4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice domácí utkání zvládly


Branky


29. F. Machovský , 42. R. Kába , 49. F. Prokopius , 93. V. Beránek (p.) - 18. J. Kubaň
16

Svéradice absolvovaly první domácí zápas a odčinily zaváhání z minulého týdne. Na domácí hřiště přijely Chanovice a v 18. minutě šly po pěkné akci do vedení. Domácí však dokázali zápas v prvním poločase otočit a v druhé půlce vstřelili další dva góly. Nakonec si tak připsali pohodové domácí vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svéradice slavily úspěch z protiútoků

Úvod zápasu patřil hostujícímu celku, v první velké šanci se objevil Kubaň, ale velkou příležitost neproměnil. O několik minut později to byl znovu Kubaň, kdo se objevil ve vyložené šanci a tentokrát jí nepohrdl a poslal svůj tým do vedení 1-0. Asistenci si připsal pěkným přiklepnutím Zoubek. Svéradice se po inkasované brance probudily a začaly hrozit hlavně z protiútoků. Své ovoce to přineslo, Ve 29. minutě se objevil v dobré pozici Machovský a vstřelil branku na 1-1. Chanovice v prvním poločase více držely balón na kopačkách, ale k úspěchu to nevedlo. Naopak byli to opět domácí, kteří na konci prvního poločasu udeřili. Kába obdržel dobrý balón a naložil s ním na výbornou. Na jeho střelecký pokus byl hostující brankář krátký. První poločas skončil 2-1 pro domácí.

Rychlý gól domácích

Hrála se 4. minuta z druhého poločasu a skóre se nám zase měnilo. Prokopius dostal přesnou přihrávku a zvýšil na 3-1. Nutno říci, že šlo o hraniční situaci, ale rozhodčí rozhodli, že se o ofsajd nejednalo a vše proběhlo v pořádku. I přes inkasované branky byli hostě stále aktivní a podařilo se jim vypracovat několik nebezpečných šancí. Zakončení Jakuba zachránil hlavou z brankové čáry jeden z domácích obranců. Další šanci měl hostující Kubaň, jehož střela směřovala do branky, ale gólman domácích ji skvěle pokryl. V 78. minutě viděl po tvrdém zákroku červenou kartu Merašický a hosté šli do deseti. Domácí si zápas zkušeně pohlídali a v 93. minutě ještě přidal branku z penalty Beránek. Gólu na 4-1 předcházel nedovolený zákrok na Machovského, který byl z hřiště bohužel odnesen na nosítkách. Svéradice napravily zaváhání z úvodního kola a domácí zápas zvládly. 



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Martin Heimlich, trenér: Diváci nás hnali od samého začátku za vítězstvím, které jsme jim nedopřáli minulý týden, kdy jsme ztratili vyhraný zápas se Strážovem. Před zápasem jsem přišel dlouhodobě o dva hráče základní sestavy Mičkala a Juhaňáka a bylo tedy nasnadě kým je nahradit? Naštěstí mi přišli pomoct kluci z béčka a já měl tentokrát plnou lavičku. Hosté přijeli také v plné sestavě a byl tedy předpoklad, že nás nečeká jednoduché utkání a to se potvrdilo od samého začátku. Hosté na nás vlétli, vytvořili si několik šancí a bohužel šli i do vedení. Naštěstí jsme brzy vyrovnali a ještě do poločasu strhli vedení na naší stranu. Bohužel se v první půli zranili oba krajní obránci a se sebezapřením nastoupili i do druhého poločasu a hráli dokud to šlo. My jsme naštěstí na začátku druhého poločasu přidali třetí gól a trochu se uklidnili. Hosté ale dál bojovali a chtěli utkání zdramatizovat, to jim překazilo zbytečné vyloučení jejich hráče a do konce zápasu už nebyli tolik nebezpeční. V poslední minutě byl ve vápně faulován Fanda Machovský, bohužel byl odnesen ze hřiště na nosítkách a z penalty potvrdil naše vítězství matador Beránek. Kluky musím tentokrát pochválit, makali na hřišti jeden za druhého a jezdili jak se říká "po prdeli".

TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: Přestože se hrálo derby a čtyři hráči nedohráli kvůli zdravotním problémům (tři domácí a náš Dan Klas), tak se hrál férový zápas, ve kterém domácí lépe využili své silné stránky než my ty naše. Domácím gratuluji a zraněným hráčům přeji brzký návrat na hřiště.



Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] (35. P. Majer [-] ) , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] (72. A. Brožík [-] ) , F. Machovský [-] , M. Heimlich [-] , V. Beránek [-] , F. Prokopius [-] , M. Hrubeš [-] (54. O. Prokopius [-] )

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - L. Pícka [-] , J. Petřík [-] , D. Klas [-] (40. J. Merašický [-] ) , M. Šabek [-] (65. M. Jakub [-] ) - D. Pavlovský [-] , V. Zoubek [-] , M. Šlehubr [-] , L. Černohorský [-] (80. J. Polena [-] ) , J. Šebek [-] - J. Kubaň [-] -

ČK: 78. J. Merašický .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Říha Zdeněk - CIMICKÝ Filip, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Keňo

Expert: Karel Kripner
Tip experta: výhra domácích

Svéradice ztratily v prvním kole nadějný výsledek 3:0, a proto si myslím, že tentokrát budou bodovat naplno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza