D. Žák 66.
1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Tlumačově rozhodla poslední desetiminutovka


Branky


30

Bezbrankový první poločas mohl napovídat zajímavé a možná nečekané rozuzlení tohoto zápasu. Nicméně ve druhé půli se vše vyjasnilo a hosté potvrdili roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohled na střídačku Petřína v prvních dvaceti minutách zápasu byl zajímavý. Nebyl zde nikdo jiný, než vedoucí mužstva, jelikož dosti osiřelý kádr plzeňského klubu byl posílen až v průběhu utkání, když dorazilo několik hráčů z utkání Áčka v Klatovech, které končilo v 16:00. V deštivé první půli se ale diváci branky ani na jedné straně nedočkali a tak se přítomní diváci pod kamerou spokojili pouze s hláškami: "Láďo chčije a chčije... Ale v týhle naší zemi by mohlo i srát."

 

Na góly si tak museli diváci počkat až do druhého dějství. Jenže šťastnější v něm byli hosté. Ti se v 55. minutě dostali do vedení po hlavičce střídajícího Patrika Klicha, kterému míč servíroval kapitán Škarda přes celé vápno. Domácí přesto dokázali srovnat. V 66. minutě proběhla klasická akce Tlumačova, kdy dlouhý Malíkův nákop prodloužil za sebe střídající Pfeifer a David Žák to měl proti Edelmanovi snadné. Rozuzlení celého zápasu pak proběhlo v poslední desetiminutovce. Nejprve se po Bedlovo centru hlavou ve vápně prosadil Martin Trojovský, ten byl o tři minuty později následován Petrem Škardou, jenž zužitkoval příhru Brože, aby poslední hřebíček na krutém výsledku pro Tlumačov zasadil po přihrávce Škardy střídající Adam Majer.



Ohlasy k zápasu



SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Bylo to složité utkání, zejména proto, že nás přepadla marodka a v Tlumačově jsme tak začali v jedenácti lidech a až poté jsme dopřiváželi ostatní hráče z Klatov po odehraném zápase Áčka. Postavili jsme zde dva kluky, kteří k nám v týdnu přišli z dorostu Viktorky, pak si zahráli i tací, kteří třeba půl roku nehráli a teprve v tomto týdnu se zapojili do hry, takže to bylo takové hektické. V první půli jsme měli platonickou převahu a až ve druhé půli jsme to nějak zvládli. Takže jsem rád, že jsme to zvládli, jelikož to nebylo úplně jednoduché.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - F. Copák [-] , J. Malík [-] , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , M. Schneider [-] , D. Žák [-] , J. Korelus [-] (81. M. Frček [-] ) , V. Jansa [-] (60. D. Kobes [-] ) , L. Svoboda [-] (60. J. Pfeifer [-] ) , L. Leitl [-]

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - M. Jandoš [-] (46. M. Štefl [-] ) , T. Mikleš [-] (65. A. Majer [-] ) , P. Bendl [-] , M. Trojovský [-] , V. Rampa [-] (72. M. Vanc [-] ) , P. Škarda [-] , J. Zíma [-] , J. Levý [-] (46. P. Klich [-] ) , M. Brož [-] , A. Rada [-]

ŽK: 85. J. Malík - 69. V. Rampa .
Hráči zápasu: M. Trojovský .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kulhánek Milan - HÁLEK Pavol, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Oliver Kastelic, Adam Král, Dominik Mošna, Ondřej Mašek a Radek Kubeš
Tip experta: výhra hostů

Hosté to budou mít těžké, ale rozhodne fyzická kondice a gól v závěru

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů