dvou hráčů v 77. minutě za vzájemnou potyčku. Nakonec jsme rádi, že odjíždíme bez zranění. V zápase bych rád vyzdvihl výkon celého mužstva, z jednotlivců určitě gólmana Radu a předstopera Schambergera.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - J. Hosnedl [-] (87. V. Hryhorak [-] ) , D. Kološ [-] , J. Franc [-] , J. Michel [-] (66. J. Kalivoda [-] ) - L. Soušek [-] , R. Šteiner [-] - B. Mayer [-] - L. Kalivoda [-] , M. Chaluš [-] , R. Kalista [-] (66. I. Hryhorak [-] )

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - J. Schamberger [-] , P. Malý [-] (71. M. Brabec [-] ) , J. Hőnig [-] (46. J. Jindřich [-] ) , P. Milička [-] , T. Vacek [-] - J. Zahoř [-] , P. Braun [-] (87. Š. Louda [-] ) , A. Kavka [-] (46. L. Calta [-] ) , M. Vítek [-] - J. Šiman [-]

ŽK: 60. R. Kalista , 64. J. Hosnedl - 41. J. Hőnig , 71. P. Malý , 73. J. Zahoř . ČK: 77. J. Franc - 77. J. Šiman .
Hráči zápasu: J. Schamberger .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brůha Radek - KREIBICH Josef (N), VACEK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Mareš
Tip experta: výhra domácích

Domácí na svém hřišti prohrávat nebudou a s Chotěšovem získají 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů