1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín jede na vítězné vlně, ani ve Zruči neztratil body


Branky


87. O. Mašek - 66. J. Tětek , 69. P. Škarda , 81. J. Levý , 90. M. Vanc
33

Poločasový bezbrankový výsledek mohl napovídat možnému vyrovanému průběhu až do posledních minut. Ale po hodině hry se začal lápat chleba, kdy více branek nakonec padlo do domácí sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se padesátka přítomných diváků gólového zásahu, který by měnil stav utkání, nedočkala a velké šance tak měly teprve přijít. A to až v poslední půlhodince, ve které se stalo vše podstatné.

V 65. miutě se hosté dostali k rohovému praporku Zruče, kde David Král odkopával míč do autu a reklamoval při tom celkem výrazně, že míč tečoval petřínský hráč. Ten se ovšem k reakci neměl a asistent rozhodčího ukázal pro hosty. Z následného autu byl nasměrován centr z kopačky Tětka do vápna, který nešťastně domácí obrana odkopla do nohy stojícího Korouse a od něj se míč dostal do sítě. Rozhození domácí fotbalisté se pokusili o rychlou odpověď, ale do otevřené obrany se o tři minuty později z levé strany dostal k tečování míče Petr Škarda a poslal Petřín už do dvoubrankového vedení.

 

Rozhodující branku zápasu pak v 81. minutě vsítil po několika centrech do vápna Jaroslav Levý, jenž jako hrající trenér nastoupil v průběhu druhé půle do utkání. Domácí dokázali tři minuty před koncem snížit po hlavičce Ondřeje Maška, ale v závěrečný ch minutách se znovu prosadit nedokázali a v prodloužení ještě potvrdil petřínskou výhru Martin Vanc.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Adam Král, kapitán: Od začátku jsme věděli, že nás čeká těžký soupeř a to se potvrdilo. Na mladících z Petřína jsou vidět tréninkové dávky a od první minuty hráli ve vysokém nasazení. My jsme byli až do 66. minuty vyrovnaným soupeřem, vytvořili si dvě velké šance, dokonce dali gól, který nebyl kvůli hraničnímu ofsajdu uznán. Poté jsme si bohužel dali smolný vlastní gól, po otočeném autu u našeho pokutového území. Tato situace nás bohužel položila a po chvíli jsme opět inkasovali. Chtěl bych pochválit celý tým za skvělý týmový výkon. Chybělo málo a obrali jsme o body pro mě jednoho ze dvou týmů, kteří si to rozdají o prvenství v soutěži.

SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Do Zruče jsme jeli s vědomím, že nás čeká velmi silný soupeř, což se potvrdilo a dlouho jsme se nemohli dostat přes dobře organizovanou obranu. V 66. minutě si střílený centr zručská obrana srazila do branky a hned 3 minuty na to, po hezky sehrané akci, trefil kapitán Petr Škarda na 2:0. Zruč musela hru otevřít a my přidali ještě další branku. Zruč pak po dobře zahrané standardce dokázala snížit na 3:1. V závěru se trefil ještě Vanc. Konečný výsledek 4:1 pro nás byl v utkání velmi dobré úrovně zcela zasloužený.



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Lang [-] , P. Korous [-] , D. Mošna [-] , O. Mašek [-] , Š. Bidzilja [-] , O. Kastelic [-] (56. D. Sperl [-] ) , A. Král [-] , D. Král [-] , M. Fryček [-] (56. K. Kazda [-] ) , V. Pavel [-]

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - Z. Šimáně [-] , P. Škarda [-] , J. Krystl [-] , M. Brož [-] (46. A. Vobruba [-] ) , D. Heller [-] (84. D. Vodrážka [-] ) , J. Tětek [-] (65. J. Levý [-] ) , A. Rada [-] , L. Maxa [-] , M. Vanc [-] , J. Havelka [-]

ŽK: 43. M. Fryček , 80. D. Mošna - 45. M. Vanc , 74. L. Maxa , 77. J. Levý .
Hráči zápasu: Z. Šimáně .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠNAJDR David, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jan Pleticha
Tip experta: výhra hostů

Proti zkušeným domácím hráčům věřím, že se naši mladí dokáží prosadit a odvezeme si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů